Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Reiseliv/ Operatører


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra Å til A)


 VIA Ferieverden 
Beskrivelse: Velkommen til VIA Ferieverden og vår nye nettportal. Her kan du på en enkel måte finne informasjon og bestille flyreiser, charterferie, ”pakke turen” din selv, finne en billig restplass, bli med på VIA Ferieverdens egne turer, ta kontakt med oss for å skreddersy din egen ferie osv.
  Lagt til: 26-Sep-2004
  Treff: 1751
Gi karakter til dette webstedet

 Ustaoset Resort 
Beskrivelse: Ustaoset Resort ligger midt mellom Oslo og Bergen, ca 10 minutter med bil fra Geilo (RV7), like under det fantastiske Hallingskarvet. Her kan du spenne på deg skiene rett utenfor døren og legge i vei i ren og uberørt natur. Om sommeren er det de fantastiske turstiene som frister.
  Lagt til: 08-Aug-2011
  Treff: 1704
Gi karakter til dette webstedet

 Ulriksbanen 
Beskrivelse: Ulriksbanen Klikk for mer info ! Du kan også " bestige" Byfjellene via gondolene til Ulriksbanen, noe som gir en fantastisk frihetsfølelse og utsikt.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 3406
Gi karakter til dette webstedet

 Tide Trafikk 
Beskrivelse: Med cirka 1.100 ansatte, 400 kjøretøyer om en omsetning på 400 millioner kroner er Tide Trafikk ett av landets største trafikkselskaper. Ordinære rutetrafikken er i dag den klart største aktiviteten.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 1977
Gi karakter til dette webstedet

 Tide Reiser 
Beskrivelse: Vi hjelper deg med dine transportbehov! Kontakt oss for bedriftsavtale på fast kjøring, eller la oss hjelpe deg med enkeltoppdrag. Vi kan tilby en rekke forskjellige busser tilpasset dine behov. Med busser som varierer i størrelse fra 16 til 72 seter kan du leie en buss for små private anledninger eller store arrangement.
  Lagt til: 10-Feb-2012
  Treff: 2731
Gi karakter til dette webstedet

 Stavangerske AS 
Beskrivelse: Stavangerske er et heleid datterselskap av Det Stavangerske Dampskibsselskab ASA DSD. Rederiet driver hurtigbåt-, lokalbåt- og riksvegferjesamband i Rogaland.
  Lagt til: 08-Jun-2006
  Treff: 1407
Gi karakter til dette webstedet

 Statsraad Lehmkuhl 
Beskrivelse: Statsraad Lehmkuhl Klikk for mer info ! er Norges største og eldste skværriggede seilskip.  Det er også ett av verdens eldste og vi tør påstå, best bevarte. I 1978 ble "Statsraad Lehmkuhl", "Sørlandet", og "Christian Radic" erklært bevaringsverdig av Stortinget.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 2024
Gi karakter til dette webstedet

 Smyril Line Norge 
Beskrivelse: Smyril Line Norge Klikk for mer info !   ble stiftet i 1982, med det formål å knytte de nordatlantiske øysamfun ; Færøyerne, Island og Shetland sammen med Norge og Danmark samt det øvrige kontinent med direkteruter.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 3913
Gi karakter til dette webstedet

 Silja Line - Tallink 
Beskrivelse: Silja Line tilbyr familieferie med ferge til Mummidalen familiepark i Finland, og turer til blant annet Stockholm, Helsinki, Nådendal, Tallinn og Riga.
  Lagt til: 03-Jun-2008
  Treff: 1885
Gi karakter til dette webstedet

 Rutebåten MF Utsira 
Beskrivelse: Velkommen til Rutebåten MF Utsira
  Lagt til: 08-Jun-2006
  Treff: 1663
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.116 Sekunder