Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Bilverksteder


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra Å til A)


 Øystese Mek. Verkstad 
Beskrivelse: Velkommen til Øystese Mek. Verkstad sitt bilverkstad. Vårt merkeverkstad kjenner di Ford og utførar alle mulige servicar og reparasjonar på raskaste og beste måte i eit topp moderne verkstad med topptrena medarbeidarar.
  Lagt til: 23-Mar-2007
  Treff: 935
Gi karakter til dette webstedet

 Åsane Billakkering AS 
Beskrivelse: Åsane Billakkering har vært i drift siden mai -95. Med to lakkbokser, 6 fast ansatte og to vikarer, setter vi kvalitet, garanti og miljø høyt. I samarbeid med PPG og Lakkspesialisten kan vi gi alle våre kunder 36 måneders lakkgaranti.
  Lagt til: 13-Jul-2005
  Treff: 1187
Gi karakter til dette webstedet

 Åsane Auto AS 
Beskrivelse: Våre dyktige Klikk for mer info ! mekanikere sørger for at din Citroën blir tatt vare på. Vi har Åsane Bilskadesenter under samme tak. De kan blant annet tilby et av Norges mest moderne lakkanlegg. Du kan også besøke adressen.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 1224
Gi karakter til dette webstedet

 Voss Bilsenter AS 
Beskrivelse: Velkommen til oss på Voss Bilsenter AS.
  Lagt til: 01-Sep-2004
  Treff: 1147
Gi karakter til dette webstedet

 Treco-Bil AS 
Beskrivelse: Vi ble etablert i 1988 og har i dag en årsomsetning på 3 mill. Vi holder til i Våge 500m fra fergekaien. Godkjent bilverksted etter dagens kvalitetskrav i henhold til EØS-reglene. Vi har siden 1999 vært medlem i den landsdekkende kjeden Quickpartner. Vi er Tysnes sin representant for Falken og har døgnvakt.
  Lagt til: 28-Aug-2004
  Treff: 1157
Gi karakter til dette webstedet

 Toyota Bilsenter AS 
Beskrivelse: Toyota Bilsenter ASKlikk for mer info ! Til en Toyota hører selvsagt også service.
Så lenge du eier en Toyota, forsøker vi å gi deg effektiv og komplett service på en måte som er enkel for deg. Vi er selvsagt også godkjent for å utføre EØS kontroll (periodisk kontroll). Alle Toyota-mekanikere
er jevnlig på kurs og opplæring, for at de skal kunne levere det som
veden over er blitt kjent som Toyota-kvalitet.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 1156
Gi karakter til dette webstedet

 Thorsen ATV Senter AS 
Beskrivelse: Vi startet med Understells-behandling av biler i Møllendalsveien i 1962. I 1983 flyttet vi til større lokaler i Åsane Industrihus på Nyborg. Siden den gang har vi vokst til Norges største Autoriserte Tectyl-verksted. Kvalitet har alltid stått i fokus ved vårt verksted. Vi er også det eldste verkstedet i Bergen i vår bransje.
  Lagt til: 13-Jul-2005
  Treff: 1412 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Svendsen Eksos   Populær
Beskrivelse: Velkommen til Norges ledende kjede av eksosverksteder. Vi leverer eksosanlegg til alle bil typer, og bytter for deg til avtalt tid og pris. Mens du venter!
  Lagt til: 28-Aug-2004
  Treff: 5097
Gi karakter til dette webstedet

 Stavanger Auto 
Beskrivelse: Vi er et middels stort spesial- verksted innen karosseri og lakkering i Stavanger. Vi kjent for korte leveringstider og arbeid av høy kvalitet. De senere årene har vi spesialisert oss innen Opel, og har samarbeid med Opel forhandlerene i distriktet.
  Lagt til: 28-Aug-2004
  Treff: 1267
Gi karakter til dette webstedet

 Snap Drive   Populær
Beskrivelse: Snap Drive. Med hele 16 autoriserte verksteder i de 5 største byene i Norge er Snap Drive landets ledende verkstedkjede. Du finner det nærmeste verksted på weben. I tråd med vår forretnings ide kan vi love deg rask og profesjonell håndtering til faste priser - uansett hvilket verksted du velger. Og for at besøket skal skje så smertefritt som mulig, tilbyr vi lang åpningstid - fra kl. 07.00 til 17.00 alle arbeidsdager.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 5316
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.109 Sekunder