Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Restaurant


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra Å til A)


 Zachariasbryggen 
Beskrivelse: Zachariasbryggen i Bergen er et restauranthus med et mangfold av restauranter, barer, møterom og lounger i fantastiske omgivelser midt i Bergen by. Alle restaurantene har uteservering, og på taket kan du nyte god mat og drikke med panoramautsikt over Vågen og fisketorget.
  Lagt til: 25-Oct-2011
  Treff: 1015
Gi karakter til dette webstedet

 Vestkapphuset 
Beskrivelse: Vertskap på Vestkapphuset er Annbjørg og Oddgeir Kvernevik som tok over det over 300 kvadratmeter store restauranthuset i 2002. Med nyinvesteringar og planar for utbygging, er Vestkapphuset ein topp moderne restaurant med plass til kring 100 gjestar.
  Lagt til: 01-Dec-2004
  Treff: 3052
Gi karakter til dette webstedet

 To Kokker Restaurant   Populær
Beskrivelse: To Kokker Restaurant Klikk for mer info ! ønsker å kombinere det tradisjonelle med det spesielle. Tradisjonelt er det ekte norske råvarer, friske og av førsteklasses kvalitet. Det spesielle er måten vi tilbereder dem på. Med utgangspunktet i velkjente oppskrifter, har vi søkt å tilføre det lille ekstra som gjør måltidet til en smaksopplevelse utenom det vanlige.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 5652
Gi karakter til dette webstedet

 The Scotsman 
Beskrivelse: Velkommen til The Scotsman, med god mat, sport og musikk, alt på ett og samme sted !
  Lagt til: 30-Nov-2004
  Treff: 4693
Gi karakter til dette webstedet

 Sushi or Death 
Beskrivelse: Her finner du en oversikt over sushi restauranter i Bergen og Oslo, samt fra byer i Europa og i USA. Her finnes også generell informasjon om sushi, samt en oversikt, kart og anmeldelser av sushirestauranter.
  Lagt til: 27-Jun-2007
  Treff: 2993
Gi karakter til dette webstedet

 Steakers og Dampen på Bryggen 
Beskrivelse: «På Bryggen i Bergen, der står det en båt … dar kjem Dampen, gamle Dampen … ta på deg treskorna og spring …» Kjente toner fra Ivar Medås, tar oss til Steakers i Bergen. For Steakers I Bergen ligger på Bryggen, og på gateplan finner du Dampen, en av byens lekreste bar, der interiøret er maritimt og innbydene. Dere er hjertelig velkommen både til å ta en drink i baren, eller smake på noen av våre lunch eller middagsretter. Dampen`s hjemmelagde fiskesuppe er nydelig.
  Lagt til: 14-Jul-2006
  Treff: 3128
Gi karakter til dette webstedet

 Spisekroken 
Beskrivelse: Kokkene på Spisekroken i Bergen ønsker deg og dine gjester velkommen til en hyggelig kveld med god mat og drikke i varme og hjemmekoselige lokaler.
  Lagt til: 11-May-2007
  Treff: 1654
Gi karakter til dette webstedet

 Sognaporten 
Beskrivelse: Sognaporten er ei Serveringssbedrift og informasjonssenter lokalisert i Aurland ved den lengste vegtunnelen i verda, Lærdalstunnelen.
  Lagt til: 11-May-2007
  Treff: 1520
Gi karakter til dette webstedet

 Smauet Mat og Vinhus 
Beskrivelse: Smauet Mat og Vinhus holder til i Vaskerelvsmauet, ved Ole Bulls Plass - i hjertet av Bergen. Restauranten har vært i drift siden 1997, før den tid huset lokalene blant annet Bergens første sodabar.
  Lagt til: 11-May-2007
  Treff: 1675
Gi karakter til dette webstedet

 Rosendal Gjestgiveri 
Beskrivelse: Velkomen til historiske Rosendal Gjestgiveri! Du finn oss i hovudgata gjennom Rosendal sentrum, vis-à-vis kaia. Rett over vegen ligg Turistinformasjonen, Folgefonna Informasjonssenter, Skaaluren Skipsbyggjarmuseum og hurtigbåtkaia.
  Lagt til: 11-May-2007
  Treff: 985
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5 6 7 8   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.100 Sekunder