Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Foreninger/ Organisasjoner


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 LO Landsorganisasjonen 
Beskrivelse: LO er Norges største lønnstakerorganisasjon. Over 800 000 medlemmer er organisert i fagforbund som er tilsluttet LO. Det er omlag 35 prosent av lønnstakerne i landet, og over halvparten av alle som er tilknyttet en yrkesorganisasjon.
Lagt til: 11-Jul-2004 Treff: 2452
Gi karakter til dette webstedet

 NELFO 
Beskrivelse: NELFO Klikk for mer info ! er en bransje- og arbeidsgiverorganisasjon for drøye 1.200 bedrifter som arbeider med installasjon innen elektrofagene i Norge. Medlemsbedriftene sysselsetter nærmere 25.000 ansatte.
Lagt til: 06-Nov-2003 Treff: 3465
Gi karakter til dette webstedet

 NITO - Norges Ingeniørorganisasjon 
Beskrivelse: NITO - Norges Ingeniørorganisasjon - er Norges største ingeniørorganisasjon med cirka 48 500 medlemmer. NITO organiserer i hovedsak ingeniører og teknologer med treårig høgskoleutdanning. Du finner din avdeling ved å klikke på ditt fylke.
Lagt til: 06-Nov-2003 Treff: 3306
Gi karakter til dette webstedet

 Norges Automobil Forbund NAF 
Beskrivelse: NAF`s frivillige organisasjon består i dag av 75 avdelinger over hele landet, med totalt 2000 tillitsvalgte. Hver til medlemmer av NAF`s Hovedstyre. Hovedstyret blir ledet av en President.
Lagt til: 11-Jul-2004 Treff: 3112
Gi karakter til dette webstedet

 Næringslivets Hovedorganisasjon 
Beskrivelse: Næringslivets Hovedorganisasjon Klikk for mer info ! (NHO) er den største interesseorganisasjonen for norske bedrifter.ca. 16.000 håndverks-, industri- og servicebedrifter er medlemmer i NHO. Flertallet er små og mellomstore bedrifter. I NHO-bedriftene er det over 450.000 arbeidsplasser.
Lagt til: 06-Nov-2003 Treff: 2671
Gi karakter til dette webstedet

 Thorolf Raftos Stiftelse 
Beskrivelse: Thorolf Raftos Stiftelse Klikk for mer info !  for Menneskets Rettigheter ble opprettet i takknemlighet over professor Thorolf Raftos mangeårige innsats for undertrykte og forfulgte, og i erkjennelsen av at dette arbeidet ikke måtte stoppe opp etter Raftos død. Raftostiftelsens formål er å arbeide for åndsfrihet, politisk frihet og næringsfrihet som fundamentale elementer i menneskets rettigheter. Arbeidet skal drives på humanistisk grunnlag for å fremme en menneskeverdig livsstandard i Helsinkiavtalens ånd.
Lagt til: 06-Nov-2003 Treff: 2803
Gi karakter til dette webstedet

 Unio 
Beskrivelse: Unio er landets nest største hovedorganisasjon på arbeidstakerside. Har i dag 9 medlemsforbund: Utdanningsforbundet, Sykepleierforbundet, Norsk Forskerforbund, Politiets Fellesforbund, Norsk Fysioterapautforbund, Norsk Egoterapautforbund, Den norske kirkes presteforening, Universitets- og Høyskoleutdannedes Forbund og Det Norske Diakonforbund.
Lagt til: 21-Mar-2006 Treff: 2992
Gi karakter til dette webstedet

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.099 Sekunder