Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Reiseliv/ Operatører


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Dato (Nye linker først)


 Tide Reiser 
Beskrivelse: Vi hjelper deg med dine transportbehov! Kontakt oss for bedriftsavtale på fast kjøring, eller la oss hjelpe deg med enkeltoppdrag. Vi kan tilby en rekke forskjellige busser tilpasset dine behov. Med busser som varierer i størrelse fra 16 til 72 seter kan du leie en buss for små private anledninger eller store arrangement.
  Lagt til: 10-Feb-2012
  Treff: 2713
Gi karakter til dette webstedet

 Ustaoset Resort 
Beskrivelse: Ustaoset Resort ligger midt mellom Oslo og Bergen, ca 10 minutter med bil fra Geilo (RV7), like under det fantastiske Hallingskarvet. Her kan du spenne på deg skiene rett utenfor døren og legge i vei i ren og uberørt natur. Om sommeren er det de fantastiske turstiene som frister.
  Lagt til: 08-Aug-2011
  Treff: 1699
Gi karakter til dette webstedet

 Beffen (Bergen Elektriske Færgeselskap)   Populær
Beskrivelse: «Beffen», som er koseformen for Bergen Elektriske Færgeselskab – har drevet fergetrafikk i Vågen siden 1894. Ved starten gikk det fire små ferger satt inn i seks ulike samband på Vågen og Puddefjorden. Nå er det én rute igjen, og den går mellom Bradbenken og Nykirken. Årlig er det mellom 25.000 og 30.000 passasjerer på sambandet.
  Lagt til: 23-May-2009
  Treff: 5218
Gi karakter til dette webstedet

 Norwegian   Populær
Beskrivelse: Norwegian er et flyselselskap med visjoner som satser på konkurranse i luften. Den 01.09.02 tok de opp konkurransen med SAS på innenriksflygningene i Norge. Seinere har de opprettet en rekke ruter både innen- og utenlands.
  Lagt til: 28-Apr-2009
  Treff: 16718
Gi karakter til dette webstedet

 Silja Line - Tallink 
Beskrivelse: Silja Line tilbyr familieferie med ferge til Mummidalen familiepark i Finland, og turer til blant annet Stockholm, Helsinki, Nådendal, Tallinn og Riga.
  Lagt til: 03-Jun-2008
  Treff: 1876
Gi karakter til dette webstedet

 Stavangerske AS 
Beskrivelse: Stavangerske er et heleid datterselskap av Det Stavangerske Dampskibsselskab ASA DSD. Rederiet driver hurtigbåt-, lokalbåt- og riksvegferjesamband i Rogaland.
  Lagt til: 08-Jun-2006
  Treff: 1402
Gi karakter til dette webstedet

 Rutebåten MF Utsira 
Beskrivelse: Velkommen til Rutebåten MF Utsira
  Lagt til: 08-Jun-2006
  Treff: 1653
Gi karakter til dette webstedet

 Namsos Trafikkselskap asa 
Beskrivelse: Namsos Trafikkselskap ble stiftet 1970, ved en sammenslåing av Namsos Dampskibsselskap (stiftet 1879) og Namdalens Trafikkselskap, tidligere Namdalens Aktie Dampskibsselskab (stiftet 1890). Ved denne sammenslåingen samlet man de sjøbaserte rutene mellom Trondheim og Namsos og rutene i Namdalen til ett selskap.
  Lagt til: 07-Jun-2006
  Treff: 1485
Gi karakter til dette webstedet

 Kystekspressen 
Beskrivelse: I dag har Kystekspressen tre avganger daglig mellom de to byene, og strekningen Trondheim Kristiansund gjøres unna på tre og en halv time. Sambandet trafikkeres i dag av MS Ladejarl, MS Mørejarl og MS Agdenes. MS Agdenes går i ruten Trondheim- Sula, samt benyttes som reservefartøy.
  Lagt til: 07-Jun-2006
  Treff: 1548 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Kolumbus 
Beskrivelse: Kolumbus er merkevarenavnet til Rogaland Kollektivtrafikk. Vår viktigste oppgave er å utvikle og styrke det kollektive transporttilbudet både til lands og vanns, slik at du får en enklere hverdag.
  Lagt til: 07-Jun-2006
  Treff: 1475
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.106 Sekunder