Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Bemanning


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra Å til A)


 Xtra   Populær
Beskrivelse: Xtra  Klikk for mer info ! Med vår fagkompetanse og din kunnskap om egen virksomhet kommer vi frem til en fleksibel bemanningsløsning som tar hensyn til kapasitets- og kompetansebehov, samt krav til personlige egenskaper.Vi kan tilby rådgivning, konsulentutleie og rekruttering. Løsningen for deg og din bedrift kan bestå av ett eller flere alternativer i kombinasjon.
Lagt til: 29-Oct-2003 Treff: 5037
Gi karakter til dette webstedet

 Top Service 
Beskrivelse: I 1983 var vi et nyetablert byrå med hovedvekt på sekretærtjenester. I år 2000 er vi en rekrutteringspartner innenfor hovedområder som økonomi/regnskap og administrasjonsstillinger.
Lagt til: 16-Jan-2004 Treff: 3747
Gi karakter til dette webstedet

 Techpower 
Beskrivelse: Techpower   Klikk for mer info ! Vi er i dag 140 personer som arbeider i Techpower Bergen. Sammen med Manpower Olje og gass har vi adresse Sandslimarka 55. I tillegg har vi også kontor på Kystbasen Ågotnes. Techpower Bergen betjener hele stor-Bergen, som vil si: Ågotnes, Sture, Sandsli/Kokstad, Bergen-sentrum, Mongstad.
Lagt til: 29-Oct-2003 Treff: 4457 Karakter: 9 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Right Search Selection 
Beskrivelse: Right Search Selection Klikk for mer info ! Vi er til sammen over 50 ansatte med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Ålesund og Trondheim. Våre tjenester dreier seg om det totale personal- og organisasjonsområdet. Våre hoved løsningsområder er Organisasjonsutvikling, Lederutvikling, Talentutvikling, Rekruttering og Søk. Vi har i tillegg en egen avdeling for analyse og testverktøy hvor vi også utdanner andre norske konsulenter.
Lagt til: 29-Oct-2003 Treff: 4560
Gi karakter til dette webstedet

 Personalhuset (Bemex)   Populær
Beskrivelse: Bemex Bemanning AS er blitt oppkjøpt av Personalhuset, som har dette å si om seg selv: Vi er best på personaltjenester innenfor den store bredden av fagfolk og eksperter som utgjør kjernen i alle virksomheter. Vår styrke er våre kunnskaper om arbeidsmarkedet og bredden i det tjenestespekteret som vi tilbyr. Antall besøk nedenfor reflekterer også tidligere Bemex sin hjemmeside.
Lagt til: 29-Oct-2003 Treff: 8451 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 NøkkelPersonell   Populær
Beskrivelse: Vi har tilsammen nærmere 30 års erfaring innen personalutvelgelse og rekruttering. Flere av oss har erfaring både som konsulent og kunde fra tidligere arbeidsforhold. Har du noen spørsmål, så nøl ikke med å kontakte oss for mer informasjon - helt uforpliktende. Vi behandler alle konfidensielt.
Lagt til: 16-Jan-2004 Treff: 5325
Gi karakter til dette webstedet

 Mercuri Urval   Populær
Beskrivelse: Mercuri Urval  Klikk for mer info ! er et internasjonalt konsulentfirma som skaper verdier for kunden ved å få strategier til å virke gjennom utvelgelse av medarbeidere og utvikling av organisasjoner.
Selskapet ble etablert i Sverige i 1967. I 1977 ble selskapet etablert i Norge. I dag har vi kontorer i Oslo, Bergen, Lillehammer, Porsgrunn, Stavanger og Trondheim.
Lagt til: 29-Oct-2003 Treff: 6181
Gi karakter til dette webstedet

 medrec.no - Medisinsk rekruttering 
Beskrivelse: Overvåk jobb innen helse-, omsorg- og legemiddelsektoren. Få e-post med NØYAKTIG de jobbene du er interessert i! Lokalt, Norge, Skandinavia og internasjonalt.
Lagt til: 09-Jul-2004 Treff: 4421
Gi karakter til dette webstedet

 Kelly Services 
Beskrivelse: Kelly Services Norge AS har sitt hovedkontor i Oslo. Vi er også representert i de største byene i Norge, hvor vi har vel tilrettelagte lokaler for effektiv drift og opplæring. Vi er et landsdekkende selskap og holder vår posisjon som en av de fremste på fleksible bemanningsløsninger.
Lagt til: 18-Sep-2006 Treff: 1110
Gi karakter til dette webstedet

 Garuda Norge AS 
Beskrivelse: Garuda Norge AS  Klikk for mer info ! har siden 1992 bistått samarbeidspartnere innenfor privat og offentlig sektor med skreddersydde løsninger for rekruttering, utvikling og opplæring. Vår stab består i dag av 16 erfarne konsulenter, lokalisert i Bergen, Oslo, Trondheim og Stavanger.
Lagt til: 29-Oct-2003 Treff: 4874
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.120 Sekunder