Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Bilverksteder


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Aksdal Bil as 
Beskrivelse: Vi startet opp med tre ansatte i 1998, og har i dag en omsetning på ca.4,5 mil.kr. Vi er et profesjonelt bilverksted med topp utstyr. Vi reparerer alle bilmerker med hovedtyngden på VW og Audi. De fleste reparasjoner kan utføres av oss slik som EU-kontroll, forstillingskontroll og mindre karosseri reparasjoner
  Lagt til: 20-Aug-2004
  Treff: 4034
Gi karakter til dette webstedet

 Alfr Hartveit AS   Populær
Beskrivelse: Alfr. Hartveit AS Klikk for mer info ! har i mer enn 75 år vært en ledende aktør innen karosseriarbeid og reparasjoner. Vårt autoriserte bilverksted kan ta alle mekaniske reparasjoner. Vi foretar også periodisk kontroll (EU-kontroll) på alle bilmerker.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 5040
Gi karakter til dette webstedet

 Automatservice 
Beskrivelse: Vi er Bergens eneste godkjente Automat Verksted. Vi tar reparasjoner på alle typer girkasser over hele landet. Vi har det siste innen testutstyr for elektronisk styrte automatkasser.
  Lagt til: 20-Aug-2004
  Treff: 3707
Gi karakter til dette webstedet

 Automester 
Beskrivelse: Automester er en ledende kjede av verksteder. Som bileier kan du nå enkelt bestille service via Internet. Klikk på ditt fylke og finn ditt nærmeste verksted.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 4496 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Autosalg 
Beskrivelse: Autosalg Klikk for mer info ! utfører service på samtlige merker. Bruk av godkjente originaldeler er en viktig sikkerhets faktor på alle biler, og også et krav fra fabrikk innen garanti perioden.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 3966
Gi karakter til dette webstedet

 Autotjenester AS 
Beskrivelse: Autotjenester er et offentlig godkjent verksted med tilhørighet på Nøstet i Bergen. Vi tar hånd om bilen din og sørger for den beste service. Vi er medlem av den landsdekkende kjeden Ouick Partner.
  Lagt til: 22-Mar-2007
  Treff: 1714
Gi karakter til dette webstedet

 Bil Handel AS 
Beskrivelse: Bil Handel AS Klikk for mer info ! har 8 dyktige mekanikere som utfører EU kontroller og service på samtlige bilmodeller.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 3307
Gi karakter til dette webstedet

 Bilhuset Kråkenes AS   Populær
Beskrivelse: Bilhuset Kråkenes  Klikk for mer info !  er Bergens mest integrerte bilanlegg med hele 7500 kvm verksted, delelager og nybil/bruktbilhall under tak. Dyktige fagfolk, høy effektivitet og topp moderne verksteder gjør at også andre bilmerker foretrekker Bilhuset Kråkenes når det gjelder service og reparasjoner.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 5017
Gi karakter til dette webstedet

 Bilsalg Kokstad 
Beskrivelse: Bilsalg Kokstad  Klikk for mer info ! Vi har et nytt og moderne verksted på Kokstad, med noe av den mest avanserte datateknologi på markedet for feilsøking og programmering av IVECO. Modus og ledningstester er et unikt verktøy utviklet av IVECO, og som brukes over hele Europa.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 1819
Gi karakter til dette webstedet

 Bilsenteret Stavanger AS 
Beskrivelse: Vi startet opp i 1983 under navnet Berg & Larsen AS. Suzuki agenturet fikk vi i 1984, og er følgelig en av landets eldste forhandlere av merket.
  Lagt til: 20-Aug-2004
  Treff: 1849
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.109 Sekunder