Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Bemanning


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Adecco   Populær
Beskrivelse: Adecco   Klikk for mer info ! er verdens største bemanningsselskap. Adecco Norge er landsdekkende med over 50 kontorer. Vi har mer enn 4.000 personer i arbeid, og samarbeider med over 3.000 kunder. Adeccos kjernevirksomhet er formidling av midlertidig ansatte til alle deler av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.
  Lagt til: 29-Oct-2003
  Treff: 7968
Gi karakter til dette webstedet

 Ajilon   Populær
Beskrivelse: Ajilon  Klikk for mer info ! er et heleiet datterselskap av Adecco Group SA, som er verdens største bemanningshus med en årlig omsetning på kr 150 milliarder, og med 700,000 konsulenter i arbeid daglig. Ajilon tilbyr spesialist tjenester innenfor bemanning av blant annet IT, Finans, Engineering, Salg/Marked, Management 4 Hire samt fast rekruttering, og har til hensikt å bli Europas ledende selskap innenfor det vi kaller "Professional Staffing".
  Lagt til: 29-Oct-2003
  Treff: 6322 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Bedriftskompetanse as   Populær
Beskrivelse: Bedriftskompetanse as Klikk for mer info ! ble etablert i 1981 i Hammerfest og er i dag en landsdekkende gruppe som er etablert i Hammerfest. Selskapet er i dag en landsdekkende gruppe etablert i Hammerfest, Tromsø, Bodø, Mo i Rana, Trondheim, Bergen, Oslo og Murmansk. Bedriftskompetanse-gruppen har ansatte med høyere utdanning og lang, variert erfaring på ledernivå fra sentrale stillinger i næringslivet og fra offentlig sektor.
  Lagt til: 29-Oct-2003
  Treff: 5642
Gi karakter til dette webstedet

 Elan IT ReSource 
Beskrivelse: Elan IT ReSource Klikk for mer info ! er spesialister innen bemanning og rekruttering av IT-kompetanse. Vi har mer enn 40 kontor i 13 europeiske land, hvorav 10 i Norden. I Norge finnes vi i Oslo, Skien, Stavanger og Bergen.
  Lagt til: 29-Oct-2003
  Treff: 4911 Karakter: 7 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Fabi   Populær
Beskrivelse: Fabi er en nisjebedrift med lang erfaring innen rekruttering. Vi har de beste forutsetningene for å forstå og kartlegge en bedrifts behov for høyt kvalifisert personell til stillinger innen finans, økonomi og regnskap på alle nivåer.
  Lagt til: 16-Jan-2004
  Treff: 5905 Karakter: 8 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Fjellbekk AS   Populær
Beskrivelse: Fjellbekk AS Klikk for mer info ! er etablert med kontorer i Oslo og Bergen. Majoriteten av våre kunder er geografisk plassert i disse områder. Antall kunder er imidlertid stigende også i andre deler av landet. Firmaets omsetning fordeler seg i dag jevnt mellom aktivt ledersøk (Executive search and selection) og annonsert rekruttering. Selskapets oppdragsgivere varierer fra noen av Nordens største foretak til mindre og mellomstore bedrifter.
  Lagt til: 29-Oct-2003
  Treff: 7837
Gi karakter til dette webstedet

 Futurestep   Populær
Beskrivelse: Futurestep,Klikk for mer info ! en del av konsernet Korn/Ferry International, er et av verdens ledende selskaper innenfor rekruttering av ledere og spesialister. Ved å trekke på Korn/Ferrys 30-årige erfaring, tilbyr Futurestep våre kunder vesentlig mer effektive rekrutterings løsninger enn tidligere mulig. Samtidig gis kandidater tilgang på eksklusive jobbmuligheter verden rundt.
  Lagt til: 29-Oct-2003
  Treff: 6632
Gi karakter til dette webstedet

 Garuda Norge AS 
Beskrivelse: Garuda Norge AS  Klikk for mer info ! har siden 1992 bistått samarbeidspartnere innenfor privat og offentlig sektor med skreddersydde løsninger for rekruttering, utvikling og opplæring. Vår stab består i dag av 16 erfarne konsulenter, lokalisert i Bergen, Oslo, Trondheim og Stavanger.
  Lagt til: 29-Oct-2003
  Treff: 4982
Gi karakter til dette webstedet

 Kelly Services 
Beskrivelse: Kelly Services Norge AS har sitt hovedkontor i Oslo. Vi er også representert i de største byene i Norge, hvor vi har vel tilrettelagte lokaler for effektiv drift og opplæring. Vi er et landsdekkende selskap og holder vår posisjon som en av de fremste på fleksible bemanningsløsninger.
  Lagt til: 18-Sep-2006
  Treff: 1208
Gi karakter til dette webstedet

 medrec.no - Medisinsk rekruttering 
Beskrivelse: Overvåk jobb innen helse-, omsorg- og legemiddelsektoren. Få e-post med NØYAKTIG de jobbene du er interessert i! Lokalt, Norge, Skandinavia og internasjonalt.
  Lagt til: 09-Jul-2004
  Treff: 4542
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.097 Sekunder