Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Bilverksteder


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Dato (Nye linker først)


 Fana Karosseri AS 
Beskrivelse: Firmaet ble etablert i 1998. Vi er et autorisert og godkjent verksted med fire ansatte, og i alt 50 års erfaring fra moderne karosseri- og lakkarbeid. I Fanaveien 15 i Bergen har vi nå et nyoppusset og toppmoderne verksted på 600 kvadratmeter.
Lagt til: 23-Mar-2007 Treff: 1377
Gi karakter til dette webstedet

 Øystese Mek. Verkstad 
Beskrivelse: Velkommen til Øystese Mek. Verkstad sitt bilverkstad. Vårt merkeverkstad kjenner di Ford og utførar alle mulige servicar og reparasjonar på raskaste og beste måte i eit topp moderne verkstad med topptrena medarbeidarar.
Lagt til: 23-Mar-2007 Treff: 847
Gi karakter til dette webstedet

 Hos Reco Vest 
Beskrivelse: Hos Reco Vest på Kokstad i Bergen får du originalt stempel i serviceheftet som gir deg trygghet og garanti, i tillegg øker du annenhånds verdien på din bil. Uavhengig av hvor din bil er kjøpt, er du velkommen til oss.
Lagt til: 23-Mar-2007 Treff: 952
Gi karakter til dette webstedet

 Autotjenester AS 
Beskrivelse: Autotjenester er et offentlig godkjent verksted med tilhørighet på Nøstet i Bergen. Vi tar hånd om bilen din og sørger for den beste service. Vi er medlem av den landsdekkende kjeden Ouick Partner.
Lagt til: 22-Mar-2007 Treff: 1564
Gi karakter til dette webstedet

 Sandven Service AS 
Beskrivelse: Vi holder til i vårt moderne og autoriserte verksted i Sandbrekketoppen 30, tre minutters kjøring fra Nesttun. Komplett vedlikehold: Vi håndterer alle former for service på alle bilmerker. Vi er spesialister på 4wd, og utfører hjulstillingskontroll og EU-kontroll.
Lagt til: 22-Mar-2007 Treff: 1103
Gi karakter til dette webstedet

 4_Ulset Auto AS 
Beskrivelse: Vi garanterer at du blir fornøyd når du besøker ett av våre verksteder. Våre mekanikere er fagfolk som setter sin stolthet i å ta vare på bilen din.
Lagt til: 01-Mar-2007 Treff: 4315
Gi karakter til dette webstedet

 Thorsen ATV Senter AS 
Beskrivelse: Vi startet med Understells-behandling av biler i Møllendalsveien i 1962. I 1983 flyttet vi til større lokaler i Åsane Industrihus på Nyborg. Siden den gang har vi vokst til Norges største Autoriserte Tectyl-verksted. Kvalitet har alltid stått i fokus ved vårt verksted. Vi er også det eldste verkstedet i Bergen i vår bransje.
Lagt til: 13-Jul-2005 Treff: 1275 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Åsane Billakkering AS 
Beskrivelse: Åsane Billakkering har vært i drift siden mai -95. Med to lakkbokser, 6 fast ansatte og to vikarer, setter vi kvalitet, garanti og miljø høyt. I samarbeid med PPG og Lakkspesialisten kan vi gi alle våre kunder 36 måneders lakkgaranti.
Lagt til: 13-Jul-2005 Treff: 1095
Gi karakter til dette webstedet

 Kokstad Lakkering og Bilpleie AS 
Beskrivelse: Kokstad Lakkering er et moderne lakkverksted, utstyrt med to lakkabiner. Vi er 4 ansatte, derav 3 fagutlærte. Kvaliteten er meget høy, og kort leveringstid. Vårt verksted er miljøgodkjent.
Lagt til: 13-Jul-2005 Treff: 1278
Gi karakter til dette webstedet

 Sartor Biloppretting AS 
Beskrivelse: Vi utfører alt innen bilskade, karosseriskader, lakkering og bilglass på personbiler og lastebiler. Vi ordner forsikringspapirer og leiebil. Vi sørger for henting og bringing og vi tilbyr gratis taksering.
Lagt til: 13-Jul-2005 Treff: 1235
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.108 Sekunder