Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Dyr/ Omplassering


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Charlottes Omplassering 
Beskrivelse: Velkommen til Charlotte's omplassering! Jeg heter Charlotte Vikhals, er 30 år født og oppvokst i Buvika like utenfor Trondheim. Her ser dere meg sammen med mine egne dyr; Kajsa, en welsh springer spaniel, katten Ratikatt og Prinsesse Leia som er en blanding av engelsk springer spaniel og engelsk setter.
Lagt til: 26-Jan-2005 Treff: 3393 Karakter: 6 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Foreningen for hudeomplassering 
Beskrivelse: FFHO er en forening av frivillige som arbeider for at hunder som av forskjellige grunner ikke lenger kan være hos eierne raskt skal omplasseres til nye eiere som kan gi hunden trygge og gode betingelser som familiemedlem i et nytt hjem. FFHOs erfaringer er at de fleste hunder er svært tilpasningsdyktige, og raskt tilpasser seg som familiemedlemmer i sine nye hjem.
Lagt til: 26-Jan-2005 Treff: 4106 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Foreningen for omplassering av hunder 
Beskrivelse: Vi er en frivillig organisasjon som jobber for hjelpe rette mennesker og rett hund til å finne hverandre. I utgangspunktet tar vi ikke hundene til oss, da vi synes det er mest skånsomt for hundene å få være i sitt hjem til vi finner en passende familie. Vi tar kun i nødstilfeller hundene hit til oss, for vi har ikke kennel foreløpig, men vi jobber med saken og tar gjerne imot hjelp i så henseende.
Lagt til: 26-Jan-2005 Treff: 3509 Karakter: 4 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Omplassering av hunder i Finnmark 
Beskrivelse: Vi er en frivillig organisasjon som jobber for hjelpe rette mennesker og rett hund til å finne hverandre. Vi tar i utgangspunktet ikke hundene til oss, da vi syntes det er mest skånsomt for hundene å få være i sitt hjem til vi finner en passende familie. Det går også an å sette seg på en ønskeliste for å overta hund, dersom det er en spesiell hund du er på jakt etter, eller vi ikke har akkurat "din" hund inne nå.
Lagt til: 26-Jan-2005 Treff: 2185
Gi karakter til dette webstedet

 Omplassering Vest   Populær
Beskrivelse: Omplassering Vest har hunder både til videreformidling og direkte fra oss. Hvis hunden videreformidles fra eier til ny eier, er Omplassering Vest IKKE ansvarlige for omplasseringsprosessen. Derimot hjelper vi hundeeiere med veiledning, tips, råd, skjema, kontrakt og annonsetekst.
Lagt til: 08-Oct-2006 Treff: 5198 Karakter: 10 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.100 Sekunder