Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Foreninger/ Hjelpeorganisasjoner


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 CARE 
Beskrivelse: CARE er en av verdens største hjelpeorganisasjoner som årlig forvalter over fire milliarder kroner som bringer nytt håp til de aller fattigste rundt om i verden. CARE har over 50 års erfaring i å arbeide blant fattige, og har arbeidet i over 126 land.
Lagt til: 31-Dec-2004 Treff: 3087
Gi karakter til dette webstedet

 Caritas Norge 
Beskrivelse: Caritas Norge mottar 2 millioner kroner til nødhjelpsarbeidet på Sri Lanka (29. desember 2004) Caritas Norge har mottatt 2 millioner kroner fra Utenriksdepartementet til å sette igang arbeidet med nødhjelp til de flodbølgerammede på Sri Lanka. Caritas Sri Lanka er igang med kartleggingen av omfanget etter tragedien som inntraff 26. desember i år.
Lagt til: 31-Dec-2004 Treff: 3840
Gi karakter til dette webstedet

 Flyktningerådet 
Beskrivelse: Flyktningerådet har arbeidet for mennesker på flukt siden 1946, og er den eneste norske humanitære organisasjonen som er spesialisert på internasjonal hjelp for flyktninger og mennesker på flukt i eget land. Flyktningerådet driver prosjekter i over 20 land i Asia, Latin-Amerika, Afrika og Europa. Beskyttelse er hjørnesteinen i alt arbeid for flyktninger og internt fordrevne, og vil være gjennomgående i alle deler av Flyktningerådets arbeid.
Lagt til: 31-Dec-2004 Treff: 2903
Gi karakter til dette webstedet

 FORUT 
Beskrivelse: FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling, er en norsk organisasjon med basis i de norske freds- og edruskapsorganisasjonene IOGT, Juvente og IOGT-Jr. Formålet er å medvirke til sosial mobilisering av fattige og undertrykte i deres kamp for bedre levekår og grunnleggende menneskerettigheter, gjennom bistandstiltak, holdningsskapende virksomhet og politisk bevisstgjøring.
Lagt til: 31-Dec-2004 Treff: 2902
Gi karakter til dette webstedet

 Fredskorpset 
Beskrivelse: Fredskorpsets visjon er å bidra til en mer rettferdig verden for alle, der vi opplever bedringer i økonomiske, sosiale og politiske kår for befolkningen i sør, og der grunnleggende menneskerettigheter blir realisert.
Lagt til: 24-Jul-2004 Treff: 4053
Gi karakter til dette webstedet

 Frelsesarmeen 
Beskrivelse: Frelsesarmeen er en internasjonal evangelisk bevegelse, en del av den universelle kristne kirke. • Budskapet bygger på Bibelen. • Tjenesten er motivert av kjærlighet til Gud. • Oppgaven er å forkynne Jesu Kristi evangelium og i hans navn møte menneskelige behov uten diskriminering
Lagt til: 31-Dec-2004 Treff: 2715
Gi karakter til dette webstedet

 Kirkens Nødhjelp 
Beskrivelse: Med forankring i den kristne tro støtter Kirkens Nødhjelp dem som trenger det mest, uavhengig av kjønn, politisk oppfatning, religion og etnisk tilhørighet.
Lagt til: 23-Jul-2004 Treff: 3068
Gi karakter til dette webstedet

 Leger uten grenser 
Beskrivelse: Leger Uten Grenser er en medisinsk humanitær organisasjon som redder liv og lindrer nød, uavhengig av religiøs og politisk tilhørighet.
Lagt til: 11-Jul-2004 Treff: 3672
Gi karakter til dette webstedet

 Norges Røde Kors 
Beskrivelse: Norges Røde Kors har 20 distrikter som følger fylkesinndelingen. Hvert distrikt omfatter alle lokalforeninger og deres spesialavdelinger i fylket.
Lagt til: 23-Jul-2004 Treff: 3066
Gi karakter til dette webstedet

 Norsk Folkehjelp 
Beskrivelse: Norsk Folkehjelp ble formelt stiftet i 1939, som en naturlig videreføring av det arbeid flere organisasjoner og aksjoner da hadde utført; internasjonalt i det borgerkrigsrammede Spania og i det okkuperte Finland gjennom Spaniakomitéen og Finlandshjelpen, og nasjonalt med helseforebyggende arbeid gjennom Arbeidersaniteten. Norsk Folkehjelp deltar i hjelpearbeidet på Sri Lanka etter flodbølgen som rammet Sør-Asia 2. juledag. Du kan støtte vårt arbeid på Sri Lanka ved å benytte kontonummer 9001.05.00000 eller ringe 820 43 088 (100,-).
Lagt til: 31-Dec-2004 Treff: 3028
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2   [ Neste side >> ]
itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.102 Sekunder