Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Fliser og skifer


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


  Fliser i Bergen og resten av landet 
Beskrivelse: Nedenfor finner du hjemmesidene til Kjeder for Fliser Beleggningsstein Heller og Skifer som holder til i Bergen og i resten av landet.
Lagt til: 25-Aug-2010 Treff: 1574
Gi karakter til dette webstedet

  Steinsenteret Åsane Sand og Singel   Populær
Beskrivelse: Steinsenteret Klikk for mer info ! i Åsane har en fantastisk utstilling av beleggningsstein, fliser, heller, og skifer samt en rekke produkter for hus og hage. Ta turen og se selv! Du kan også klikke på linken Steinsenteret til venstre under Partners, og studere diverse bilder.
Lagt til: 05-Apr-2004 Treff: 14320
Gi karakter til dette webstedet

 2_Norflis Bergen AS   Populær
Beskrivelse: Norflis Bergen A/S Besøk kanskje Skandinavias beste utvalg og lekreste fliseutstilling. For et vellykket resultat fordres riktige produkter og tilbehør. Besøk oss for en hyggelig handel.
Lagt til: 14-Jan-2004 Treff: 6979 Karakter: 2 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 3_Modena (Fils & Interiør AS)   Populær
Beskrivelse: Modena Flis & Interiør er et av Vestlandets største flisbutikker, plassert i nærheten av Åsane i Salhusvegen. Butikken har et enormt utvalg på flis og mange flotte utstillinger. Det opprinnelige navnet til kjeden var Flispartner, men skiftet navn i mars 2007 til Modena. Målsettingen til kjeden var å bli den beste riksdekkende kjeden innen flis- og flisrelaterte produkter. Hos oss finner du en av landets største utstillinger av fliser. Du møter en blid og faglig dyktig betjening som setter sin ære i å gi deg del i sine kunnskaper.
Lagt til: 16-Jan-2004 Treff: 6087
Gi karakter til dette webstedet

 Agder Hageservice 
Beskrivelse: Vi er et veletablert firma i Kristiansand med dyktige fagfolk som driver med opparbeidelse og vedlikehold av park/hageanlegg. Vi jobber i private hager, og har også egne avtaler med flere borettslag og bedrifter om løpende vedlikehold.
Lagt til: 19-Jun-2004 Treff: 1491
Gi karakter til dette webstedet

 Allstein AS 
Beskrivelse: Fra vårt firma i Oslo forhandler og lagerfører vi en mangfoldig utvalg av skifer og naturstein både til inne- og utebruk. Vi løser alle oppgaver - fra hus og hytter til restaurering av kirker, museer m.m.
Lagt til: 19-Jun-2004 Treff: 2425
Gi karakter til dette webstedet

 Anleggsgartnermester John A. Sivertzèn AS 
Beskrivelse: Vårt firma i Trondheim ufører alle typer oppdrag innenfor faget. Vedlikehold Ny anlegg. Vedlikeholdsavtaler for borettslag, firmaer, privatpersoner. Belegningsstein. naturstein (ute/inne). plan og beplantning.
Lagt til: 19-Jun-2004 Treff: 1816 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Best Miljø AS 
Beskrivelse: Flere og flere velger nå belegningsstein som dekke utenfor hus og garasje. Fordelen med dette er minimalt vedlikehold, pent og ryddig, og det gir et luksuriøst "look". Belegningsstein er bortimot evigvarende og er derfor en engangsinvestering.
Lagt til: 19-Jun-2004 Treff: 1794
Gi karakter til dette webstedet

 Byggkeramikkforeningen. 
Beskrivelse: Byggkeramikkforeningen er en bransjeforening for produsenter og leverandører av keramiske fliser, lim og fugemasser, membraner, varmegulv og andre tilhørende produkter.
Lagt til: 14-Jan-2004 Treff: 3349
Gi karakter til dette webstedet

 Dinos AS 
Beskrivelse: Dinos er importør av produkter fra ledende merkevareprodusenter. Vi distribuerer fra lager i Ålesund, eller direkte fra produsent til kunder i Norge.
Lagt til: 06-Sep-2006 Treff: 2054
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.111 Sekunder