Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Boligvarme


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Popularitet (Fra minst til mest treff)


 Thermo-Floor AS 
Beskrivelse: Thermo-Floor AS ønsker alle eksisterende kunder velkommen som web-kunde hos oss. Det du trenger å gjøre, send oss en mail og vi vil gi deg brukernavn og passord. Du har fra nå av mulighet til å handle når det passer deg.
  Lagt til: 19-Sep-2004
  Treff: 1836
Gi karakter til dette webstedet

 Norsk Ved 
Beskrivelse: Norsk Ved er et Forum for vedprodusenter som ble stiftet i 1991. Vi arbeider med små og store oppgaver innenfor vedbransjen, og er et service-organ for våre medlemmer. Antall medlemmer pr. i dag er ca 2950.
  Lagt til: 05-Mar-2004
  Treff: 2897
Gi karakter til dette webstedet

 Varmex AS 
Beskrivelse: Varmex AS driver installasjon av vannbåren varme og miljøvennlig oppvarming! Vi har spesialerfaring på følgende områder: Pelletskamin, Pelletsovn, Varmeveksler og Varmepumpe.
  Lagt til: 30-Sep-2004
  Treff: 2918 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Vedbørsen Bergen 
Beskrivelse: Bestill ved i Bergensområdet. Bjørkeved Blandingsved Fyringsved. Ved Bergen. Bjørkeved. Bjørk
  Lagt til: 05-Mar-2004
  Treff: 3682
Gi karakter til dette webstedet

 ABK as Varmepumper fra Toshiba 
Beskrivelse: ABK as ble etablert januar 1991 under navn Asker Bærum Kuldeteknikk AS. Selskapet har vokst fra å være en kuldeentreprenør til i dag å være importør og leverandør av et komplett spekter klimaprodukter til lokalt næringsmarked, landsdekkende forhandlernett og privatkunder.
  Lagt til: 29-Aug-2006
  Treff: 3788
Gi karakter til dette webstedet

  Steinsenteret - Åsane Sand & Singel AS 
Beskrivelse: Vi leverer ovner og peiser fra Westfire, Nordpeis, Varde, Wiking, Jøtul og Dovre. Hos oss får du vinterens nyheter innen peis og ovn. Våre leverandører har kommet med en rekke nyheter som vi gleder oss til å vise dere. Kom innom og se vår store utstilling av ovner og peiser. Her finner du også det du trenger av underlagsplater i stål, glass og flere typer skifer. Vi kan tilpasse skifer etter dine mål. Vi ordner med montering og gir deg gode råd i planleggingen av ditt nye ildsted.
  Lagt til: 23-Nov-2007
  Treff: 4021
Gi karakter til dette webstedet

 Varmepumpeservice AS 
Beskrivelse: Varmepumpeservice AS ønsker alle våre gamle og nye forhandlere velkommen til det nye selskapet som blir en betydelig aktør innen import og distribusjon av Panasonic og Fujitsu varmepumper, samt monteringsmateriell for varmepumper.
  Lagt til: 29-Aug-2006
  Treff: 4075
Gi karakter til dette webstedet

 Klima og Kulde Service AS 
Beskrivelse: Klima & Kulde Service presenterer alle typer varmepumper, og viser til varmepumpe forhandlere over hele landet. Leverandør av varmepumper for alternativ oppvarming. Kontakt oss for en uforbindtlig samtale.
  Lagt til: 31-Oct-2003
  Treff: 4471
Gi karakter til dette webstedet

 Vaksdal Biobensel AS 
Beskrivelse: Vaksdal Biobrensel holder til på Dale i Vaksdal kommune, like ved E16, 60 kilometer øst for Bergen. Vi er et aksjeselskap med flere uavhengige eiere. Vi ønsker å gjøre trepellets kjent blant folk som det førsteklasses brenselet det er, og at det er et meget godt alternativ til de tradisjonelle energikildene vi hovedsakeleg benytter i dag.
  Lagt til: 10-Feb-2004
  Treff: 4541
Gi karakter til dette webstedet

 Kakkel og Peis Spesialisten AS   Populær
Beskrivelse: er et firma skapt av håndverkere. Vår håndverksmester og eier Rune Ek Larsen har bedrevet alle former for peis i mer enn 25 år. Både han og våre peismurere og kakkelovnsmakere har bygget ildsteder over det meste av Norge. For oss gir dette oss en nyttig ballast i hverdagen, en kunnskapsbase som vi ønsker å ivareta og bruke til nytte for deg. -Generelt om Kakkel og Peis Spesialisten AS Murmester nr 016999. Ansatte murere, Murmestere, kakkelovnsmakere, montører. Godkjent opplæringsbedrift i murerfaget. Sentalgodkjent (BE-godkjenning) for utførelse og kontroll av alle typer ildsteder og skorstener over hele Norge. Skorstensrehabilitering. Medlem av Varmefag. Riksdekkende leverandør av kakkelovner og andre ildsteder.
  Lagt til: 03-Oct-2004
  Treff: 5033 Karakter: 8 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | DetaljerVelg side: 1 2 3   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.099 Sekunder