Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Kunst og kultur/ Kunst Museer


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 A: Nasjonalgalleriet 
Beskrivelse: Norges Nasjonalgalleri med utstillinger innen de fleste kunstarter. De store kunstnerne er representert.
Lagt til: 28-Jul-2004 Treff: 1262
Gi karakter til dette webstedet

 AA: Bergen Kunstmuseum 
Beskrivelse: Rasmus Meyers Samlinger omfatter i alt 963 kunstverk, hovedsakelig norsk billedkunst - malerier, grafikk og tegninger. Samlingen ble donert til Bergen i 1916, og har siden 1924 vært plassert i en egen museumsbygning. Dette er en avsluttet samling, som foruten Mathias Blumenthals veggmalerier fra 1700-tallet og en samling stilmøbler fra 1600-1800-tallet, dekker perioden fra ca.1815-1915.
Lagt til: 27-Jul-2004 Treff: 1286
Gi karakter til dette webstedet

 Astrup Fearnley Museet 
Beskrivelse: Museet ble åpnet i oktober 1993 og viser gjennom vekslende utstillinger internasjonal og norsk billedkunst fra etterkrigstiden og frem til i dag. Kunstverkene kommer fra museets samlinger, i tillegg til innlån i forbindelse med spesialutstillinger.
Lagt til: 31-Jul-2004 Treff: 1319
Gi karakter til dette webstedet

 Astruptunet 
Beskrivelse: Velkommen til Astruptunet, heimen til kunstaren Nikolai Astrup. Tunet ligg ved Sandal på sørsida av Jølstravatnet i Jølster kommune.
Lagt til: 28-Jul-2004 Treff: 1539
Gi karakter til dette webstedet

 Dagestad Museet 
Beskrivelse: Magnus Dagestad (1865-1957) sette sterke merke etter seg både som kunsthandverkar og som styrar ved Norsk Kunsthandverksskule. I ung alder var han fleire år elev hjå den landskjende treskjeraren Lars Kinsarvik. Kinsarvik henta inspirasjon frå den gamle norrøne ornamentikken, den såkalla drakestilen, som også Magnus Dagestad vart mykje oppteken av.
Lagt til: 31-Jul-2004 Treff: 1287
Gi karakter til dette webstedet

 Emanuel Vigeland Museum 
Beskrivelse: Museet på Slemdal er en av Oslos best bevarte hemmeligheter. Museets hovedattraksjon er et dunkelt, tønnehvelvet rom fullstendig dekket av fresker. Det 800 m2 store maleriet Vita beskriver i dramatiske - og sterkt erotiske - scener menneskets liv fra unnfangelse til død. Store figurgrupper i bronse gjentar veggenes hyllest til forplantningens mysterium.
Lagt til: 31-Jul-2004 Treff: 1434 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Haugar Vestfold Kunstmuseum 
Beskrivelse: Kunstmuseet er lokalisert til den tidligere Sjømannskolen midt i Tønsberg sentrum. Den imponerende murbygningen er tegnet av arkitektene Bjercke og Eliassen og ble oppført 1918-21. Fire år senere fikk den A.C. Houens pris for god arkitektur.
Lagt til: 31-Jul-2004 Treff: 1379
Gi karakter til dette webstedet

 Henie-Onstad Kunstsenter 
Beskrivelse: Meget har skjedd i arkitekturen siden Kunstsentret på Høvikodden ble bygget. Tyve år er gått, og nye erfaringer og behov har på mange måter forandret vår holdning. Den gang gjaldt det å bryte ut av senmodernismens tilstivnede skjematisme; i dag gjelder det å finne tilbake til orden og mening etter at nyekspresjonismen lot alle former eksplodere.
Lagt til: 31-Jul-2004 Treff: 1140
Gi karakter til dette webstedet

 Kunstindustrimuseet i Oslo 
Beskrivelse: Kunstindustrimuseet i Oslo ble stiftet i 1876 og er et av de eldste kunstindustrimuseene i Europa. Museets formål er å skape interesse for og gi kunnskap om norsk og utenlandsk kunsthåndverk, mote og design. Samlingene av vår tids kunsthåndverk og industri-design blir fulgt opp ved innkjøp og kontinuerlige utstillinger.
Lagt til: 31-Jul-2004 Treff: 2088
Gi karakter til dette webstedet

 Lillehammer Kunstmuseum 
Beskrivelse: Den private stiftelsen Lillehammer Kunstmuseum ble etablert 1.4.1994. Stiftelsen er en videreutvikling av den 67 år gamle institusjonen Lillehammer Bys Malerisamling. Lillehammer Kunstmuseums faste samling består av norsk billedkunst fra 1830-tallet og fram til i dag.
Lagt til: 31-Jul-2004 Treff: 1283
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.109 Sekunder