Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Eiendom/ Eiendomsselskaper


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


  Stor-Bergen Boligbyggelag   Populær
Beskrivelse: Stor-Bergen Boligbyggelag Klikk for mer info ! er en av byens største boligbyggere. Vi omsetter mer enn 700 boliger i året og er forretningsfører for rundt 90 bofelleskap med til sammen over 6300 boliger. Boligbyggelaget har over 13.500 medlemmer.Gjennom vår internettside får du daglig oppdatert informasjon om nye prosjekter, boliger for salg og boliger til leie.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 9991
Gi karakter til dette webstedet

  Bergen og Omeng Boligbyggelag AS   Populær
Beskrivelse: Bergen og Omeng Boligbyggelag A/S Klikk for mer info ! ( Bob ) er landets nest største boligbyggelag, og kan tilby et stort utvalg av boliger. Bob har i dag 43.000 medlemmer og forvaltr 15 800 boliger i ca.190 lag.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 7387
Gi karakter til dette webstedet

  Vestlandske Boligbyggelag (Vestbo)   Populær
Beskrivelse: Vestlandske Boligbyggelag Klikk for mer info ! ( Vestbo)  ble stiftet 25. april i 1946 og er blandt de største  boligbyggelagene i landet med ca. 17.000 medlemmer og 8.000 boliger under forvaltning, fordelt på 119 borettslag og boligaksjeselskap. I tillegg forvalter Vestbo 40 selveiende andelslag.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 7561 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 1_Bara Eiendommer AS   Populær
Beskrivelse: Bara Eiendommer AS Klikk for mer info ! eier og forvalter ca.50.000 kvm næringslokaler i Bergen. Eiendomsmassen består i hovedsak av næringslokaler fordelt på kontor og forretningslokaler i Bergen sentrum samt noe lager og kontorlokaler i nærhet til sentrum. Selskapets forretningsidé er verdiskapning gjennom kjøp, utvikling og forvaltning av næringseiendommer innen et begrenset geografisk område.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 5113
Gi karakter til dette webstedet

 2_Rieber Eiendom AS   Populær
Beskrivelse: Rieber Eiendom AS Klikk for mer info ! kjøper, utvikler og driver næringseiendommer, primært sentralt i Bergen. Bygningsmassen er i det vesentlige konsentrert om større kontor- og industribygg, som tilrettelegges for små og mellomstore bedrifter. I porteføljen inngår sentrene Fabrikkgaten 3-5, Damsgård Infosenter, Industrihuset på Møhlenpris, Industrihuset i Åsane, Havnelageret på Dokken, Fiskerisenteret Bontelabo med Skuteviksboder 1-2 og Solheimsviken Næringspark A/S.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 6186
Gi karakter til dette webstedet

 AS Pellerin 
Beskrivelse: Fra starten i 1876 har A/S Pellerin vært et industrieventyr. Grunnlaget ble lagt gjennom produksjon av margarin, som varte til sommeren 1995, da den siste margarinpakken forlot våre samlebånd. Ekspertisen på eiendomsforvaltning og -utvikling som gjennom årene er opparbeidet i bedriften, er nå videreført som vårt eneste forretningsområde.
Lagt til: 20-Oct-2004 Treff: 2031
Gi karakter til dette webstedet

 AS Smith-Sivertsen 
Beskrivelse: A/S Smith-Sivertsen ble aksjeselskap i 1912 som videreføring av det personlige selskap Martin Smith-Sivertsen Bakeri i Bergen fra 1890. Selskapet forlot bakeribransjen i 1969 som Norges tredje største bakeri og er i dag et eiendoms- og holding-selskap med ca. 11.000 kvm utleieareal fordelt på flere bygårder i Bergen sentrum. Smith-Sivertsen eier og driver overnattingsstedene Marken Gjestehus og Nygård Apartment.
Lagt til: 20-Oct-2004 Treff: 1697
Gi karakter til dette webstedet

 Aspelin-Ramm Gruppens AS 
Beskrivelse: Aspelin-Ramm Gruppens AS sitt viktigste forretningsområder er utvikling, drift og forvaltning av fast eiendom og salg til bygge- og anleggsvirksomheten. Eiendomsvirksomheten er i hovedsak knyttet til eiendommer i Oslo og østlandsregionen og i mindre, men i voksende grad eiendommer i Gøteborg og Stockholmsregionen.
Lagt til: 20-Oct-2004 Treff: 1787
Gi karakter til dette webstedet

 Entreprenørbygg-Gruppen 
Beskrivelse: Entreprenørbygg-Gruppen arbeider med utvikling og investering i fast eiendom i Oslo og omegn. Det fokuseres på hele verdikjeden i prosessen med utvikling, gjennomføring og forvaltning.
Lagt til: 20-Oct-2004 Treff: 1822
Gi karakter til dette webstedet

 FAV Gruppen 
Beskrivelse: FAV Gruppen er en av de fremste aktørene innen utvikling og drift av fast eiendom i Bergen. Vår samlede eiendomsmasse er i dag på ca 80.000 kvm. Utvikling og drift av fast eiendom er gruppens viktigste forretningsområde. FAV Gruppens forretningside er primært er å erverve. forretningseiendommer for oppgradering til moderne og funksjonelle bygg. Byggene leies ut til industri, handel, undervisning og andre tjenesteytende næringer, samt boligformål.
Lagt til: 20-Oct-2004 Treff: 1775
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3   [ Neste side >> ]
itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.101 Sekunder