Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Dyr


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Pusenfryd Kattepensjonat 
Beskrivelse: Velkommen til Pusenfryd Kattepensjonat. Vi holder til i Innvik i Skodje, ca 15 min fra Spjelkavika/Moa. Pusenfryd er et offentlig godkjent kattepensjonat og følger til en hver tid gjeldende vaksineforskirfter.
  Lagt til: 26-Jun-2008
  Treff: 1329
Gi karakter til dette webstedet

 Rasekatter 
Beskrivelse: RASEKATTER.no er et prosjekt jeg gikk med i magen over lang tid. Idéen kom da jeg så etter steder å annonsere mitt kommende Ocicatkull og frustrert registrerte at det ikke fantes noe nettsted spesielt rettet inn mot og tilpasset annonsering av rasekatter der man lett kunne administrere sine egne annonser.
  Lagt til: 29-Jan-2005
  Treff: 2782 Karakter: 10 (3 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Rauland Ridesenter 
Beskrivelse: Rauland Ridesenter tilbyr ridekurs tilrettelagt på alle nivåer: fra nybegynner til viderekommen eller øvet innen dressur og sprang. Turridning er godt likt, særskilt av de som ellers kun får rideundervisning innendørs. Om sommeren presenterer vi gjerne feltrittsbanen for deltagerne. Introduksjon i polocrosse, et artig og hestevennlig ballspill, kan du også få.
  Lagt til: 29-Jan-2005
  Treff: 1255
Gi karakter til dette webstedet

 Reppe Rideklubb 
Beskrivelse: Velkommen til Reppe Rideklubb i Trondheim, Midt-norge.
  Lagt til: 28-Jan-2005
  Treff: 2552
Gi karakter til dette webstedet

 Ringerike Gård Ridesenter 
Beskrivelse: Velkommen til Ringerike Gård Ridesenter i naturskjønne omgivelser i Sørkedalen.
  Lagt til: 29-Jan-2005
  Treff: 1352
Gi karakter til dette webstedet

 Ringerike Hundesenter 
Beskrivelse: Ringerike Hundesenter satser på kvalitet framfor kvantitet. Det vil si at det tas inn et begrenset antall hunder som sikrer god oversikt og individuell oppfølging av den enkelte hund. I tillegg gir dette en rolig atmosfære. Sentralt men landlig beliggende i flott turterreng.
  Lagt til: 02-Aug-2005
  Treff: 1503
Gi karakter til dette webstedet

 Ross Kennel 
Beskrivelse: Monica og Gaute Røsland driver Ross Kennel. Vår familie brstår av oss to, samt barna Emma og Emil. Vi holder til på Osterøy, like utenfor Bergen, hvor vi lever i landlige omgivelser med sjø, skog og fjell som nærmeste nabo - og lekeplass for både unger og dyr. Monica har også hatt innlegg på itBergen i Forum/Hunder. Svært mye av interesse!
  Lagt til: 26-Jan-2005
  Treff: 1832 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Ross Kennel 
Beskrivelse: Oppdrett av Dansk/svensk Gårdshund & Dachsund Langhåret. Vi holder til på Osterøy, like utenfor Bergen. Hundene lever i huset sammen med oss og er en del av familien. Monica & Gaute Røsland
  Lagt til: 28-Feb-2005
  Treff: 3161
Gi karakter til dette webstedet

 Ross Kennel 
Beskrivelse: Oppdrett av Dachsund Langhåret hunder. Vi holder til på Osterøy, like utenfor Bergen. Hundene lever i huset sammen med oss og er en del av familien Gaute Røsland.
  Lagt til: 28-Feb-2005
  Treff: 1854
Gi karakter til dette webstedet

 Røysland Gård - ridesenter 
Beskrivelse: Velkommen til Røysland Gård - ride- og villmarksleir. Røysland Gård ligger ved Øysang, midt mellom Risør og Kragerø. 5 km til fergested, butikk og Jegertunet Hotell. Til gården hører store deler av Skarvann - et stort ferskvann med gode bade- og fiskemuligheter. Bak oss har vi store skogområder som grenser til Gjerstad og Sannidal. Vi avler og oppdretter islandshester.
  Lagt til: 29-Jan-2005
  Treff: 1222
Gi karakter til dette webstedetVelg side:   [ << Forrige side ] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.101 Sekunder