Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Reiseliv/ Operatører


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Helgelandske 
Beskrivelse: Helgelandske er mer enn et transportselskap. Det er en levende kultur med over 300 stolte medarbeidere, og har vært bindeleddet helgelendinger imellom siden 1867. Vi er pendlernes trofaste sjåfører og kapteiner, næringslivets pålitelige budbringer, skoleelevenes følgesvenn og medvandrer for de eventyrlystne gjennom lyse sommerkvelder og beksvarte vinterdager.
Lagt til: 07-Jun-2006 Treff: 1385
Gi karakter til dette webstedet

 Kolumbus 
Beskrivelse: Kolumbus er merkevarenavnet til Rogaland Kollektivtrafikk. Vår viktigste oppgave er å utvikle og styrke det kollektive transporttilbudet både til lands og vanns, slik at du får en enklere hverdag.
Lagt til: 07-Jun-2006 Treff: 1381
Gi karakter til dette webstedet

 Kystekspressen 
Beskrivelse: I dag har Kystekspressen tre avganger daglig mellom de to byene, og strekningen Trondheim Kristiansund gjøres unna på tre og en halv time. Sambandet trafikkeres i dag av MS Ladejarl, MS Mørejarl og MS Agdenes. MS Agdenes går i ruten Trondheim- Sula, samt benyttes som reservefartøy.
Lagt til: 07-Jun-2006 Treff: 1452 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Kystlink 
Beskrivelse: Pride of Telemark er vår nye båt som kom i drift 18.juni 2005. Med denne båten har Nye Kystlink markedet for passasjerferjer for alvor. Båten tar hele 1500 passasjerer og har mange flotte og nye fasiliteter.
Lagt til: 07-Jun-2006 Treff: 1309
Gi karakter til dette webstedet

 Kystopplevelser AS 
Beskrivelse: Kystopplevelser AS er et selskap i OVDS-konsernet og følgelig Hurtigruten OVDS’ egen turoperatør. Selv om navnet vårt i første omgang assosieres med hyggelige opplevelser i ramsalte omgivelser, består våre tilbud av langt mer enn reiser med Hurtigruten.
Lagt til: 21-Apr-2005 Treff: 1237
Gi karakter til dette webstedet

 Namsos Trafikkselskap asa 
Beskrivelse: Namsos Trafikkselskap ble stiftet 1970, ved en sammenslåing av Namsos Dampskibsselskap (stiftet 1879) og Namdalens Trafikkselskap, tidligere Namdalens Aktie Dampskibsselskab (stiftet 1890). Ved denne sammenslåingen samlet man de sjøbaserte rutene mellom Trondheim og Namsos og rutene i Namdalen til ett selskap.
Lagt til: 07-Jun-2006 Treff: 1402
Gi karakter til dette webstedet

 NSB Persontrafikk Vest 
Beskrivelse: NSB Persontrafikk Vest Klikk for mer info ! Med tradisjoner tilbake til åpningen av den første jernbanen i Norge i 1854, er NSB fortsatt en av landets mest toneangivende transportbedrifter. Fortsatt er toget en svært viktig del av NSBs virksomhet, men persontransport med buss utgjør også en stor del av omsetningen.
Lagt til: 25-Nov-2003 Treff: 1882
Gi karakter til dette webstedet

 Rutebåten MF Utsira 
Beskrivelse: Velkommen til Rutebåten MF Utsira
Lagt til: 08-Jun-2006 Treff: 1575
Gi karakter til dette webstedet

 Silja Line - Tallink 
Beskrivelse: Silja Line tilbyr familieferie med ferge til Mummidalen familiepark i Finland, og turer til blant annet Stockholm, Helsinki, Nådendal, Tallinn og Riga.
Lagt til: 03-Jun-2008 Treff: 1796
Gi karakter til dette webstedet

 Smyril Line Norge 
Beskrivelse: Smyril Line Norge Klikk for mer info !   ble stiftet i 1982, med det formål å knytte de nordatlantiske øysamfun ; Færøyerne, Island og Shetland sammen med Norge og Danmark samt det øvrige kontinent med direkteruter.
Lagt til: 25-Nov-2003 Treff: 3780
Gi karakter til dette webstedetVelg side:   [ << Forrige side ] 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.115 Sekunder