Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Data/ IT-Firma


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


  Vizrt   Populær
Beskrivelse: Vizrt is the world’s leading provider of real-time 2D and true 3D broadcast graphics. The company’s software suite offers a complete graphics solution including: character generation, content management and newsroom integration, 3D tickers, virtual studio, weather data integration, virtual sports analysis, information display and virtual effects.
Lagt til: 01-Oct-2004 Treff: 9856
Gi karakter til dette webstedet

  Anovasoft 
Beskrivelse: Anovasoft, på Bønes i Bergen, har utviklet et software som gjør jobben med å reinstallere spill enklere og raskere, programmet som gjør jobben er «Soft Rescue». Programvaren er allsidig og ble lansert den tredje september 2007.
Lagt til: 31-Jan-2009 Treff: 1398
Gi karakter til dette webstedet

  C.C. Solution   Populær
Beskrivelse: C.C. Solution leverer konsulent bistand innen ALLE produkt områdene til Microsoft og Vm-ware, enten gjennom egne konsulenter eller gode partnere vi har avtaler med.
Lagt til: 05-Nov-2007 Treff: 7821
Gi karakter til dette webstedet

  Wind Cummunication AS   Populær
Beskrivelse: Wind Communication AS er et nyetablert telekommunikasjonsselskap fisjonert fra IKT Tjenester AS. Wind er en nasjonal markedsaktør, og har flere enn 200 kunder pent fordelt over hele landet. Selskapet arbeider i det vesentlige på lange kontrakter.
Lagt til: 01-Jul-2004 Treff: 7486 Karakter: 10 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Acos AS 
Beskrivelse: ACOS ekspanderer og har i dag 5 avdelingskontor i Norge. De fleste av våre ansatte jobber på kontoret på Straume, like utenfor Bergen. Der finner du oss i våre nye lokaler som er i Temahusets 2 og 3 etasje.
Lagt til: 19-Sep-2005 Treff: 4282 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Allianse - Egroup   Populær
Beskrivelse: Egroup og Allianse har fusjonert under navnet Allianse. Fusjonen styrker grunnlaget for geografisk ekspansjon, og de to konserns samlede ressurser vil skape et sterkt faglig miljø og et godt fundament for videreutvikling av høykvalitets IT-tjenester på nasjonal basis. Kundeforhold fra Egroup videreføres i Allianse.
Lagt til: 18-Nov-2003 Treff: 6667
Gi karakter til dette webstedet

 Bits   Populær
Beskrivelse: BITS er en kompetansebedrift innen informasjonsteknologi (IKT).
Selskapets hovedsatsning er å være en leverandør av komplette løsninger for den nye informasjonsøkonomien. BITS satser spesielt på utviking av eBusiness løsninger, samt å tilby teknologi og tjenester som sikrer en kostnadseffektiv utvikling, drift og forvaltning av eBusiness løsninger.
Lagt til: 18-Feb-2004 Treff: 6192 Karakter: 8 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 BKK Bredbånd.   Populær
Beskrivelse: BKK Bredbånd.Klikk for mer info !  Når du skal kjøpe bredbånd, er det lurt å velge bredbånd som kan møte fremtidens kapasitetskrav. Det er avgjørende for hvilke tjenester du kan benytte deg av via bredbånd.
Lagt til: 17-Nov-2003 Treff: 8367
Gi karakter til dette webstedet

 Black Box Norge as 
Beskrivelse: Black Box Norge as Klikk for mer info ! har vært representert i Norge siden 1984 og ble et eget AS i 1 januar 2001. Black Box har på et år vokst til å bli 8 ansatte - alle med ulik erfaring og bakgrunn, men med god kompetanse innen nettverksstruktur. På verdensbasis er det 6000 personer som jobber i Black Box og 2500 av disse er teknikere som er tilgjenglig GRATIS 24 t i døgnet, via vår Tech telefon (55 300 710).
Lagt til: 18-Nov-2003 Treff: 4851 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 BOOS AS   Populær
Beskrivelse: BOOS AS Klikk for mer info ! er et konsulentselskap som ble startet i 1992. Vi ønsker å være en kompetanseleverandør som er med på å øke din organisasjons konkurransekraft basert på vår kunnskap og erfaring. Vår forretningsidé er å tilby spisskompetanse innenfor prosjektledelse.
Lagt til: 18-Nov-2003 Treff: 5830 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | DetaljerVelg side: 1 2 3 4 5   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.108 Sekunder