Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Hotell/ Hotellkjeder


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Best Western Hotels Norway 
Beskrivelse: Best Western Hotels Norway er en medlemskjede med 17 privateide hoteller over hele landet. Engasjert vertskap setter sitt personlige preg på hotellopplevelsen for gjestene våre.
Lagt til: 17-Mar-2006 Treff: 2936
Gi karakter til dette webstedet

 Choiche Hotels   Populær
Beskrivelse: Choiche Hotels Klikk for mer info ! Et hotellrom er ikke bare et rom; det er også et lite fristed. Et pustehull hvor du kan koble av fra en dobbeltspent tilværelse, og bare gjøre det du har lyst til. Choice har over 135 hoteller i Norden, fordelt på tre ulike kategorier; Comfort, Quality og Clarion. Så da skulle du ha litt å velge mellom - det ligger jo på en måte i navnet.
Choice Club!
Lagt til: 16-Nov-2003 Treff: 7903
Gi karakter til dette webstedet

 De Historiske Hotel   Populær
Beskrivelse: De Historiske Hotel.Klikk for mer info ! Et samarbeid mellom 34 veldrevne og tradisjonsrike hoteller, oppført i perioden 1380 til 1939, alle med sitt særpreg og sin atmosfære. Byggestilen spenner fra sveiter- og empire til Jugend stil.
Lagt til: 16-Nov-2003 Treff: 7769 Karakter: 8 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Ditt Hotell 
Beskrivelse: Ditt Hotell i Norge har som målsetning å samle frittstående kvalitetshoteller over hele landet under en paraply. På denne måten vil du som gjest på en enkel måte kunne booke prisgunstige hoteller over hele Norge.
Lagt til: 06-Feb-2006 Treff: 2756
Gi karakter til dette webstedet

 Euro Hotels 
Beskrivelse: Det er en glede å ønske deg velkommen til Euro Hotels, vår frittstående hotellkjede med små og mellomstore hoteller over hele landet. Våre medlemshoteller særpreges først og fremst av god beliggenhet og et bredt aktivitetstilbud - sommer som vinter.
Lagt til: 22-Jun-2006 Treff: 2604
Gi karakter til dette webstedet

 First Hotels   Populær
Beskrivelse: First Hotels Klikk for mer info ! First Hotels har ett 60-tal hotell i Norden. Flerparten hotell har ett centralt läge i större städer och erbjuder en hög servicenivå. Många av hotellen har under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar vilket gör att standarden idag är hög. First Hotels finns idag representerat i de flesta större städer i Sverige, Norge och Danmark.
Lagt til: 16-Nov-2003 Treff: 5651
Gi karakter til dette webstedet

 Norlandia Hotellene   Populær
Beskrivelse: Norlandia Hotellene Klikk for mer info ! finner du i dag på over 60 spennende destinasjoner. Våre hoteller er vertskapsdrevet, og vi legger stor vekt på at du som vår gjest skal føle deg hjemme og velkommen når du bor hos oss.
Lagt til: 16-Nov-2003 Treff: 5875
Gi karakter til dette webstedet

 Norske Konferansesentre as   Populær
Beskrivelse: Norske Konferansesentre as
Lagt til: 16-Nov-2003 Treff: 7177
Gi karakter til dette webstedet

 Radisson SAS Hotels   Populær
Beskrivelse: Radisson SAS Hotels Klikk for mer info ! Vi satser på å gi våre gjester topp service, og fremstå som et gjennomgående service innstilt firma.
Lagt til: 16-Nov-2003 Treff: 9177
Gi karakter til dette webstedet

 Rica Hotels ASA   Populær
Beskrivelse: Rica Hotels ASA Klikk for mer info !  Vi i Rica Hotels har tatt mål av oss å være "Det Gode Vertskapet" for våre gjester. Vi arbeider etter prinsippet om å ta imot våre hotellgjester på samme måte som vi ville ha tatt imot en kjær gjest i vårt eget hjem - med service, vennlighet og omsorg. Forskjellen gjenspeiler seg hovedsaklig i antall steder vi kan tilby deg gjestfrihet.
Lagt til: 16-Nov-2003 Treff: 6356
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.100 Sekunder