Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Kunst og kultur/ Natur og teknologi Museer


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Agder Naturmuseum og Botaniske Hage 
Beskrivelse: Agder naturmuseum (tidligere Kristiansand Museum) ble grunnlagt i 1828 og er blant Norges eldste museale institusjoner. Museet åpnet nye utstillinger sommeren 1990.
Lagt til: 04-Aug-2004 Treff: 1283
Gi karakter til dette webstedet

 Akvariet i Bergen 
Beskrivelse: Akvariet i Bergen har alltid hatt en sentral plassering i Bergen by. Akvariet symboliserer i stor grad Bergen; det marine, det bestandige og det utviklende. Man har ikke vært i Bergen om man ikke har vært innom Akvariet. Handelsstanden i Bergen har bygget Akvariet, og innbyggerne har finansiert det gjennom billettinntekter. Akvariet ønsker å være en stolt representant for Bergen by!
Lagt til: 05-Aug-2004 Treff: 1832
Gi karakter til dette webstedet

 Atlanterhavsparken 
Beskrivelse: Atlanterhavsparken på Tueneset i Ålesund er et annerledes akvarium, enestående i Norge og i Europa. Store landskapsakvarier er bygd inn i kystnaturen, like ut mot det åpne havet, ca 3,5 km vest for Ålesund sentrum.
Lagt til: 04-Aug-2004 Treff: 1128
Gi karakter til dette webstedet

 Egge Museum 
Beskrivelse: Vi forvalter et område på omkring 900 da - et område rikt på kulturminner, som delvis er fredet. Arkeologisk mest interessant er steinkretsene øst for E6, ved Ølvisheim.
Lagt til: 04-Aug-2004 Treff: 1302
Gi karakter til dette webstedet

 Fetsund Lenser 
Beskrivelse: Beliggende i naturskjønt område hvor Glomma løper ut i innsjøen Øyeren og skaper Nord-Europas største innlandsdelta. Her finner du et omfattende anlegg i elva, bryggeområde med gamle båter og kafé, fredede bygningsmiljøer, smie, sag og urtehage. Ved det moderne natursenteret ligger 100-meterskogen med gapahuk og bålplass. Gode fiskemuligheter! Severdighetene ligger spredt over et flere km langt område som er tilgjengelig for publikum hele døgnet, året i gjennom.
Lagt til: 04-Aug-2004 Treff: 1434
Gi karakter til dette webstedet

 Karmøy Fiskerimuseum 
Beskrivelse: Karmøy Fiskerimuseum har sin beliggenhet på Sletten i Vedavågen, et tettsted på Karmøy - sørvest av Haugesund. Vedavågen er den av bygdene i kommunen hvor fisket kanskje har spilt aller størst rolle. Etter å ha hatt midlertidig tilholdssted i Sævik siden 1985, har stiftelsen nå et nytt bygg i flotte omgivelser like ved Sletten Stadion.
Lagt til: 04-Aug-2004 Treff: 1257
Gi karakter til dette webstedet

 Kittilbu 
Beskrivelse: Museet ligger i setergrenda Kittilbu i Gausdal Vestfjell, nordvest for Lillehammer. Det forteller historia om bruken av Gausdal Vestfjell gjennom 10 000 år – fra steinalderen fram til i dag. Her kan du oppleve og sjøl delta i aktiviteter fra denne tida !
Lagt til: 04-Aug-2004 Treff: 1285
Gi karakter til dette webstedet

 Kon-Tiki Museet 
Beskrivelse: Museet inneholder orginalfartøyer og gjenstander fra Thor Heyerdahl sine verdenskjente ekspedisjoner; Kon-Tiki flåten, papyrusbåten Ra II, statuer fra Påskeøya og model av Tigris.
Lagt til: 06-Aug-2004 Treff: 1219
Gi karakter til dette webstedet

 Lands Museum 
Beskrivelse: Lands Museum er et kultur- og naturhistorisk senter for Land regionen. Det ble etablert i 1927. På det 40 mål store området finnes over 30 historiske bygninger som gir innblikk i den gamle bondekulturen i Land gjennom flere århundrer.
Lagt til: 06-Aug-2004 Treff: 1338
Gi karakter til dette webstedet

 Ligård Ski & Veteranmaskiner 
Beskrivelse: er en privateid samling av maskiner og annet utstyr brukt i landbruket. Vår samling omfatter gjenstander fra ca 1850 og fram til de siste tiårene.
Lagt til: 06-Aug-2004 Treff: 1469
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.098 Sekunder