Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Fiskeindustri/ Oppdrett


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Atlantic Pelagic AS 
Beskrivelse: Atlantic Pelagic AS was established by Austevoll Seafood ASA to bring together Sea Star International AS, Austevoll Fiskeindustri AS, Modolv Sjøset AS, North Capelin AS and Sir Fish AS. Atlantic Pelagic will harness the synergies created by this venture, offering our customers the best products in today's ever more competitive market.
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 1960
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen Aqua AS - Norconsult 
Beskrivelse: Norconsult kjøpte virksomheten til Bergen Aqua AS høsten 2004. Bergen Aqua hadde erfaring fra en lang rekke akvakulturprosjekter både i Norge og utlandet. De tidligere ansatte i dette selskapet utgjør nå grunnlaget for Norconsult’s ekspertise innen akvakultur.
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 2224
Gi karakter til dette webstedet

 Cermaq ASA 
Beskrivelse: Cermaq ASA Klikk for mer info ! (tidl. Statkorn Holding ASA) er morselskap i konsernet Cermaq-gruppen, som foruten morselskapet består av 15 hel- og deleide operative datterselskap samt 7 tilknyttede selskap. Konsernets hovedsatsingsområder er havbruk og møllevirksomhet.
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 2420
Gi karakter til dette webstedet

 Coast Seafood AS 
Beskrivelse: Coast Seafood AS Klikk for mer info !  er et samarbeidene nettverk av fiskeoppdrettsfima. Firmaet dekker hele spekteret fra smolt-produksjon til markedsføring av det ferdige produkt. Gruppens hovedkontor ligger i Måløy i Sogn og Fjordane fylke.
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 2183
Gi karakter til dette webstedet

 FirdaSea 
Beskrivelse: Firda management driver produksjon og salg av yngel, aettefisk og matfisk av laks og ørret gjennom selskapene Firda Settefisk as, Firda Settefisk Alvøen AS, Firda Sjøfarmer AS og Firda Seafood AS.
Lagt til: 27-Nov-2006 Treff: 1684 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Fjord Seafood 
Beskrivelse: Fjord Seafood Klikk for mer info !  Norsk havbruksnæring har hatt en eventyrlig vekst på 20-30 år, med en omsetning fra tilnærmet null, til dagens nivå på 10 milliarder kroner. Eierne i Fjord Seafood ASA har vært aktive midt-norske aktører gjennom hele denne prosessen. Fjord Seafood er historien om 10-12 midt-norske oppdrettere som for et par år siden drev egen virksomhet med 1-3 konsesjoner.
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 2018 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Fossen AS 
Beskrivelse: Fossen AS Klikk for mer info !  og datterselskapet Bognøy Fiskeoppdrett AS er en av pionerene i norsk oppdrettsnæring. Selskapet startet med oppdrett av ørret ved øyen Bogno  i 1972, og ble stiftet som aksjeselskap 1. mars 1973. Fossen AS hadde allerede i mange år vært engasjert i sko- og lærvareindustri på Valestrandsfossen på Osterøy utenfor Bergen, og startet på slutten av 1970-tallet med røyking og graving av laks og ørret.
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 1769
Gi karakter til dette webstedet

 Grieg Seafood AS 
Beskrivelse: Grieg Seafood AS Klikk for mer info !  er en vertikalintegrert produsent av laks. Vår laks stammer fra Norsk Lakseavl, som er et kvalitetsstempel i seg selv. Det gir kontroll med det genetiske materiale som til syvende og sist skal bli til en laks. Grieg Seafood AS har full kontroll med produksjonsprosessen, fra fiskeegg til ferdig produkt. Det gir full sporbarhet og kontroll i alle ledd av produksjonen.
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 1871
Gi karakter til dette webstedet

 Halvard Lerøy AS 
Beskrivelse: Halvard Lerøy AS Klikk for mer info ! er en foregangsbedrift innen distribusjon av fisk og fiskeprodukter. Bedriften har sitt utspring i Bergen, Hansa-byen som helt siden høymiddelalderen har vært senter for internasjonal handel med fisk. Her ble firmaet startet i 1939, og Bergen er fremdeles hovedbase for virksomheten. Etter oppkjøp av selskaper i Midt Norge, er Lerøy i løpet av 2003 blitt et av de ledende innen lakseoppdrett i Norge.
Lagt til: 20-Mar-2004 Treff: 2324
Gi karakter til dette webstedet

 Kvernsmolt AS 
Beskrivelse: Kvernsmolt AS Klikk for mer info !  Møgster Gruppen har vært sterkt involvert i produksjon av laks helt fra den første kommersielle konsesjon for oppdrettsnæring ble gitt for ca. 20 år siden. Gruppen eier Kvernsmolt AS som er en av de mest suksessfulle firma i Norge innen oppdrettsnæringen, og de sitter i dag på 11½ konsesjoner og produserer 8.000 tonn laks.
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 1972
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.118 Sekunder