Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Bemanning


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


  VEX-Gruppen   Populær
Beskrivelse: Vikar Expressen som tilbyr bemanningsløsninger og rekruttering innenfor kontoradministrasjon, økonomi, lager og kantine. Vex Tech Consulting som tilbyr konsulenttjenester til industrien og formidler og leier ut teknisk personell (ingeniører og øvrig fagpersonell) så vel onshore som offshore. VexCoach som tilbyr konsulentvirksomhet innen ledelse og organisasjonsutvikling.
Lagt til: 17-Dec-2005 Treff: 52575 Karakter: 9 (6 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

  Techconsult AS   Populær
Beskrivelse: Techconsult AS  Klikk for mer info ! er et norsk selskap som yter konsulenttjenester til oppdragsgivere innen ingeniør- og konstruksjons fagene, IKT og prosjektadministrative tjenester innen innkjøp, kontrakt, planlegging, kvalitetssikring, HMS og dokumenthåndtering. Techconsult AS opererer nasjonalt og internasjonalt i markeder innenfor offshore engineering, fabrikasjon og vedlikehold, prosessindustri, skipsverft og utstyrs-leverandører, mekanisk industri samt bygg. Selskapet har i dag ansatte sivilingeniører, ingeniører og tekniske tegnere.
Lagt til: 29-Oct-2003 Treff: 43197 Karakter: 10 (3 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 3_UpSource 
Beskrivelse: UpSource ble etablert i 2003 og har senere hatt en utrolig vekst. I dag har vi kontorer i Oslo, Bergen og Stavanger. Vi er totalleverandør innen bemanningstjenester med fokus på IT, økonomi, finans, markedsføring og ledelse.
Lagt til: 18-Sep-2006 Treff: 2377 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 4_Norwegian Engineering og Consulting (Necon)   Populær
Beskrivelse: Necon er et norsk ingeniørselskap med hovedkontor på Kokstad, og avdelingskontor i Oslo. Necon har bransjens største vekst i 2005. Necon er en spissleverandør av høere kompetanse til oljeindustrien, med hovedvekt på konsulent-, rådgiving- og rekrutterings-tjenester til norsk og internasjonale selskaper.
Lagt til: 19-Jan-2006 Treff: 5850
Gi karakter til dette webstedet

 Adecco   Populær
Beskrivelse: Adecco   Klikk for mer info ! er verdens største bemanningsselskap. Adecco Norge er landsdekkende med over 50 kontorer. Vi har mer enn 4.000 personer i arbeid, og samarbeider med over 3.000 kunder. Adeccos kjernevirksomhet er formidling av midlertidig ansatte til alle deler av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.
Lagt til: 29-Oct-2003 Treff: 7822
Gi karakter til dette webstedet

 Ajilon   Populær
Beskrivelse: Ajilon  Klikk for mer info ! er et heleiet datterselskap av Adecco Group SA, som er verdens største bemanningshus med en årlig omsetning på kr 150 milliarder, og med 700,000 konsulenter i arbeid daglig. Ajilon tilbyr spesialist tjenester innenfor bemanning av blant annet IT, Finans, Engineering, Salg/Marked, Management 4 Hire samt fast rekruttering, og har til hensikt å bli Europas ledende selskap innenfor det vi kaller "Professional Staffing".
Lagt til: 29-Oct-2003 Treff: 6185 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Bedriftskompetanse as   Populær
Beskrivelse: Bedriftskompetanse as Klikk for mer info ! ble etablert i 1981 i Hammerfest og er i dag en landsdekkende gruppe som er etablert i Hammerfest. Selskapet er i dag en landsdekkende gruppe etablert i Hammerfest, Tromsø, Bodø, Mo i Rana, Trondheim, Bergen, Oslo og Murmansk. Bedriftskompetanse-gruppen har ansatte med høyere utdanning og lang, variert erfaring på ledernivå fra sentrale stillinger i næringslivet og fra offentlig sektor.
Lagt til: 29-Oct-2003 Treff: 5509
Gi karakter til dette webstedet

 Elan IT ReSource 
Beskrivelse: Elan IT ReSource Klikk for mer info ! er spesialister innen bemanning og rekruttering av IT-kompetanse. Vi har mer enn 40 kontor i 13 europeiske land, hvorav 10 i Norden. I Norge finnes vi i Oslo, Skien, Stavanger og Bergen.
Lagt til: 29-Oct-2003 Treff: 4731 Karakter: 7 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Fabi   Populær
Beskrivelse: Fabi er en nisjebedrift med lang erfaring innen rekruttering. Vi har de beste forutsetningene for å forstå og kartlegge en bedrifts behov for høyt kvalifisert personell til stillinger innen finans, økonomi og regnskap på alle nivåer.
Lagt til: 16-Jan-2004 Treff: 5629 Karakter: 8 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Fjellbekk AS   Populær
Beskrivelse: Fjellbekk AS Klikk for mer info ! er etablert med kontorer i Oslo og Bergen. Majoriteten av våre kunder er geografisk plassert i disse områder. Antall kunder er imidlertid stigende også i andre deler av landet. Firmaets omsetning fordeler seg i dag jevnt mellom aktivt ledersøk (Executive search and selection) og annonsert rekruttering. Selskapets oppdragsgivere varierer fra noen av Nordens største foretak til mindre og mellomstore bedrifter.
Lagt til: 29-Oct-2003 Treff: 7692
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.112 Sekunder