Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Bemanning


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra Å til A)


 Xtra   Populær
Beskrivelse: Xtra  Klikk for mer info ! Med vår fagkompetanse og din kunnskap om egen virksomhet kommer vi frem til en fleksibel bemanningsløsning som tar hensyn til kapasitets- og kompetansebehov, samt krav til personlige egenskaper.Vi kan tilby rådgivning, konsulentutleie og rekruttering. Løsningen for deg og din bedrift kan bestå av ett eller flere alternativer i kombinasjon.
  Lagt til: 29-Oct-2003
  Treff: 5137
Gi karakter til dette webstedet

 VEX-Gruppen   Populær
Beskrivelse: Vikar Expressen som tilbyr bemanningsløsninger og rekruttering innenfor kontoradministrasjon, økonomi, lager og kantine. Vex Tech Consulting som tilbyr konsulenttjenester til industrien og formidler og leier ut teknisk personell (ingeniører og øvrig fagpersonell) så vel onshore som offshore. VexCoach som tilbyr konsulentvirksomhet innen ledelse og organisasjonsutvikling.
  Lagt til: 17-Dec-2005
  Treff: 53154 Karakter: 9 (6 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 UpSource 
Beskrivelse: UpSource ble etablert i 2003 og har senere hatt en utrolig vekst. I dag har vi kontorer i Oslo, Bergen og Stavanger. Vi er totalleverandør innen bemanningstjenester med fokus på IT, økonomi, finans, markedsføring og ledelse.
  Lagt til: 18-Sep-2006
  Treff: 2497 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Top Service 
Beskrivelse: I 1983 var vi et nyetablert byrå med hovedvekt på sekretærtjenester. I år 2000 er vi en rekrutteringspartner innenfor hovedområder som økonomi/regnskap og administrasjonsstillinger.
  Lagt til: 16-Jan-2004
  Treff: 3856
Gi karakter til dette webstedet

 Techpower 
Beskrivelse: Techpower   Klikk for mer info ! Vi er i dag 140 personer som arbeider i Techpower Bergen. Sammen med Manpower Olje og gass har vi adresse Sandslimarka 55. I tillegg har vi også kontor på Kystbasen Ågotnes. Techpower Bergen betjener hele stor-Bergen, som vil si: Ågotnes, Sture, Sandsli/Kokstad, Bergen-sentrum, Mongstad.
  Lagt til: 29-Oct-2003
  Treff: 4566 Karakter: 9 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Techconsult AS   Populær
Beskrivelse: Techconsult AS  Klikk for mer info ! er et norsk selskap som yter konsulenttjenester til oppdragsgivere innen ingeniør- og konstruksjons fagene, IKT og prosjektadministrative tjenester innen innkjøp, kontrakt, planlegging, kvalitetssikring, HMS og dokumenthåndtering. Techconsult AS opererer nasjonalt og internasjonalt i markeder innenfor offshore engineering, fabrikasjon og vedlikehold, prosessindustri, skipsverft og utstyrs-leverandører, mekanisk industri samt bygg. Selskapet har i dag ansatte sivilingeniører, ingeniører og tekniske tegnere.
  Lagt til: 29-Oct-2003
  Treff: 43435 Karakter: 10 (3 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Right Search Selection 
Beskrivelse: Right Search Selection Klikk for mer info ! Vi er til sammen over 50 ansatte med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Ålesund og Trondheim. Våre tjenester dreier seg om det totale personal- og organisasjonsområdet. Våre hoved løsningsområder er Organisasjonsutvikling, Lederutvikling, Talentutvikling, Rekruttering og Søk. Vi har i tillegg en egen avdeling for analyse og testverktøy hvor vi også utdanner andre norske konsulenter.
  Lagt til: 29-Oct-2003
  Treff: 4656
Gi karakter til dette webstedet

 Personalhuset (Bemex)   Populær
Beskrivelse: Bemex Bemanning AS er blitt oppkjøpt av Personalhuset, som har dette å si om seg selv: Vi er best på personaltjenester innenfor den store bredden av fagfolk og eksperter som utgjør kjernen i alle virksomheter. Vår styrke er våre kunnskaper om arbeidsmarkedet og bredden i det tjenestespekteret som vi tilbyr. Antall besøk nedenfor reflekterer også tidligere Bemex sin hjemmeside.
  Lagt til: 29-Oct-2003
  Treff: 8547 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 NøkkelPersonell   Populær
Beskrivelse: Vi har tilsammen nærmere 30 års erfaring innen personalutvelgelse og rekruttering. Flere av oss har erfaring både som konsulent og kunde fra tidligere arbeidsforhold. Har du noen spørsmål, så nøl ikke med å kontakte oss for mer informasjon - helt uforpliktende. Vi behandler alle konfidensielt.
  Lagt til: 16-Jan-2004
  Treff: 5492
Gi karakter til dette webstedet

 Norwegian Engineering og Consulting (Necon)   Populær
Beskrivelse: Necon er et norsk ingeniørselskap med hovedkontor på Kokstad, og avdelingskontor i Oslo. Necon har bransjens største vekst i 2005. Necon er en spissleverandør av høere kompetanse til oljeindustrien, med hovedvekt på konsulent-, rådgiving- og rekrutterings-tjenester til norsk og internasjonale selskaper.
  Lagt til: 19-Jan-2006
  Treff: 5967
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.099 Sekunder