Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Reiseliv/ Operatører


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Poengsum(Fra lavest til høyest)


 Cruises to Norway with Kreuzfahrt - Norwegen kreuzfahrten 
Beskrivelse: We promote Norway as a touristic destination and give information about cruises for german speaking tourists. (Website www.kreuzfahrt-sonne.de is written in german.)
  Lagt til: 12-May-2004
  Treff: 3125
Gi karakter til dette webstedet

 Fløibanen 
Beskrivelse: Fløibanen Klikk for mer info ! I løpet av syv uker høsten 2002 har Fløibanen gjennomgått den mest omfattende oppgraderingen i selskapets 84-årige historie. Det som viser best er de nye vognene våre, fremdeles røde og blå, - de fremstår nå i en ny og tidsriktig, men likevel klassisk utforming.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 1768
Gi karakter til dette webstedet

 Ulriksbanen 
Beskrivelse: Ulriksbanen Klikk for mer info ! Du kan også " bestige" Byfjellene via gondolene til Ulriksbanen, noe som gir en fantastisk frihetsfølelse og utsikt.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 3410
Gi karakter til dette webstedet

 Cruise Spesialisten AS 
Beskrivelse: Cruise Spesialisten AS Klikk for mer info ! Vi er en frittstående turoperatør uten noen bånd i form  av  sammenslutninger eller kjedeavtaler. 11 års fartstid med jevn og god vekst  som spesialisert reisebyrå innen cruise- virksomhet, har gitt Cruise Spesialisten en trygg basis for betydelige investeringer og utvidelser siste år.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 2919
Gi karakter til dette webstedet

 Fjord Line AS   Populær
Beskrivelse: Fjord Line AS Klikk for mer info ! er et moderne cruise- og cargorederi med hovedkontor i Bergen. Våre ca 600 medarbeidere driver 3 skip som seiler hele året i internasjonal trafikk til og fra Vest-Norge. I 2002 skapte Fjord Line inntekter for 640 mill og et resultat på 38 mill. Flåten vår består i dag av MS Fjord Norway, MS Bergen, MS Jupiter og cargoskipet MS Lygra.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 9589
Gi karakter til dette webstedet

 Flaggruten 
Beskrivelse: Flaggruten Klikk for mer info ! er hovedbasisen for et nettverk av hurtigbåter, ferger og busser. De fleste attraksjoner som finnes i dette området kan nåes ved hjelp av disse transportmidlene.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 1933
Gi karakter til dette webstedet

 Fjord1 MRF 
Beskrivelse: Fjord1 MRF ønskjer deg velkomen om bord, anten du er ein av dei fast busette i Møre og Romsdal som nyttar ferjene og hurtigbåtane våre jamnleg, eller du er på besøk i fylket vårt - som turist eller i embets medfør
  Lagt til: 07-Jun-2006
  Treff: 1233
Gi karakter til dette webstedet

 Fylkesbaatane i Sogn og Fjordane AS FSF 
Beskrivelse: Fylkesbaatane i Sogn og Fjordane AS (FSF) Klikk for mer info ! er eit selskap i konsernet Fjord1, med hovudkontor i Florø. Dei andre selskapa i konsernet er Møre og Romsdal Fylkesbåtar, Mørebil, Nordfjord og Sunnmøre Billag, Ottadalen Billag og Sogn Billag.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 1723
Gi karakter til dette webstedet

 NSB Persontrafikk Vest 
Beskrivelse: NSB Persontrafikk Vest Klikk for mer info ! Med tradisjoner tilbake til åpningen av den første jernbanen i Norge i 1854, er NSB fortsatt en av landets mest toneangivende transportbedrifter. Fortsatt er toget en svært viktig del av NSBs virksomhet, men persontransport med buss utgjør også en stor del av omsetningen.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 1970
Gi karakter til dette webstedet

 Tide Trafikk 
Beskrivelse: Med cirka 1.100 ansatte, 400 kjøretøyer om en omsetning på 400 millioner kroner er Tide Trafikk ett av landets største trafikkselskaper. Ordinære rutetrafikken er i dag den klart største aktiviteten.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 1983
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.120 Sekunder