Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Netthandel/ Blomster


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


  Interflora-Norge AL   Populær
Beskrivelse: Interflora-Norge A/L Klikk for mer info ! består av 400 blomsterbutikker i Norge som er tilsluttet Interflora Inc., verdens største blomsterleverandører. Interflora er eiet av blomsterhandlerene selv, og det betyr at de selv bestemmer hvordan organisasjonen skal drives. Administrasjonen og servicekontoret til Interflora-Norge A/L holder til på Økern i Oslo. Epost: interflora@interflora.no
Lagt til: 30-Oct-2003 Treff: 13169
Gi karakter til dette webstedet

  Se også Hagesentrene   Populær
Beskrivelse: Hagesentrene kjører og leverer blomster til de forskjellige anledninger.
Lagt til: 07-Oct-2004 Treff: 8097
Gi karakter til dette webstedet

 2_Mester Grønn   Populær
Beskrivelse: Mester Grønn Klikk for mer info ! leverer alt fra buketter, roser, orkideér, til sorgbinderi og fødselsbuketter innenfor kjedens leveringsområder. Mester Grønn skal være den beste leverandøren til den norske forbruker av friske blomster og planter. Vårt tilbud skal understreke mote, interiør, livskvalitet og trend. Våre produkter skal ha en utstråling som gjør at du får lyst til å pynte, til en pris som gir deg "value for money" og mulighet til å kjøpe volum.

Ring oss gratis på 800 80 111 eller besøk vår websiden: www.mestergronn.no. Andre henvendelse til: kundesenter@mestergronn.no
Lagt til: 30-Oct-2003 Treff: 8201
Gi karakter til dette webstedet

 4_Euroflorist   Populær
Beskrivelse: Euroflorist Klikk for mer info ! er en sammenslutning av 1900 frittstående blomster- butikker over hele Skandinavia. Sammen kan vi tilby deg som kunde muligheten til å sende blomsterhilsener over hele verden. I EuroFlorist systemet er det 430 butikker i Norge. Søk butikker og for dere som søker nær Haukeland Unversitetssykehus, se Dankertsens Eftf. Vi har også et stort antall samarbeids partnere jorden rundt. Epost: info@euroflorist.no
Lagt til: 30-Oct-2003 Treff: 7239
Gi karakter til dette webstedet

 Aiai Blomster Ålesund 
Beskrivelse: Overrask med å sende flotte blomster! - Levering av din blomstergave samme dag hvis du bestiller før kl 13.30 (kl 11.30 lørdager) i hele Norge (kl 09.00 for leveringer til firmaadresser og andre på dagtid). Ingen levering på søndager og offentlige høytidsdager.
Lagt til: 02-Mar-2005 Treff: 4538
Gi karakter til dette webstedet

 Astra blomster og planter   Populær
Beskrivelse: Astra blomster og planter leverer levende og vedlikeholdsfrie planter til alle formål og kan tilby rimelige og gode løsninger tilpasset ditt behov. På disse sidene kan du finne mer informasjon om kunstig og levende kontorbeplanting og planteutleie.
Lagt til: 14-Oct-2004 Treff: 5419
Gi karakter til dette webstedet

 Atelier Flora 
Beskrivelse: Atelier Flora Klikk for mer info ! startet februar 1988, og er pr. i dag 3,5 ansatte. Vi hadde høyt ambisjonsnivå for faget som det unike handverket det er. Vi bruker natur/organiske materialer og har som mål å alltid levere ordrer vi er 100% fornøyde med.
Lagt til: 30-Oct-2003 Treff: 4708
Gi karakter til dette webstedet

 Autoblomst 
Beskrivelse: Salg av blomster, frukt og kransekake. Kontakt oss når du ønsker å glede noen med en oppmerksomhet, men tiden ikke strekker til. Har du en kollega, ansatt, familiemedlem eller venn som fortjener en oppmuntring? Det krever kun noen tastetrykk. Vi finner egnet produkt for deg og leverer dette til konkurransedyktige priser. En ferdigbukett, en bukett komponert etter dine spesielle ønsker, en pyntet kransekake eller en delikat fruktkurv?
Lagt til: 23-May-2004 Treff: 4217 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Blomster Pia 
Beskrivelse: Blomster Pia finner du i gamle, ærverdige Torvgården midt i Moss sentrum. Hos oss finner du mange ferdige arrange-menter. Vi tar også i mot bestillinger etter bestemte ønsker.
Lagt til: 02-Mar-2005 Treff: 3315
Gi karakter til dette webstedet

 Blomsterbinderen 
Beskrivelse: Vi tilbyr blomsterbuketter, planter og dekorasjoner, som vi kan levere på døren.
Lagt til: 02-Mar-2005 Treff: 2336
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5 6   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.108 Sekunder