image

Dette er Sabi Sushi.

I 2011 åpnet den aller første Sabi Sushi, i Stavanger. Det var ikke en restaurant med sitteplasser, men et rent take away-utsalg. Helt fra starten hadde vi to mål: matglede og ekspansjon. Sabi Sushi skulle bestå av mennesker lidenskapelig opptatt av sushi som håndverk, og vi skulle presentere hele Norge for vår autentiske, smakfulle sushi. Sabi Sushi startet smått, men hadde aldri intensjoner om å være en liten aktør.

Spol frem fem år, til 2016, og Sabi Sushi har åpnet åtte filialer i Rogaland. I tillegg til take away-utsalg har rogalendingene nå også fått muligheten til å nyte Sabi Sushi som en restaurantopplevelse.

Siden dette har Sabi Sushi omtrent femdoblet i antall og vi nærmer oss vår førtiende lokasjon. Nå er vi å finne på Vestlandet, Østlandet, i Trøndelag og på Sørlandet – og vi har ingen planer om å slutte å vokse.

Omakase er et eget konsept, under Sabi-paraplyen. Disse to restaurantene er luksuriøse og fokuserer på opplevelsen av autentisk sushi. Det er maksimum ti gjester i restauranten samtidig, alle plassert ved disken. Dermed utføres sushi-kunsten rett foran deg, som skaper en spesiell atmosfære. Det japanske designet og intimiteten gir en autentisk følelse av å være i Tokyo. Det er ingen tvil om at kokkene her kan sushi; Begge Sabi Omakase-restaurantene er blitt belønnet med Michelin-stjerner.

Sushi er perfeksjonisme

I Sabi Sushi verdsetter vi kompetansen til kokkene våre, og vektlegger deres videreutvikling. Hvert år sender vi flere av kokkene til Japan for å gi de muligheten til å fordype seg i faget, og perfeksjonere ferdighetene sine. Ved å investere i kokkene øker vi forutsetningene for at sushien vi produserer alltid er av høyeste kvalitet. Vi er stolte av vårt dedikerte team av kokker og servitører som gir alt, hver dag, for å gi deg som kunde den beste opplevelsen hos Sabi Sushi. 

 
Talerken med mange biter sushi

Kokkene våre er alltid i utvikling og de er rett og slett rå på kunsten å lage sushi. Likevel er de avhengig av at råvarene de benytter også er av høyeste kvalitet. Det tar vi på alvor, og Sabi Sushi velger utelukkende de beste alternativene. En av de viktigste ingrediensene er laks, og siden Norge introduserte laks til sushi-industrien i Japan på 90-tallet er det kanskje ikke overraskende at den verdenskjente sushi-laksen Aurora Salmon produseres her?

Sabi Sushi er den eneste sushi-restauranten i Norge som bruker Aurora-laks, og vi bruker kun den. Denne laksen produseres i fjorder omgitt av mektig, nordnorsk natur og spektakulært nordlys – og fordi klimaet er så kaldt vokser laksen saktere enn andre typer. Det tar lengre tid, men når det gjelder sushi er ingen detaljer for små og sushikokker mangler ikke tålmodighet. 

Aurora-laksen er spesielt tilpasset det japanske markedet, og har blitt brukt i Japan siden 2006 når ledende sjømat-eksperter besøkte Norge med målet å finne den fineste laksen for sushi. Under nordlyset fant de det de lette etter. «Aurora Salmon» er blitt et kjent begrep i Japan, hvor den er anerkjent som den aller beste sushilaksen. 

Det er absolutt ingen tilfeldighet at vi bruker nettopp denne laksen i alle våre restauranter. 

Sushirett med kveite

Norge er kjent for fisk, og laks er ikke eneste sjømaten som brukes i sushi. Valget av hvilken kveite som brukes i Sabi Sushi er heller ikke tilfeldig. I de klare og dype fjordene i Ryfylke finner du oppdrett av Sterling kveite. Vannet her er kaldt og rent, som gir hvitt saftig kveitekjøtt av beste kvalitet. Smaken utfyller aromaen til de andre ingrediensene perfekt, og Sterling kveite er kjent som en favoritt blant sushikokker over hele verden. 

I Sabi Sushi er ingenting tilfeldig. Vi skal alle gjøre det vi kan for å gjøre våre kunder mer enn fornøyde med både vår mat og opplevelsen rundt den. 
 
Gjester som spiser sushi hos Sabi

Gi karakter og omtale

Service

Pris

Beliggenhet

Rengjøring

Bla gjennom

Det anbefales at vurderingen din inneholder minst 140 tegn

image

Vis alle dager
  • Mandag14:00 - 21:00
  • Tirsdag14:00 - 21:00
  • Onsdag14:00 - 21:00
  • Torsdag14:00 - 21:00
  • Fredag13:00 - 21:30
  • Lørdag13:00 - 21:30
  • Søndag13:00 - 21:30

april, 2025

20

søndag

  • 13:00 - 14:00

  • 14:00 - 15:00

  • 15:00 - 16:00

  • 16:00 - 17:00

  • 17:00 - 18:00

  • 18:00 - 19:00

  • 19:00 - 20:00

  • 20:00 - 21:00

  • 21:00 - 22:00

26 August, 2019

  • Torsdag
  • 09.00 - 10.00
  • List manager
Bekreftelses blir sendt på e-post etter godkjenning.

Takk!

Vi har registrert din avtale, og vil sende deg en bekreftelse til den oppgitte e-posten din etter godkjenning.

Flere detaljer

  • Kjøkken:Asiatisk, Japansk, Fusion
  • Vi serverer:Alacarte, Brunsj, Dessert, Dumpling, Fisk, Forrett, Grillspyd, Lunch, Nudler, Sjømat, Sushi, Supper, Vegetar, Vårrull, Mineralvann
  • Også tilgjengelig:Bordbestilling, Catering, Restaurant
  • Betaling:ApplePay, Visa, Mastercard, Kontanter
Vis alle
    image