Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Dyr


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 DyreWebbens hunderaser 
Beskrivelse: Her vil du finne oversikt over stadig flere raser. Er det en spesiell rase du har lyst til å vite mer om som vi ikke har fått lagt ut enda, må du gjerne sende oss en mail. Vi vil da svare så fort vi kan.
  Lagt til: 29-Jan-2005
  Treff: 1924
Gi karakter til dette webstedet

 Edens Have Kattehotell 
Beskrivelse: Velkommen inn i Edens Have, stedet der din katts ferie settes i fokus. Kattehotellet ligger i landlige omgivelser i Ytre Enebak, bare 20 minutter fra Ryen i Oslo. Vårt lille kattehotell har kommet i gang på grunnlag av stor etterspørsel etter et godt ferietilbud til firbente venner.
  Lagt til: 26-Jun-2008
  Treff: 1725
Gi karakter til dette webstedet

 Eidsvoll hund og kattepensjonat 
Beskrivelse: Velkommen til vårt offentlige godkjente hunde og kattepensjonat - karantenestasjon på Eidsvoll. Vi håper du finner den informasjonen du trenger på våre sider.
  Lagt til: 24-Jun-2008
  Treff: 1297
Gi karakter til dette webstedet

 Eikås Gård og Kattepensjonat   Populær
Beskrivelse: Eikås Gård og Kattepensjonat blir anbefalt av Dyreskyttelsen i Bergen. Gården ligger fritt og fint og med en vidunderlig utsikt i Åsane i Bergen i Hordaland. Redaktøren var selv på befaring og fikk til fulle bekreftet de landlige og harmoniske omgivelsene, hvor kattene har rikelig med plass og mulighet til å være ute. Du kan selv se bilder fra kattepensjonatet på weben.
  Lagt til: 31-Mar-2005
  Treff: 6079 Karakter: 10 (3 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Elverum Rideklubb 
Beskrivelse: Elverum Rideklubb ble stiftet i 1971 etter et møte på Hotel Central med enorm deltakelse. Over 100 barn , ungdom og voksne i Elverum var interessert i å få dannet en rideklubb hvor det gikk an å få komme i nærkontakt med et av våre vakreste dyr, nemlig HESTEN.
  Lagt til: 28-Jan-2005
  Treff: 2484 Karakter: 10 (3 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Feiring Kattepensjonat 
Beskrivelse: Velkommem til Feiring Kattepensjonat, vakkert beliggende ved Mjøsa en time nord for Oslo. Vi har store bur og utemuligheter. Fredelige omgivelser hos mennesker som er opptatt av katter.
  Lagt til: 27-Jan-2005
  Treff: 1815 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Fjelle Kattepensjonat 
Beskrivelse: Fjelle Kattepensjonat i Gressvik har 9 STORE bur fra gulv til tak - alle godkjent for 2 eller flere katter. Burene inneholder sandkasse, mat/vannskål, stor pute, stor klorestokk, hyller i 3 etg., lekeball og aktiviseringsball med godteri.
  Lagt til: 24-Jun-2008
  Treff: 1431
Gi karakter til dette webstedet

 Fjordhesten 
Beskrivelse: Vikinghest, Nordfjordhest, Vestlandshest, Fjording, Norsk Fjordhest; kjært barn har mange navn. Gjennom årene har den samme hesten hatt mange benevnelser, men i dag kjenner vi den best som Fjordhest – Norges nasjonalrase.
  Lagt til: 29-Jan-2005
  Treff: 1767
Gi karakter til dette webstedet

 Flerbrukshund 
Beskrivelse: Dette er en webside for allsidig hundetrening, med fokus på spor, lydighet og agility.
  Lagt til: 31-Aug-2010
  Treff: 1042
Gi karakter til dette webstedet

 Foreningen for hudeomplassering 
Beskrivelse: FFHO er en forening av frivillige som arbeider for at hunder som av forskjellige grunner ikke lenger kan være hos eierne raskt skal omplasseres til nye eiere som kan gi hunden trygge og gode betingelser som familiemedlem i et nytt hjem. FFHOs erfaringer er at de fleste hunder er svært tilpasningsdyktige, og raskt tilpasser seg som familiemedlemmer i sine nye hjem.
  Lagt til: 26-Jan-2005
  Treff: 4367 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | DetaljerVelg side:   [ << Forrige side ] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.131 Sekunder