Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Bilverksteder


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Oddvar Bjelde 
Beskrivelse: Oddvar Bjelde & Co A/S  Klikk for mer info !  Firmaet ble opprettet i 1975, og startet med tjenester som bilverksted, antirustbehandling og bensinstasjon. Senere ble salg og kjøp av brukte biler en viktig del av forretningsdriften. Vi har et moderne verksted og en stab dyktige mekanikere som utfører service og vedlikehold på alle biltyper.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 1289
Gi karakter til dette webstedet

 Quick Partner 
Beskrivelse: Ingen kjede er sterkere enn sitt svakeste ledd. I QP har vi tatt konsekvensen av dette og bestemt at vår kjede kun skal bestå av offentlig godkjente verksteder.
  Lagt til: 28-Aug-2004
  Treff: 3633
Gi karakter til dette webstedet

 Riis Bilglass AS   Populær
Beskrivelse: Riis-gruppen har 130 års erfaring med glass. Vi er den største operatør i dette produktområdet, og har representanter over hele landet. Vårt motto er å være best på kvalitet med fokus på kunden. Servicetelefon: 090 09
  Lagt til: 29-Jan-2005
  Treff: 16447
Gi karakter til dette webstedet

 Rune Helleland as 
Beskrivelse: Sjekk bilen din her. Finner du ikke din bil prøv her
  Lagt til: 24-Aug-2004
  Treff: 1191
Gi karakter til dette webstedet

 Saab Scanauto AS 
Beskrivelse: Saab Scanauto A/S Klikk for mer info ! Vårt verksted er spesialisert på Saab, men vi tar alle andre bilmerker også. Henvend dem gjerne til vårt kundemottak, og vi kan love at vi skal gjøre vårt beste for å løse alle typer verkstedsbehov.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 1111
Gi karakter til dette webstedet

 Sande Auto AS 
Beskrivelse: Sande Auto AS Klikk for mer info ! Å følge serviceintervallene på bilen er viktig. Ved å gi bilen riktig pleie forlenger du dens levetid betraktelig. Vi har lagt til rette for at du kan bbestille service via disse sidene. Du finner skjema for bestilling av service eller EU kontroll under menyen verksted.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 1096
Gi karakter til dette webstedet

 Sandven Service AS 
Beskrivelse: Vi holder til i vårt moderne og autoriserte verksted i Sandbrekketoppen 30, tre minutters kjøring fra Nesttun. Komplett vedlikehold: Vi håndterer alle former for service på alle bilmerker. Vi er spesialister på 4wd, og utfører hjulstillingskontroll og EU-kontroll.
  Lagt til: 22-Mar-2007
  Treff: 1186
Gi karakter til dette webstedet

 Sartor Biloppretting AS 
Beskrivelse: Vi utfører alt innen bilskade, karosseriskader, lakkering og bilglass på personbiler og lastebiler. Vi ordner forsikringspapirer og leiebil. Vi sørger for henting og bringing og vi tilbyr gratis taksering.
  Lagt til: 13-Jul-2005
  Treff: 1326
Gi karakter til dette webstedet

 SjekkPunkt-gruppen 
Beskrivelse: SjekkPunkt-gruppen samarbeider over 130 av landets mest erfarne frittstående bilverksteder og deleleverandører. Vi sikrer landets bileiere profesjonell service og topp kvalitet på deler og arbeid. Du finner ditt nærmeste verksted ved å klikke på: Om bilverkstedene og klikke på ditt fylke til høyre.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 3176
Gi karakter til dette webstedet

 Snap Drive   Populær
Beskrivelse: Snap Drive. Med hele 16 autoriserte verksteder i de 5 største byene i Norge er Snap Drive landets ledende verkstedkjede. Du finner det nærmeste verksted på weben. I tråd med vår forretnings ide kan vi love deg rask og profesjonell håndtering til faste priser - uansett hvilket verksted du velger. Og for at besøket skal skje så smertefritt som mulig, tilbyr vi lang åpningstid - fra kl. 07.00 til 17.00 alle arbeidsdager.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 5316
Gi karakter til dette webstedetVelg side:   [ << Forrige side ] 1 2 3 4 5   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.103 Sekunder