Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Kunst og kultur/ Historiske Museer


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Arqebus 
Beskrivelse: Museet startet i det små i 1980, og har bygget seg opp på frivillig dugnad til slik det fremstår idag. Veslandets største okkupasjonsmuseum. Her kan du se din lokale krigshistorie, med 1500 kvadratmeter utstilling av høy kvalitet.
Lagt til: 01-Aug-2004 Treff: 1332
Gi karakter til dette webstedet

 Bergens Sjøfartsmuseum 
Beskrivelse: Tanken om å opprette egne sjøfartsmuseer i Norge må ses på bakgrunn av landets fremvekst som en av verdens viktigste skipsfartsnasjoner. Fra en beskjeden rolle som skipsfartsnasjon internasjonalt sett, økte Norge i perioden 1850-1880 sin handelsflåte til å bli en av verdens største.
Lagt til: 01-Aug-2004 Treff: 1342
Gi karakter til dette webstedet

 Bryggens Museum 
Beskrivelse: Bryggens Museum Klikk for mer info ! - Besøk vevsidene til Bryggens Museum og les mer om De eldste bygårdene - Bygningsrester fra byens første århundred og om Middelalderbyen - Bergen omkring 1300
Lagt til: 27-Nov-2003 Treff: 2747
Gi karakter til dette webstedet

 Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene 
Beskrivelse: Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene Klikk for mer info ! I år 1191 fikk Bergen besøk av noen danske og norske korsfarere. Etter besøket skrev de bl.a. ; " Tørrfisk, som kalles skrei, er det så mye av at den verken kan måles eller telles. Skip og menn kommer seilende fra alle kanter, islendinger, grønlendinger, engelskmenn, tyskere, dansker, svensker, gotlendinger og andre nasjoner som det vil føre for langt å nevne." Les mer om Det tyske kontoret og Hanseatene på denne web.
Lagt til: 27-Nov-2003 Treff: 1180
Gi karakter til dette webstedet

 Det Jødiske Museet i Trondheim 
Beskrivelse: Nettutstillingen "En By Flere Kulturer" omhandler midtnorsk innvandringshistorie fra middelalderen til idag. Her kan du også se og høre historien og erfaringene til tre unge flyktninger.
Lagt til: 01-Aug-2004 Treff: 1284
Gi karakter til dette webstedet

 Eidsvoll 1814 - Rikspolitisk senter. 
Beskrivelse: Besøk Eidsvollsbygningen og gjenopplev den spennende historien. Våre guider tar deg med på en underholdende reise gjennom året 1814 og viser rundt i Ankers vakre hjem.
Lagt til: 01-Aug-2004 Treff: 1214
Gi karakter til dette webstedet

 Fotoarkiv fra Nord - Norge 
Beskrivelse: I denne databasen finner du ca. 50.000 fotografier, de fleste fra Nord-Norge. Her kan du foreta søk og se på fotografier fra ca.1850 og fram til i dag.
Lagt til: 01-Aug-2004 Treff: 3855
Gi karakter til dette webstedet

 Gamle Bergen Museum 
Beskrivelse: Velkommen til Gamle Bergen Museum sin hjemmeside. Her kan du lese om arrangement, utstillinger og finne informasjon om åpningstider og priser. Senere vil vi bygge ut hjemmesidene med en interaktiv spasertur på museumsområdet, historien om museet og våre egne diskusjonssider.
Lagt til: 02-May-2005 Treff: 1194
Gi karakter til dette webstedet

 Herdla museum, Askøy 
Beskrivelse: Herdla museum, Askøy, er eit kultur,- natur- og krigshistorisk museum som vart opna i 1995. Utstillingane i museet spenner i tid frå istida og fram til i dag.
Lagt til: 01-Aug-2004 Treff: 1198
Gi karakter til dette webstedet

 Hordamuseet 
Beskrivelse: Hordamuseet skildrar levevilkåra til folk som har budd i Nord- og Midhordland. Museet ligg idyllisk til inst i Fanafjorden, like nedanfor Stend jordbruksskule.
Lagt til: 01-Aug-2004 Treff: 1407
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.108 Sekunder