Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Lov og rett

  Fri rettshjelp 
    

Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Arbeidsmiljøloven 
Beskrivelse: Arbeidsmiljøloven har som formål å sikre et arbeidsmiljø som gir grunnlag for en helsefremmende og meningsfylt arbeidssituasjon, som gir full trygghet mot fysiske og psykiske skadevirkninger, og med en velferdsmessig standard som til enhver tid er i samsvar med den teknologiske og sosiale utvikling i samfunnet,
- å sikre trygge ansettelsesforhold og likebehandling i arbeidslivet,
- å legge til rette for tilpasninger i arbeidsforholdet knyttet til den enkelte arbeidstakers forutsetninger og livssituasjon,
- å gi grunnlag for at arbeidsgiver og arbeidstakerne i virksomhetene selv kan ivareta og utvikle sitt arbeidsmiljø i samarbeid med arbeidslivets parter og med nødvendig veiledning og kontroll fra offentlig myndighet,
- å bidra til et inkluderende arbeidsliv.
Lagt til: 28-Mar-2007 Treff: 2516 Karakter: 4 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Bokkilden 
Beskrivelse: Norges Lover omfatter samtlige norske lover som har alminnelig praktisk betydning. Omfattende registre og krysshenvisninger gjør den enkel å bruke, også for ikke-jurister.
Lagt til: 15-Jan-2006 Treff: 3173 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Finnmarksloven 
Beskrivelse: Det er staten som tidligere har eid 96 prosent grunnen i Finnmark. Med bakgrunn i hensynet til samiske rettigheter overføres alt til finnmarkingen som skal eie den i fellesskap gjennom Finnmarkseiendommen.
Lagt til: 28-Aug-2009 Treff: 1882
Gi karakter til dette webstedet

 Kongeriget Norges Grundlov 
Beskrivelse: Kongeriget Norges Grundlov, given i Rigsforsamlingen paa Eidsvold den 17de Mai 1814.
Lagt til: 28-Aug-2009 Treff: 1757
Gi karakter til dette webstedet

 Lov og rett 
Beskrivelse: Dette er en samling med aktuelle lenker om lover og rettigheter. Lenkene er samlet fra norge.no og andre offentlige nettsteder.
Lagt til: 25-Sep-2007 Treff: 2140
Gi karakter til dette webstedet

 Lovdata på Internett 
Beskrivelse: Lovdata er en privat stiftelse som ble opprettet i 1981 av Justisdepartementet og Det juridiske fakultet ved Universitetet i Oslo. Lovdatas formål er å opprette, vedlikeholde og drive systemer for rettslig informasjon. NorLex består av mer enn 80 søkbare databaser med sentrale, norske rettskilder. Basene omfatter regelverk, lovforarbeider, rettsavgjørelser,etc.
Lagt til: 15-Jan-2006 Treff: 2507
Gi karakter til dette webstedet

 Opphavsrett 
Beskrivelse: På denne siden finner du rettskilder og informasjon om faget opphavsrett. Vær imidlertid oppmerksom på at denne informasjonen ikke gir et komplett bilde av rettstilstanden. Vi oppfordrer derfor våre brukere som har en konkret sak til å ta kontakt med advokat for en faglig vurdering.
Lagt til: 28-Aug-2009 Treff: 1806
Gi karakter til dette webstedet

 Personvern på nettet 
Beskrivelse: Personvern på nettet er etablert av Avdeling for forvaltningsinformatikk ved UIO for å opplyse og stimulere debatten om personvern innen ulike samfunnsområder.
Lagt til: 28-Aug-2009 Treff: 1816
Gi karakter til dette webstedet

 Schengen-avtalen 
Beskrivelse: Schengensamarbeidet finner sted mellom en rekke europeiske land med sikte på både å redusere grensekontrollen for personer, og å utarbeide felles retningslinjer for blant annet visum og asyl.
Lagt til: 28-Aug-2009 Treff: 1741
Gi karakter til dette webstedet

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.101 Sekunder