Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Reiseliv/ Operatører


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Poengsum (Fra høyest til lavest)


 Kystekspressen 
Beskrivelse: I dag har Kystekspressen tre avganger daglig mellom de to byene, og strekningen Trondheim Kristiansund gjøres unna på tre og en halv time. Sambandet trafikkeres i dag av MS Ladejarl, MS Mørejarl og MS Agdenes. MS Agdenes går i ruten Trondheim- Sula, samt benyttes som reservefartøy.
  Lagt til: 07-Jun-2006
  Treff: 1548 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

  Ruteopplysningen - rutetelefonen   Populær
Beskrivelse: Foreningen Ruteopplysningen 177 er et samarbeids- organ for aktører som driver ruteopplysningstjeneste i Norge. Her finner du rutetider for de forskjellige fylker/regioner av landet: Ferge, hurtigbåt, buss, jernbane og fly. Lykke til!
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 18912 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Cruises to Norway with Kreuzfahrt - Norwegen kreuzfahrten 
Beskrivelse: We promote Norway as a touristic destination and give information about cruises for german speaking tourists. (Website www.kreuzfahrt-sonne.de is written in german.)
  Lagt til: 12-May-2004
  Treff: 3101
Gi karakter til dette webstedet

 Fløibanen 
Beskrivelse: Fløibanen Klikk for mer info ! I løpet av syv uker høsten 2002 har Fløibanen gjennomgått den mest omfattende oppgraderingen i selskapets 84-årige historie. Det som viser best er de nye vognene våre, fremdeles røde og blå, - de fremstår nå i en ny og tidsriktig, men likevel klassisk utforming.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 1754
Gi karakter til dette webstedet

 Ulriksbanen 
Beskrivelse: Ulriksbanen Klikk for mer info ! Du kan også " bestige" Byfjellene via gondolene til Ulriksbanen, noe som gir en fantastisk frihetsfølelse og utsikt.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 3398
Gi karakter til dette webstedet

 Cruise Spesialisten AS 
Beskrivelse: Cruise Spesialisten AS Klikk for mer info ! Vi er en frittstående turoperatør uten noen bånd i form  av  sammenslutninger eller kjedeavtaler. 11 års fartstid med jevn og god vekst  som spesialisert reisebyrå innen cruise- virksomhet, har gitt Cruise Spesialisten en trygg basis for betydelige investeringer og utvidelser siste år.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 2895
Gi karakter til dette webstedet

 Fjord Line AS   Populær
Beskrivelse: Fjord Line AS Klikk for mer info ! er et moderne cruise- og cargorederi med hovedkontor i Bergen. Våre ca 600 medarbeidere driver 3 skip som seiler hele året i internasjonal trafikk til og fra Vest-Norge. I 2002 skapte Fjord Line inntekter for 640 mill og et resultat på 38 mill. Flåten vår består i dag av MS Fjord Norway, MS Bergen, MS Jupiter og cargoskipet MS Lygra.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 9569
Gi karakter til dette webstedet

 Flaggruten 
Beskrivelse: Flaggruten Klikk for mer info ! er hovedbasisen for et nettverk av hurtigbåter, ferger og busser. De fleste attraksjoner som finnes i dette området kan nåes ved hjelp av disse transportmidlene.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 1920
Gi karakter til dette webstedet

 Fjord1 MRF 
Beskrivelse: Fjord1 MRF ønskjer deg velkomen om bord, anten du er ein av dei fast busette i Møre og Romsdal som nyttar ferjene og hurtigbåtane våre jamnleg, eller du er på besøk i fylket vårt - som turist eller i embets medfør
  Lagt til: 07-Jun-2006
  Treff: 1217
Gi karakter til dette webstedet

 Fylkesbaatane i Sogn og Fjordane AS FSF 
Beskrivelse: Fylkesbaatane i Sogn og Fjordane AS (FSF) Klikk for mer info ! er eit selskap i konsernet Fjord1, med hovudkontor i Florø. Dei andre selskapa i konsernet er Møre og Romsdal Fylkesbåtar, Mørebil, Nordfjord og Sunnmøre Billag, Ottadalen Billag og Sogn Billag.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 1710
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.102 Sekunder