Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Reiseliv/ Flyreiser


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Dato (Gamle linker først)


 SASBraathens   Populær
Beskrivelse: Braathens Klikk for mer info ! hadde en av Europas aller nyeste flyflåter. Dessverre ble Braathens oppkjøpt av SAS og nedlagt. At Konkurransetlsynet godtok det var for mange et stort under. Bra at Norwegian kom på banen.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 14144
Gi karakter til dette webstedet

 Coast Air 
Beskrivelse: Coast Air Klikk for mer info ! har i gjennom årene ekspandert fra først å være et flyverksted, senere taxi/charterselskap til i dag da vi har et rutenett som dekker Sør- og Vestlandet fra Florø i nord til Haugesund i sør. Våre destinasjoner omfatter forøvrig Aberdeen, Bergen, Sandefjord og Oslo.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 3721
Gi karakter til dette webstedet

  Norwegian Air Shuttle   Populær
Beskrivelse: Norwegian Klikk for mer info ! er et flyselselskap med visjoner som satser på konkurranse i luften. Den 01.09.02 tok de opp konkurransen med SAS på innenriksflygningene i Norge. Seinere har de opprettet en rekke ruter både innen- og utenlands. Se alle våre tilbud på webben. Les mer her - Bestill billetter her.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 67960 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 SAS   Populær
Beskrivelse: Vi ble etablert i 1946 i et samarbeid mellom de skandinaviske landene. Senere har selskapet utvidet sitt område via fusjoner og samarbeid med andre flyselskap. I desember 2001 ble Braathens oppkjøpt og innlemmet SAS konsernet.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 11194 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Widerøes   Populær
Beskrivelse: Widerøe's Klikk for mer info ! ble startet av fem entusiastiske venner i 1934. En av dem var Wiggo Widerøe. Dengang hold de til på Ingierstrand utenfor Oslo, og de aller første årene var virksomheten knyttet til taxi-, ambulanse-, skole- og foto- flyvning.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 10170
Gi karakter til dette webstedet

 Ryanair   Populær
Beskrivelse: Billigselskapet Ryanair er bare aktuell å bruke til de nokså få steder de flyr direkte. Nettsiden er noe vanskelig å bruke.
  Lagt til: 22-Oct-2005
  Treff: 6581
Gi karakter til dette webstedet

 Sterling   Populær
Beskrivelse: På Sterlings dansk-norske nettside er det lett å gå seg fullstendig bort, hvis du ikke vet hva du leter etter.
  Lagt til: 22-Oct-2005
  Treff: 6967
Gi karakter til dette webstedet

 FlyNordic 
Beskrivelse: Vi på FlyNordic har en målsättning, att bli det ledande lågkostnads- och lågprisflygbolaget i norra Europa. FlyNordic flyger morgon och kväll till destinationer som uppfyller affärsresenärernas krav. Mitt på dagen flyger vi på samma destinationer, och några till, för att ge privatresenärerna det alternativ de vill ha.
  Lagt til: 31-Mar-2006
  Treff: 1772
Gi karakter til dette webstedet

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.100 Sekunder