Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Bolig og interiør/ Byggevarer


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


  Åsane Sand og Singel   Populær
Beskrivelse: Da Sjur Arvid Toppe Klikk for mer info !etablerte Åsane Sand og Singel i 1968, ante han neppe hvilken utvikling han startet. Vi er i dag en familiedrevet bedrift med byggevareutsalg og over 30 transport og anleggsmaskiner av alle slag.
Lagt til: 02-Apr-2004 Treff: 13140 Karakter: 9 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

  XL - Bygg Adolf Jahnsen   Populær
Beskrivelse: Adolf Jahnsen Klikk for mer info ! har skiftet kjede og er nå en del av Skandinavias største byggvarekjede. Velkommen. Adolf Jahnsen AS er en av Bergens mest tradisjonsrike bedrifter og byens eldste familieeide byggevarehus. Bedriften ble etablert i 1882 og var først lokalisert i Bergen sentrum, langs bryggen ved Slottsgaten, og siden ved Sjøgaten.
Lagt til: 02-Nov-2003 Treff: 12403 Karakter: 7 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

  Åsane Byggsenter   Populær
Beskrivelse: Åsane Byggsenter er Vestlandet største byggsenter og er meget innholdsrikt ! Senteret ligger sentralt i Åsane og huser til sammen ca. 45 virksomheter. Her finner du spennende butikker med alt til hus og hjem, samt byggefirma, trelastlager, ulike servicekontorer, verksteder og lagervirksomhet. Åsane Byggsenter blir gjerne kalt et kompetansesenter, og er unikt i sitt slag ! Alle butikkene på senteret har spesialisert seg på egne fagområder innenfor bygg- og interiør.
Lagt til: 25-Aug-2005 Treff: 6026
Gi karakter til dette webstedet

 Berner AS 
Beskrivelse: I byggebransjen betjener Berner tømrer-, snekker- og elektrikerfirmaer samt faggruppene VVS, Sanitær, varme, klima/ventilasjon, og entrepenører.
Lagt til: 29-Nov-2006 Treff: 2775
Gi karakter til dette webstedet

 Betomur AS   Populær
Beskrivelse: Betomur AS Klikk for mer info ! selger produkter og problemløsninger til bygg- og anleggsbransjen i Norge. Vi har spesialisert oss innenfor områdene
naturstein, mur, puss og betong.
Lagt til: 02-Nov-2003 Treff: 6750
Gi karakter til dette webstedet

 Bygg-Engros AS 
Beskrivelse: Velkommen til Bygg-Engros AS. Hos oss finner du det meste innen byggevarer. Adressen er Inndalsv. 28 5063 Bergen. Tlf. 55 11 77 00 Klikk på lenken for kontaktinfo.
Lagt til: 09-Aug-2006 Treff: 3422
Gi karakter til dette webstedet

 Byggeriet   Populær
Beskrivelse: Byggeriet Klikk for mer info ! består av nærmere 100 selvstendige byggsentre over hele landet. Hos  Byggeriet finner du langt mer enn et bredt utvalg av tyngre byggevarer og trelast  til gunstige priser. Vi er like opptatt av at du skal få  jobben din gjort på best mulig  måte. Byggeriet har også gode tips under de forskjellige tema og link.
Lagt til: 02-Nov-2003 Treff: 7578
Gi karakter til dette webstedet

 Byggern   Populær
Beskrivelse: Bygger'n Klikk for mer info ! er en av landets største byggevarekjeder med over 100 butikker  over  hele landet. I våre butikker får du alt du trenger av byggevarer, trelast, verktøy og  jernvarer. Vi vet råd for både store og små byggeprosjekt. Selv mener vi at de beste tipsene om emnene vedrørende snekring, bad og gulv, finner du på weben til Bygger'n. Innsetting av dører og vinduer, og legging av tak og gulv. Oppsetting av takrenner. Klikk på Bygger'n bøker.
Lagt til: 02-Nov-2003 Treff: 6730
Gi karakter til dette webstedet

 Byggkjøp   Populær
Beskrivelse: Byggkjøp butikkene er kjent for et stort utvalg i trelast og byggevarer. Men, visste du at butikkene også bugner av spennende gaver til både ham og henne? Mange mulige harde pakker eller kanskje et gavekort til den som har alt!
Lagt til: 07-Dec-2003 Treff: 6397
Gi karakter til dette webstedet

 BYGGMAKKER 
Beskrivelse: BYGGMAKKERKlikk for mer info ! Norges største byggevarekjede med 98 utsalgs-steder.  65% av varekjøpet skjer gjennom kjedesentralen Norgros ASA som eies  av medlemsbedrifter og er konseptgiver for BYGGMAKKER, som er en frivillig horisontal kjede og består av store og mellomstore byggevarehandlere som er gjennomgående størst i sitt lokalmarked.Du finner din BM ved å klikke på kartet og velg f.eks. Hordaland.
Lagt til: 02-Nov-2003 Treff: 4708 Karakter: 6 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | DetaljerVelg side: 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.110 Sekunder