Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Restaurant


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Dato (Gamle linker først)


 Bara Gruppen 
Beskrivelse: Bara Gruppen Klikk for mer info ! er engasjert innen eiendomsdrift- samt drift av restauranter og kafeer.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 4576
Gi karakter til dette webstedet

 Big Horn Steak House   Populær
Beskrivelse: Big Horn Steak House Klikk for mer info !  tar vare på den ekte steakhouse tradisjonen med sin tradisjonelle og uformelle atmosfære, profesjonelle service og saftige, møre biffer - i alle størrelser.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 6427
Gi karakter til dette webstedet

 Bjørkheim Kro & Motell as   Populær
Beskrivelse: Bjørkheim Kro & Motell Klikk for mer info ! ligger like ved rv. 7 med nydelig utsikt utover Samnangerfjorden, kun 35. min fra Bergen Sentrum. Helt siden 1925 har Bjørkheim vært det faste stoppested for yrkessjåfører, sultne turister og tilfeldig forbipasserende. Ikke uten grunn da vårt kjøkken er kjent for sin tradisjonsrike meny.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 7053
Gi karakter til dette webstedet

 Bryggeloftet og Stuene   Populær
Beskrivelse: Bryggeloftet & Stuene Klikk for mer info ! har sine røtter tilbake til 1910, da eiendommen Bryggen 11 i Bergen ble bygget. Den gang var restauranten i 1. etasje en del av et hospits på bryggen. Bryggeloftet & Stuene er en tradisjonsrik bergensk restaurant, med et særpreget miljø som har tiltrukket seg mange stamgjester. Stuene har også peis.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 10749 Karakter: 8 (4 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

  Enhjørningen Restauranter   Populær
Beskrivelse: Enhjørningen Restauranter Klikk for mer info ! finner du i det tradisjonsrike bryggekvartalet i Bergen. Hele gården er restaurert og tilbakeført til slik den var på 1700 tallet. I disse tradisjonsrike lokalene fra Hansatiden, ønsker vi velkommen til et av Norges mest særpregete restauranthus.Enhjørningen er en av Bergens beste fiskerestauranter.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 8949 Karakter: 6 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

  Finnegarden Resturanthus   Populær
Beskrivelse: Finnegarden Resturanthus Klikk for mer info !  Med sin tradisjonsrike arkitektur og flotte beliggenhet er Finnegaarden Restauranthus et sted med både kvalitet og sjarm. Atmosfæren gjenskapes i den nesten 300 år gamle finnegården, som i dag fremstår som en av landets best bevarte bryggegårder.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 8832 Karakter: 4 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

  Fløien Folkerestaurant   Populær
Beskrivelse: Fløien Folkerestaurant Klikk for mer info ! – beliggende 320 meter over havet – er med sin særpregede arkitektur og spesielle beliggenhet utvilsomt en attraksjon i seg selv. Fløien Folkerestaurant er en del av Bellevue Restauranter AS – kjent for sitt høye faglige nivå - et samarbeid som gir våre kunder flere muligheter og ressurser som garanterer kvalitet – uansett anledning. På Fløyens topp – med Bergen for dine føtter – antagelig den beste måten å oppleve Bergen på.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 8601
Gi karakter til dette webstedet

 Holbergstuen   Populær
Beskrivelse: Holbergstuen Restaurant Klikk for mer info ! ligger midt på Torvallmenningen i hjertet av Bergen. Holbergstuen ble etablert i 1929 av borgere med bakgrunn i Bergen Riksmålsforbund.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 8680 Karakter: 3 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 KJS Servering   Populær
Beskrivelse: KJS Servering Klikk for mer info !  Her finner du linker til en rekke restauranter, barer og nattklubber som er sentralt plassert i Bergen sentrum. Du finner Zachen, Mood, Skibet, Strædet Pub, Fiskekroken, Cafe Contra Bar
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 5217
Gi karakter til dette webstedet

 Lousiana Creole Retaurant 
Beskrivelse: Lousiana Creole Retaurant Klikk for mer info !  Midt i Bergen sentrum kan sultne bergensere og andre med sans for eksotisk mat blant annet få servert alligator. Restauranten har byens eneste kreolske restaurantkjøkken. Stedet kan oppvise en omfattende kreolmeny, og mange av råvarene hentes fra Sørstatene.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 4363
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5 6 7 8   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.106 Sekunder