Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Eiendom/ Boligsalg


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


  Stor-Bergen Boligbyggelag   Populær
Beskrivelse: Stor-Bergen Boligbyggelag Klikk for mer info ! er en av byens største boligbyggere. Vi omsetter mer enn 700 boliger i året og er forretningsfører for rundt 100 bofelleskap med til sammen over 6800 boliger. Boligbyggelaget har over 14.000 medlemmer. Gjennom vår internettside får du daglig oppdatert informasjon om nye prosjekter, boliger for salg og boliger til leie.
Lagt til: 30-Oct-2003 Treff: 13145 Karakter: 10 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

  Vestlandske Boligbyggelag Vestbo   Populær
Beskrivelse: Vestlandske Boligbyggelag (Vestbo)Klikk for mer info ! ble stiftet 25. april i 1946 og er blandt de største  boligbyggelagene i landet med ca. 17.000 medlemmer og 8.000 boliger under forvaltning, fordelt på 119 borettslag og boligaksjeselskap. I tillegg forvalter Vestbo 40 selveiende andelslag
Lagt til: 30-Oct-2003 Treff: 12351
Gi karakter til dette webstedet

  Fana Sparebank Eiendom   Populær
Beskrivelse: Fana Sparebank Eiendom Klikk for mer info ! har omsatt eiendommer i Fana i mange år. Fra gammelt av bare for bankens kunder, men de siste årene også for tallrike fornøyde, frittstående oppdragsgivere. Vi er uten sammenligning den største eiendomsmegleren i området og det er ingen tilfeldighet.
Lagt til: 30-Oct-2003 Treff: 15665
Gi karakter til dette webstedet

  Skanska Bolig   Populær
Beskrivelse: Skanska Bolig er en av Norges ledende tilbydere av nye hjem. På våre nettsider finner du mange spennende boligprosjekter i og rundt Norges største byer - vi lover deg at du finner noe du liker. Se i menyen for prosjekter i ditt område og ta gjerne også en kikk på konseptene BoKlok og You live.
Lagt til: 23-Aug-2006 Treff: 7424
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen og Omegn Boligbyggelag AS   Populær
Beskrivelse: Bergen og Omegn Boligbyggelag A/S  ( Bob ) Klikk for mer info ! er landets nest største boligbyggelag, og kan tilby et stort utvalg av boliger. Bob har i dag 43.000 medlemmer og forvaltr 15 800 boliger i ca.190 lag. Hovedtyngden av boligene som forvaltes er borettslag, Bob er også forretningsfører for en rekke sameier og stiftelser.
Lagt til: 30-Oct-2003 Treff: 8492
Gi karakter til dette webstedet

 Bjørgvin Eiendomsmegling 
Beskrivelse: En bolighandel er viktig blir utført med sikkerhet. Det er store verdier i omløp. Derfor er det viktig at dine ønsker og behov blir ivaretatt. Vi tar oss tid til hver enkelt kunde, og gjør vårt aller beste for at både selger og kjøper får ett trygt og tilfredsstillende boligsalg.
Lagt til: 27-Nov-2006 Treff: 2186
Gi karakter til dette webstedet

 Boligkjøp og Boligsalg på nettet   Populær
Beskrivelse: itBergen.no sin egen side for Kjøp og Salg for blant annet boliger. Alt du trenger å gjøre er å reistrere deg som medlem. Deretter klikker du på Legg inn Annonse og følger rettledningen. Det er så enkelt at selv Webmaster greide det!
Lagt til: 05-Jan-2004 Treff: 5192 Karakter: 7 (3 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Boligprosjekter.no 
Beskrivelse: Her finner du nye boligprosjekter, hustyper og fritidsboliger både i Norge og i utlandet.
Lagt til: 31-Oct-2005 Treff: 2564 Karakter: 10 (6 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Boligsamvirket.no   Populær
Beskrivelse: Boligsamvirkets sitt felles nettsted. Her kan du søke etter ny bolig, finne informasjon om NBBL, borettslag og boligbyggelag, og de fordeler du har som medlem. Se også våre aktuelt-sider med oppdaterte nyheter og artikler fra boligsektoren.
Lagt til: 10-Jun-2004 Treff: 5880
Gi karakter til dette webstedet

 DnB Eiendom   Populær
Beskrivelse: DnB Eiendom Klikk for mer info ! scorer høyest blant de ledende og de landsdekkende eiendomsmeglerne når kundene oppsummerer hvor fornøyd de totalt sett er med eiendomssalget. Det kommer frem i en uavhengig undersøkelse som måler kundenes tilfredshet etter at de har solgt sin bolig gjennom blant andre Gjensidige NOR Eiendom, Postbanken Eiendomsmegling, Notar, Eiendomsmegler 1, Garanti eller DnB Eiendom.
Lagt til: 30-Oct-2003 Treff: 9349 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | DetaljerVelg side: 1 2 3   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.108 Sekunder