Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Reiseliv/ Operatører


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Popularitet (Fra minst til mest treff)


 Fjord1 MRF 
Beskrivelse: Fjord1 MRF ønskjer deg velkomen om bord, anten du er ein av dei fast busette i Møre og Romsdal som nyttar ferjene og hurtigbåtane våre jamnleg, eller du er på besøk i fylket vårt - som turist eller i embets medfør
  Lagt til: 07-Jun-2006
  Treff: 1217
Gi karakter til dette webstedet

 Kystopplevelser AS 
Beskrivelse: Kystopplevelser AS er et selskap i OVDS-konsernet og følgelig Hurtigruten OVDS’ egen turoperatør. Selv om navnet vårt i første omgang assosieres med hyggelige opplevelser i ramsalte omgivelser, består våre tilbud av langt mer enn reiser med Hurtigruten.
  Lagt til: 21-Apr-2005
  Treff: 1319
Gi karakter til dette webstedet

 Fosen Trafikklag ASA 
Beskrivelse: Fosen Trafikklag har hovedsete i Trondheim, og har gjennom sin historie hatt en sentral plass blant byens befolkning i Trondheim. "Fosen-kaia" hvor hovedkontoret lå tidligere er forsatt et begrep i bybildet.
  Lagt til: 07-Jun-2006
  Treff: 1323
Gi karakter til dette webstedet

 Kystlink 
Beskrivelse: Pride of Telemark er vår nye båt som kom i drift 18.juni 2005. Med denne båten har Nye Kystlink markedet for passasjerferjer for alvor. Båten tar hele 1500 passasjerer og har mange flotte og nye fasiliteter.
  Lagt til: 07-Jun-2006
  Treff: 1381
Gi karakter til dette webstedet

 Stavangerske AS 
Beskrivelse: Stavangerske er et heleid datterselskap av Det Stavangerske Dampskibsselskab ASA DSD. Rederiet driver hurtigbåt-, lokalbåt- og riksvegferjesamband i Rogaland.
  Lagt til: 08-Jun-2006
  Treff: 1402
Gi karakter til dette webstedet

 Helgelandske 
Beskrivelse: Helgelandske er mer enn et transportselskap. Det er en levende kultur med over 300 stolte medarbeidere, og har vært bindeleddet helgelendinger imellom siden 1867. Vi er pendlernes trofaste sjåfører og kapteiner, næringslivets pålitelige budbringer, skoleelevenes følgesvenn og medvandrer for de eventyrlystne gjennom lyse sommerkvelder og beksvarte vinterdager.
  Lagt til: 07-Jun-2006
  Treff: 1460
Gi karakter til dette webstedet

 Kolumbus 
Beskrivelse: Kolumbus er merkevarenavnet til Rogaland Kollektivtrafikk. Vår viktigste oppgave er å utvikle og styrke det kollektive transporttilbudet både til lands og vanns, slik at du får en enklere hverdag.
  Lagt til: 07-Jun-2006
  Treff: 1475
Gi karakter til dette webstedet

 Namsos Trafikkselskap asa 
Beskrivelse: Namsos Trafikkselskap ble stiftet 1970, ved en sammenslåing av Namsos Dampskibsselskap (stiftet 1879) og Namdalens Trafikkselskap, tidligere Namdalens Aktie Dampskibsselskab (stiftet 1890). Ved denne sammenslåingen samlet man de sjøbaserte rutene mellom Trondheim og Namsos og rutene i Namdalen til ett selskap.
  Lagt til: 07-Jun-2006
  Treff: 1486
Gi karakter til dette webstedet

 Kystekspressen 
Beskrivelse: I dag har Kystekspressen tre avganger daglig mellom de to byene, og strekningen Trondheim Kristiansund gjøres unna på tre og en halv time. Sambandet trafikkeres i dag av MS Ladejarl, MS Mørejarl og MS Agdenes. MS Agdenes går i ruten Trondheim- Sula, samt benyttes som reservefartøy.
  Lagt til: 07-Jun-2006
  Treff: 1548 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Rutebåten MF Utsira 
Beskrivelse: Velkommen til Rutebåten MF Utsira
  Lagt til: 08-Jun-2006
  Treff: 1653
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.108 Sekunder