Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Kunst og kultur/ Musikk


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Allgfx.com 
Beskrivelse: En side for produsenter og musikkvitere. Her kan du lese nyheter om musikk programmer, finne tekster til sanger du liker, spille spill m.m.
Lagt til: 22-Sep-2004 Treff: 1418 Karakter: 9 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Dagbladets temasider for musikk 
Beskrivelse: Dagbladets temasider for musikk inneholder over 100 sider med anmeldelser og artikler om forskjellige artister.
Lagt til: 27-Nov-2003 Treff: 1897
Gi karakter til dette webstedet

 Hissig.no 
Beskrivelse: Hissig.no er en webside som fokuserer på god musikk uavhengig av genre og uavhengig av hva som selger. Staben består av en gjeng på 16stk som skriver for denne siden rett og slett fordi de er glade i musikk og vil formidle god musikk på nett. De reiser land og strand rundt på forskjellige arrangementer og legger ut reisebrev på nettsiden.
Lagt til: 22-Feb-2005 Treff: 2066 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Musikk - Kultur AS 
Beskrivelse: Musikk•Kultur AS Klikk for mer info !  ble etablert i 1996 med formål å gi ut bladet Musikk•Kultur. Bladet er for dem som er opptatt av musikkens betydning i samfunnet og hvordan vi formidler og underviser musikk. Vi satser på områder som: musikk og samfunn, musikk og utdanning, debatt og kritikk.
Lagt til: 27-Nov-2003 Treff: 1546
Gi karakter til dette webstedet

 Musikk.no 
Beskrivelse: Musikk.no Klikk for mer info ! eies av Norsk musikkråd, som er en paraplyorganisasjon for 30 landsomfattende musikkorganisasjoner i Norge. Sidene lages av Norsk musikkråds informasjonsavdeling og oppdateres daglig mandag til fredag. Vi har som ambisjon å utvikle musikk.no både som en allmenn nyhets-portal for musikklivet, og som informasjonskanal for Norsk musikkråd og andre musikkorganisasjoner.
Lagt til: 27-Nov-2003 Treff: 1470
Gi karakter til dette webstedet

 Norsktoppen 
Beskrivelse: Norsktoppen har fått nytt stemmesystem. Du kan nå enten ringe 829 47 200 for å avgi din stemme, eller stemme gratis via disse nettsidene.
Lagt til: 08-Feb-2005 Treff: 1802
Gi karakter til dette webstedet

 NRK musikk. 
Beskrivelse: Nyheter, artister, plater og scenenytt
Lagt til: 27-Nov-2003 Treff: 1248
Gi karakter til dette webstedet

 Ny Musikk 
Beskrivelse: Ny Musikk Klikk for mer info ! er en landsomfattende organisasjon med sentral- administrasjon i Oslo. Ny Musikk formidler samtidens kunstmusikk via konserter, CD-produksjon, verkstedsarbeide, Ny Musikks Komponistgruppe og ensemblet Cikada.
Lagt til: 27-Nov-2003 Treff: 1325
Gi karakter til dette webstedet

 Panorama. 
Beskrivelse: Panorama. Klikk for mer info ! Musikktidsskriftet Panorama Musikk ble etablert våren 1995 under navnet Pan Music Guide (også kjent under forkortelsen PMG). Vi valgte et engelsk navn, med tanke på profilering også i utlandet. Vi innså etterhvert at det var mer enn nok arbeid i å produsere en norsk versjon av magasinet.
Lagt til: 27-Nov-2003 Treff: 1416
Gi karakter til dette webstedet

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.103 Sekunder