Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Bilverksteder


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Hurtigruta Bilglass   Populær
Beskrivelse: Hurtigruta Bilglass er representert flere steder i landet. Vårt mål er å bli landsdekkende i flere områder. Vi bygger opp våre avdelinger etter potensialet av kunder i distriktet og etterspørselen på kapasitet i markedet.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 6026 Karakter: 6 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Hurtigruta Carglass   Populær
Beskrivelse: Hurtigruta Carglass Bergen ble etablert i 2000. Vi er dag 6 ansatte. Hurtigruta Carglass Bergen sikter som våre andre avdelinger mot ISO-9002 sertifisering. Dette vil sikre stor nøyaktighet, meget bra kundeoppfølging, og førsteklasses leveranse av våre varer.

Hurtigruta Carglass
Hurtigruta Carglass 


  Lagt til: 09-Sep-2004
  Treff: 9414
Gi karakter til dette webstedet

 Janco Bilrep AS 
Beskrivelse: Vi vil ynskje våre kundar velkommen til vårt moderne bilanlegg på Evja i Florø. Janco Bilrep vart etablert i 1988 som ein tradisjonell bilverkstad, med reparasjon og service av dei fleste bilmerker.
  Lagt til: 24-Aug-2004
  Treff: 1545
Gi karakter til dette webstedet

 Jæger Gruppen 
Beskrivelse: Jæger Gruppen Klikk for mer info ! markedsfører bilmerket BMW via Jæger Sentrum AS og Toyota via Jæger Automobil AS. De har topp merkeverksteder for begge biltyper.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 4627
Gi karakter til dette webstedet

 Karmsund Sveis & Påbygg 
Beskrivelse: Velkommen til våre sider på Internett. Vårt firma er et godkjent påbyggerverksted som tilbyr mange forskjellige tjenester innen bilpåbygg, hydraulikk, stål- og aluminiums- arbeider og sveis for å nevne noen eksempler.
  Lagt til: 25-Aug-2004
  Treff: 1224
Gi karakter til dette webstedet

 Kokstad Lakkering og Bilpleie AS 
Beskrivelse: Kokstad Lakkering er et moderne lakkverksted, utstyrt med to lakkabiner. Vi er 4 ansatte, derav 3 fagutlærte. Kvaliteten er meget høy, og kort leveringstid. Vårt verksted er miljøgodkjent.
  Lagt til: 13-Jul-2005
  Treff: 1383
Gi karakter til dette webstedet

 Madland Bilverksted 
Beskrivelse: Vi kan hjelpe deg med bl.a.: - PersonbilTunge kjøretøy - Bremser - Clutch - Eksos - Støtdempere - Super Service - Karosseriskader- - Alle typer reperasjoner - Hurtig og fagmessig arbeid - EU kontroll.
  Lagt til: 25-Aug-2004
  Treff: 1187 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Maskin og AutoService AS 
Beskrivelse: Maskin og AutoService AS er et service verksted for IVECO og DAF vare - og lastebiler. Vår anleggs avdeling utfører service og reperasjonsarbeid på flere kjente merker.
  Lagt til: 25-Aug-2004
  Treff: 1079
Gi karakter til dette webstedet

 Mo Auto 
Beskrivelse: Mo Auto starta i 1972 med sal og service på Datsun, seinare Nissan. Me har i vår stab folk som har vore med sidan den tid, og kan soleis pårope oss nesten 30-års erfaring med Nissan.
  Lagt til: 01-Sep-2004
  Treff: 1105
Gi karakter til dette webstedet

 Møller Bergen as 
Beskrivelse: Møller Bergen as. Volkswagen er et avansert teknologisk produkt. Det kreves derfor solid kompetanse for å gi riktig veiledning og for å reparere bilene. Følger du vårt serviceprogram og bidrar til at bilen din får jevnlig vedlikehold, unngår du overraskelser i form av dyre reparasjoner. Vi gir et års garanti på både arbeid og deler.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 4970
Gi karakter til dette webstedetVelg side:   [ << Forrige side ] 1 2 3 4 5   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.111 Sekunder