Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Dyr


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Målselv Turhestsenter 
Beskrivelse: Du finner oss i Målselv i Troms fylke - bare 1,5 time med bil fra Tromsø, en halvtime med bil fra Finnsnes og 2 timer med fly fra Oslo. Opplev det gode liv med hest. Målselv Turhestsenter ligger midt i de dype furuskogene i Målselv, ved foten av Mauken-massivet, like ved Norges nasjonalfoss Målselvfossen. Vi rir kilometervis på stille skogsstier, samt i høyfjellet med idylliske fiskevatn og panoramautsikt over vakre Målselvdalen.
  Lagt til: 29-Jan-2005
  Treff: 1951 Karakter: 4 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Nedre Buskerud Fjordhestlag 
Beskrivelse: Hvis du kjører, rir, avler og/eller stiller ut hest vil du finne venner blandt oss.
  Lagt til: 28-Jan-2005
  Treff: 2288
Gi karakter til dette webstedet

 Noggarn Hundepensjonat og stall 
Beskrivelse: Vi på Noggarn vil ønske deg og dine firbente venner hjertelig velkommen til ett hyggelig opphold ved vårt hundepensjonat. Til en hyggelig pris kan vi tilby et opphold med lek og sosialisering av din hund. Det er plass til 20 hunder og 5 hester. Anlegget er godkjent av veterinær.
  Lagt til: 20-Jun-2005
  Treff: 1301
Gi karakter til dette webstedet

 Nordlandshesten/Lyngshesten 
Beskrivelse: Nordlandshesten/Lyngshestens venner er en "klubb" for alle som allerede liker N/L-hester, og de som er interessert i rasen. Vi prøver å få N/L-hesten mer populær i både inn- og utland. Medlemmene mottar et medlemsblad med stoff om N/L-hester, konkurranser, bilder, leserbrev osv. Denne kommer ut en gang i måneden. Medlemmene får også tilgang til en egen medlemsseksjon. Medlemsskapet er gratis.
  Lagt til: 29-Jan-2005
  Treff: 1439
Gi karakter til dette webstedet

 Norges Kaninavlsforbund 
Beskrivelse: Forbundet blir stiftet onsdag 6 november 1897 i Kristiania. Forbundet het de første årene ”Foreningen til kaninavlens fremme i Norge”.
  Lagt til: 20-Jan-2006
  Treff: 1745
Gi karakter til dette webstedet

 Norske Rasekattklubb 
Beskrivelse: En rasekatt er en katt som er registrert i en stambok og kan bevise det med en stamtavle utstedt av stambokfører. Det vil vanligvis bety en katt med kjent avstamning i mange generasjoner bakover, som viser at oppdrettere har arbeidet for å avle fram en katt med et bestemt utseende, slik det er spesifisert i standarden for rasen.
  Lagt til: 29-Jan-2005
  Treff: 1730
Gi karakter til dette webstedet

 Omplassering av hunder i Finnmark 
Beskrivelse: Vi er en frivillig organisasjon som jobber for hjelpe rette mennesker og rett hund til å finne hverandre. Vi tar i utgangspunktet ikke hundene til oss, da vi syntes det er mest skånsomt for hundene å få være i sitt hjem til vi finner en passende familie. Det går også an å sette seg på en ønskeliste for å overta hund, dersom det er en spesiell hund du er på jakt etter, eller vi ikke har akkurat "din" hund inne nå.
  Lagt til: 26-Jan-2005
  Treff: 2382
Gi karakter til dette webstedet

 Omplassering Vest   Populær
Beskrivelse: Omplassering Vest har hunder både til videreformidling og direkte fra oss. Hvis hunden videreformidles fra eier til ny eier, er Omplassering Vest IKKE ansvarlige for omplasseringsprosessen. Derimot hjelper vi hundeeiere med veiledning, tips, råd, skjema, kontrakt og annonsetekst.
  Lagt til: 08-Oct-2006
  Treff: 5409 Karakter: 10 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Per og Pias hunde- og kattepensjonat 
Beskrivelse: Per og Pia's hunde- og kattepensjonat ligger i landlige omgivelser i Hobøl, på grensen mellom Akershus og Østfold, i tilknytning til et lite småbruk.
  Lagt til: 24-Jun-2008
  Treff: 1108
Gi karakter til dette webstedet

 Potegården Kattepensjonat 
Beskrivelse: Potegården Kattepensjonat ligger i Åros i Røyken kommune. Kattene holder til i et trivelig lyst lokale med store bur som gir god bevegelighet. Burene kan settes sammen ved behov slik at flere katter fra samme eier kan bo sammen.
  Lagt til: 26-Jun-2008
  Treff: 1066
Gi karakter til dette webstedetVelg side:   [ << Forrige side ] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.103 Sekunder