Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Reiseliv/ Operatører


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Fjord1 MRF 
Beskrivelse: Fjord1 MRF ønskjer deg velkomen om bord, anten du er ein av dei fast busette i Møre og Romsdal som nyttar ferjene og hurtigbåtane våre jamnleg, eller du er på besøk i fylket vårt - som turist eller i embets medfør
  Lagt til: 07-Jun-2006
  Treff: 1227
Gi karakter til dette webstedet

 Flaggruten 
Beskrivelse: Flaggruten Klikk for mer info ! er hovedbasisen for et nettverk av hurtigbåter, ferger og busser. De fleste attraksjoner som finnes i dette området kan nåes ved hjelp av disse transportmidlene.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 1928
Gi karakter til dette webstedet

 Fløibanen 
Beskrivelse: Fløibanen Klikk for mer info ! I løpet av syv uker høsten 2002 har Fløibanen gjennomgått den mest omfattende oppgraderingen i selskapets 84-årige historie. Det som viser best er de nye vognene våre, fremdeles røde og blå, - de fremstår nå i en ny og tidsriktig, men likevel klassisk utforming.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 1764
Gi karakter til dette webstedet

 Fosen Trafikklag ASA 
Beskrivelse: Fosen Trafikklag har hovedsete i Trondheim, og har gjennom sin historie hatt en sentral plass blant byens befolkning i Trondheim. "Fosen-kaia" hvor hovedkontoret lå tidligere er forsatt et begrep i bybildet.
  Lagt til: 07-Jun-2006
  Treff: 1326
Gi karakter til dette webstedet

 Fylkesbaatane i Sogn og Fjordane AS FSF 
Beskrivelse: Fylkesbaatane i Sogn og Fjordane AS (FSF) Klikk for mer info ! er eit selskap i konsernet Fjord1, med hovudkontor i Florø. Dei andre selskapa i konsernet er Møre og Romsdal Fylkesbåtar, Mørebil, Nordfjord og Sunnmøre Billag, Ottadalen Billag og Sogn Billag.
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 1719
Gi karakter til dette webstedet

 Helgelandske 
Beskrivelse: Helgelandske er mer enn et transportselskap. Det er en levende kultur med over 300 stolte medarbeidere, og har vært bindeleddet helgelendinger imellom siden 1867. Vi er pendlernes trofaste sjåfører og kapteiner, næringslivets pålitelige budbringer, skoleelevenes følgesvenn og medvandrer for de eventyrlystne gjennom lyse sommerkvelder og beksvarte vinterdager.
  Lagt til: 07-Jun-2006
  Treff: 1466
Gi karakter til dette webstedet

 Hurtigruten   Populær
Beskrivelse: Hurtigruten Klikk for mer info ! eies og drives av de to nordnorske selskapene Troms Fylkes Dampskibsselskap a/s med tilhørighet i Tromsø og Ofotens og Vesteraalens Dampskibsselskab asa, med tilhørighet i Narvik. Hurtigruteflåten består av 11 skip, 6 nye skip, 3 mellomgenerasjons skip og 2 tradisjonelle skip.  Hurtigruten - "Verdens Vakreste Sjøreise".
  Lagt til: 25-Nov-2003
  Treff: 39750
Gi karakter til dette webstedet

 KLM Flybilletter og Reiser   Populær
Beskrivelse: Fly med KLM fra Norge. KLM tar deg med til destinasjoner over hele verden. Du bør se KLM.com for gode tilbud!
  Lagt til: 12-May-2005
  Treff: 5262
Gi karakter til dette webstedet

 Kolumbus 
Beskrivelse: Kolumbus er merkevarenavnet til Rogaland Kollektivtrafikk. Vår viktigste oppgave er å utvikle og styrke det kollektive transporttilbudet både til lands og vanns, slik at du får en enklere hverdag.
  Lagt til: 07-Jun-2006
  Treff: 1480
Gi karakter til dette webstedet

 Kystekspressen 
Beskrivelse: I dag har Kystekspressen tre avganger daglig mellom de to byene, og strekningen Trondheim Kristiansund gjøres unna på tre og en halv time. Sambandet trafikkeres i dag av MS Ladejarl, MS Mørejarl og MS Agdenes. MS Agdenes går i ruten Trondheim- Sula, samt benyttes som reservefartøy.
  Lagt til: 07-Jun-2006
  Treff: 1556 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | DetaljerVelg side:   [ << Forrige side ] 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.095 Sekunder