image

H. Brakstad Eftf AS ble etablert i 1963 av Olav Lavik. Olav Lavik hadde arbeidet hos H.Brakstad i kjøttbasaren siden 1950. I 1996 flyttet vi inn i våre egne store moderne lokaler i Fagerdalen industriområde, ca 10 min fra Bergen Sentrum. Våre lokaler er bygget i henhold til de strengeste krav i EØS samarbeidet, slik at vi tilfredstiller alle krav som stilles med hensyn til matvaresikkerhet og vareflyt. Dette for at våre kunder skal være sikret den høyest mulig kvalitet.

Våre lokaler er av en slik størrelse at det ikke er noe problem i forhold til Deres henvendelse. Vi har siden innflytningen investert betydelige midler i moderne maskiner og utstyr. Dette medfører at vi har en topp maskinpark og gode arbeidsforhold.

Vi har innført IK- Mat med HACCP i bedriften, samt at Mattilsynet har månedlige besøk hos oss. Vi er autorisert på lik linje med de store som for eksempel Gilde og Skjeggerød AS. Samtlige av våre ansatte gjør sitt ytterste for at vi skal kunne leve opp til vårt mål om topp service, og den beste kvalitet til en fornuftig pris.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til et besøk hos oss i Leirvikåsen

Hvem leverer vi til?

  • H. Brakstad EFTF AS er et gammelt velrenommert firma i kjøttbransjen som har spesialisert seg på leveranser til storkjøkken kunder. Vi leverer kvalitetsvarer til flere av Bergens beste restauranter, hoteller, kafeer, samt catering selskaper. Vi leverer selvfølgelig også til serveringssteder i resten av Hordaland.

Kvalitet og god service.

  • For oss er kvalitet og service ovenfor våre kunder det viktigste. Derfor kjøper vi inn kjøtt i form av hele skrotter, som vi mørner før vi parterer og stykker det opp. Akkurat slik våre kunder ønsker det. For å få den beste kvaliteten ut til våre kunder, leverer vi fortrinnsvis ferske kjøttvarer, med untak av varer som må fryses p.g.a sesongbetont slakting / produksjon. Hvis våre kunder ønsker det, kan vi levere alt i fryst tilstand.
  • Vi lager også vårt eget pålegg, pølser, spekemat, pinnekjøtt og posteier. Dette gjør vi «på den gammle måten» slik at den smak og kvalitet vi er kjent for opprettholdes. Vi er også åpen for å (i samarbeid med dere) lage spesielle produkter som tilfredstiller Deres ønsker og behov. Og evt. La det være eksklusivt tilgjengelig for Deres selskap.
  • Vi utbener og evt surrer etter stuertens/Kjøkkensjefens ønsker, stykking/oppskjæring etter avtale.
  • Vi leverer varene på de ukedager da stuerten / kjøkkensjefen ønsker dem levert.
  •  Vi står til tjeneste med vår kunnskap om kjøttvarer og skjæring av disse.
  •  Vi kan ta imot lærlinger etter nærmere avtale, for å styrke opplæringen av dem i forhold til til behandling av kjøtt.(Partering, stykking, utbening, renskjæring osv)
  • Vi har et stort og rikholdig lager av de fleste kjøttvarer og kan derfor med stor mulighet levere alt som bestilles til enhver tid.

Gi karakter og omtale

Del din opplevelse

angry
crying
sleeping
smily
cool
Bla gjennom

Det anbefales at vurderingen din inneholder minst 140 tegn

image

Vis alle dager
  • Mandag08:00 - 16:00
  • Tirsdag08:00 - 16:00
  • Onsdag08:00 - 16:00
  • Torsdag08:00 - 16:00
  • Fredag08:00 - 16:00
  • Lørdag08:00 - 13:30

mars, 2025

22

lørdag

  • 11:00 - 12:00

  • 12:00 - 13:00

  • 13:00 - 14:00

26 August, 2019

  • Torsdag
  • 09.00 - 10.00
  • List manager
Bekreftelses blir sendt på e-post etter godkjenning.

Takk!

Vi har registrert din avtale, og vil sende deg en bekreftelse til den oppgitte e-posten din etter godkjenning.

Flere detaljer

  • Bransje:Kjøttvarer
  • Utvalg:Frysevarer, Kjøttdisk, Ferskvarer
  • Parkering:Gratis
  • Betaling:ApplePay, GooglePay, Kontanter
Vis alle
    image