Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Fliser og skifer


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


  Fliser i Bergen og resten av landet 
Beskrivelse: Nedenfor finner du hjemmesidene til Kjeder for Fliser Beleggningsstein Heller og Skifer som holder til i Bergen og i resten av landet.
  Lagt til: 25-Aug-2010
  Treff: 1645
Gi karakter til dette webstedet

 Agder Hageservice 
Beskrivelse: Vi er et veletablert firma i Kristiansand med dyktige fagfolk som driver med opparbeidelse og vedlikehold av park/hageanlegg. Vi jobber i private hager, og har også egne avtaler med flere borettslag og bedrifter om løpende vedlikehold.
  Lagt til: 19-Jun-2004
  Treff: 1590
Gi karakter til dette webstedet

 Allstein AS 
Beskrivelse: Fra vårt firma i Oslo forhandler og lagerfører vi en mangfoldig utvalg av skifer og naturstein både til inne- og utebruk. Vi løser alle oppgaver - fra hus og hytter til restaurering av kirker, museer m.m.
  Lagt til: 19-Jun-2004
  Treff: 2606
Gi karakter til dette webstedet

 Anleggsgartnermester John A. Sivertzèn AS 
Beskrivelse: Vårt firma i Trondheim ufører alle typer oppdrag innenfor faget. Vedlikehold Ny anlegg. Vedlikeholdsavtaler for borettslag, firmaer, privatpersoner. Belegningsstein. naturstein (ute/inne). plan og beplantning.
  Lagt til: 19-Jun-2004
  Treff: 1901 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Best Miljø AS 
Beskrivelse: Flere og flere velger nå belegningsstein som dekke utenfor hus og garasje. Fordelen med dette er minimalt vedlikehold, pent og ryddig, og det gir et luksuriøst "look". Belegningsstein er bortimot evigvarende og er derfor en engangsinvestering.
  Lagt til: 19-Jun-2004
  Treff: 1893
Gi karakter til dette webstedet

 Byggkeramikkforeningen. 
Beskrivelse: Byggkeramikkforeningen er en bransjeforening for produsenter og leverandører av keramiske fliser, lim og fugemasser, membraner, varmegulv og andre tilhørende produkter.
  Lagt til: 14-Jan-2004
  Treff: 3457
Gi karakter til dette webstedet

 Dinos AS 
Beskrivelse: Dinos er importør av produkter fra ledende merkevareprodusenter. Vi distribuerer fra lager i Ålesund, eller direkte fra produsent til kunder i Norge.
  Lagt til: 06-Sep-2006
  Treff: 2143
Gi karakter til dette webstedet

 Flisekompaniet 
Beskrivelse: Flisekompaniet er idag landets ledende innen import, distribusjon og salg av fliser til privat- og prosjektmarkedet. Hovedkontoret ligger i Oslo, og så langt er kjeden etablert i Tromsø, Trondheim, Molde, Ålesund, i Bergen i Frydenbøgården, Haugesund, Stavanger, Kristiansand, Kragerø, Tønsberg, Kongsberg, Hønefoss, Lillehammer, Moss, Ski, Skårer og Oslo.
  Lagt til: 14-Jan-2004
  Treff: 2652 Karakter: 5 (3 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Granitt og Betongvare AS... 
Beskrivelse: Ta en tur innom vårt utsalg i Oslo for en liten prat. Det er gode parkeringsmuligheter. Vi har en utstilling ute med kantstein, belegningsstein, og støttemurer som kan sees også på kveldstid.
  Lagt til: 19-Jun-2004
  Treff: 1865
Gi karakter til dette webstedet

 Hardanger Skifer AS 
Beskrivelse: Hardangerskifer as vart etablert i Jondal kommune i 1994.Vi er i dag den største leverandøren i  Norge av produktet "skifrig murstein".  I tillegg produserar vi alle typar skiferheller.
  Lagt til: 05-Apr-2004
  Treff: 1597
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.093 Sekunder