Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Bilverksteder


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Popularitet (Fra mest til minst treff)


 Eidsvåg Auto AS   Populær
Beskrivelse: Eidsvåg Auto AS Klikk for mer info !  Den komplette Total-Service og den beste kunnskap om din bil, fra elektronikk og mekanikk til reparasjon og inspeksjon. Hos oss treffer du hyggelige mennesker du kan stole på, og som gir deg en god pris på jobben du vil ha gjort.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 18891
Gi karakter til dette webstedet

 Riis Bilglass AS   Populær
Beskrivelse: Riis-gruppen har 130 års erfaring med glass. Vi er den største operatør i dette produktområdet, og har representanter over hele landet. Vårt motto er å være best på kvalitet med fokus på kunden. Servicetelefon: 090 09
  Lagt til: 29-Jan-2005
  Treff: 16447
Gi karakter til dette webstedet

 Hurtigruta Carglass   Populær
Beskrivelse: Hurtigruta Carglass Bergen ble etablert i 2000. Vi er dag 6 ansatte. Hurtigruta Carglass Bergen sikter som våre andre avdelinger mot ISO-9002 sertifisering. Dette vil sikre stor nøyaktighet, meget bra kundeoppfølging, og førsteklasses leveranse av våre varer.

Hurtigruta Carglass
Hurtigruta Carglass 


  Lagt til: 09-Sep-2004
  Treff: 9414
Gi karakter til dette webstedet

 Frydenbø Bilsenter AS   Populær
Beskrivelse: Frydenbø Bilsenter AS Klikk for mer info ! er et komplett bilsenter med avdelinger i Åsane og på Minde. Våre dyktige mekanikere er spesialister på Volvo, Renault og Land Rover.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 6031
Gi karakter til dette webstedet

 Hurtigruta Bilglass   Populær
Beskrivelse: Hurtigruta Bilglass er representert flere steder i landet. Vårt mål er å bli landsdekkende i flere områder. Vi bygger opp våre avdelinger etter potensialet av kunder i distriktet og etterspørselen på kapasitet i markedet.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 6026 Karakter: 6 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Snap Drive   Populær
Beskrivelse: Snap Drive. Med hele 16 autoriserte verksteder i de 5 største byene i Norge er Snap Drive landets ledende verkstedkjede. Du finner det nærmeste verksted på weben. I tråd med vår forretnings ide kan vi love deg rask og profesjonell håndtering til faste priser - uansett hvilket verksted du velger. Og for at besøket skal skje så smertefritt som mulig, tilbyr vi lang åpningstid - fra kl. 07.00 til 17.00 alle arbeidsdager.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 5316
Gi karakter til dette webstedet

 Svendsen Eksos   Populær
Beskrivelse: Velkommen til Norges ledende kjede av eksosverksteder. Vi leverer eksosanlegg til alle bil typer, og bytter for deg til avtalt tid og pris. Mens du venter!
  Lagt til: 28-Aug-2004
  Treff: 5096
Gi karakter til dette webstedet

 Alfr Hartveit AS   Populær
Beskrivelse: Alfr. Hartveit AS Klikk for mer info ! har i mer enn 75 år vært en ledende aktør innen karosseriarbeid og reparasjoner. Vårt autoriserte bilverksted kan ta alle mekaniske reparasjoner. Vi foretar også periodisk kontroll (EU-kontroll) på alle bilmerker.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 5040
Gi karakter til dette webstedet

 Bilhuset Kråkenes AS   Populær
Beskrivelse: Bilhuset Kråkenes  Klikk for mer info !  er Bergens mest integrerte bilanlegg med hele 7500 kvm verksted, delelager og nybil/bruktbilhall under tak. Dyktige fagfolk, høy effektivitet og topp moderne verksteder gjør at også andre bilmerker foretrekker Bilhuset Kråkenes når det gjelder service og reparasjoner.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 5017
Gi karakter til dette webstedet

 Møller Bergen as 
Beskrivelse: Møller Bergen as. Volkswagen er et avansert teknologisk produkt. Det kreves derfor solid kompetanse for å gi riktig veiledning og for å reparere bilene. Følger du vårt serviceprogram og bidrar til at bilen din får jevnlig vedlikehold, unngår du overraskelser i form av dyre reparasjoner. Vi gir et års garanti på både arbeid og deler.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 4970
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.109 Sekunder