Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Grønn glede/  Hage på nett


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Arboretet og Botanisk hage 
Beskrivelse: Arboretet og Botanisk hage er nå vårt offisielle navn. Vi er en del av Bergen museum, plassert på Milde 23 km sør for Bergen sentrum. Området ligger vakkert til ved Fanafjorden i et småkupert landskap med knauser, hauger, myrer, søkk og vatn.
Lagt til: 13-Apr-2005 Treff: 3662
Gi karakter til dette webstedet

 Auds orkidevindu 
Beskrivelse: Mange kaller dette også for Auds Hage. Her forteller hun om hvordan du lykkes med orkideer i vinduskarmen. Dyrkingsråd, nybegynnertips, foto og salg av orkideer. Phalaenopsis er den vanligste typen i salg.
Lagt til: 22-Jun-2005 Treff: 3801 Karakter: 7 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Det norske hageselskap 
Beskrivelse: Det norske hageselskap, bedre kjent som Hageselskapet, er en landsomfattende, frittstående og ideell kultur- og miljøorganisasjon. Vårt formål er å fremme hageglede og hagekultur, landskapspleie og nærmiljøsaker til beste for det enkelte menneske, familien og samfunnet.
Lagt til: 13-Apr-2005 Treff: 2750
Gi karakter til dette webstedet

 Hjeltnes gartnarskule 
Beskrivelse: Hjeltnes gartnarskule ligg i den vakre turist- og landbruks-bygda Ulvik i Hardanger og er den einaste gartnarskulen på Vestlandet. Hjeltnes gartnarskule er sertifisert for opplæring på masseforflytningsmaskiner. Dette gjeld gravemaskiner, hjullastar osv.
Lagt til: 13-Apr-2005 Treff: 2672
Gi karakter til dette webstedet

 Kolonihageforbundet 
Beskrivelse: I Norge har det i mange århundre eksistert dyrkningsparseller. De lokale dyrkningsparsellene rundt byene har uten tvil betydd mye for byenes befolkning gjennom historien.
Lagt til: 13-Apr-2005 Treff: 3028
Gi karakter til dette webstedet

 Natt og Dag Urtelag 
Beskrivelse: Urtelaget ble dannet for 5 år siden av noen urte ildsjeler som følte at de vanlige hagelag gav urter og bruk av disse for liten oppmerksomhet. Idag teller vi 160 medlemmer som er like interessert og ca 60 stiller gjennomsnittelig på hvert møte og treff.
Lagt til: 13-Apr-2005 Treff: 4660 Karakter: 10 (5 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Norsk Bonsaiselskap 
Beskrivelse: Norsk Bonsaiselskap er ment å skulle være et uhøytidelig og uformelt forum for utvikling av tanker og erfaringer til felles nytte og hygge. På våre arbeidsmøter har medlemmene med sine egne trær som de jobber med og/eller får råd om. Vi utgir tre informasjonsblader per år.
Lagt til: 13-Apr-2005 Treff: 2868
Gi karakter til dette webstedet

 Norsk Fuchsia Selskap 
Beskrivelse: Vi knytter sammen mennesker med felles interesse og felles fasinasjon for skjønne blomster. Medlemsbladet kommer ut fire ganger årlig og inneholder brev og artikler fra medlemmer, nytt om selskapet, dyrkningsråd, tips og ideer som er sendt inn fra medlemmene selv.
Lagt til: 13-Apr-2005 Treff: 2518
Gi karakter til dette webstedet

 Norsk Orkidéforening 
Beskrivelse: Vi som er med i Norsk Orkidéforening (NOF) deler interessen for orkidéer - både de viltvoksende og de vi dyrker i vinduskarm, veksthus og hage. NOF ble stiftet i 1988. Av våre vedtekter framgår at foreningens formål er å utbre kunnskap om orkidéer og om hvordan de dyrkes.
Lagt til: 13-Apr-2005 Treff: 3012
Gi karakter til dette webstedet

 Norsk Roseforening 
Beskrivelse: Velkommen til Norsk Roseforening på nettet. Våre nye nettsider skal gi deg artikler, bilder og annen informasjon fra roseforeningen. Du vil også finne diverse linker til samarbeidende roseforeninger i andre land.
Lagt til: 13-Apr-2005 Treff: 2833
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.118 Sekunder