Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Fiskeindustri


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 1_Lerøy Safood Group ASA   Populær
Beskrivelse: Lerøy Seafood Group ASA Klikk for mer info ! aims to satisfy the demand for food and culinary experiences, both nationally and internationally, by offering seafood products through selected distributors to manufacturers, institutional households and consumers. Hallvard Lerøy AS will particularly emphasize the supply of high quality products and develope a profitable, efficient, binding and long-term cooperation on the supplier and marketing side.
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 7670
Gi karakter til dette webstedet

 1_Ålesund Havn med rapport over fartøy i havn. 
Beskrivelse: Rapportene lister opp alle fartøyer som ligger i Ålesundregionens havnedistrikt. Den er til enhver tid like oppdatert som Ålesundregionens havnevesen er internt. Dette vil si at når havneinspektørene legger inn et nytt fartøy i sitt datasystem, så vil dette også vise på listen "fartøy i havn".
Lagt til: 19-Jun-2005 Treff: 3538
Gi karakter til dette webstedet

 Aarsheim Havfiske AS 
Beskrivelse: Velkommen til Aarsheim Havfiske AS, Årsheim, 6750 Stadlandet
Lagt til: 25-Jan-2006 Treff: 3175 Karakter: 7 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Aker Seafood ASA 
Beskrivelse: Aker Seafoods ASA er et resultat av sammenslåingen av Norway Seafoods, West Fish-Aarsæther og Nordic Sea Holding. Aker Seafoods ASA er et av Europas ledende sjømatselskaper innenfor fangst, foredling og salg av hvitfisk. Selskapet har virksomhet i Norge, Danmark, Storbritannia og USA. Aker Seafoods-konsernet hadde en samlet omsetning på ca 2,5 milliarder kroner i 2004 og har omlag 1350 ansatte.
Lagt til: 08-Apr-2011 Treff: 1603
Gi karakter til dette webstedet

 Andreassens Rederi ANS 
Beskrivelse: Velkommen til Andreassens Rederi ANS
Lagt til: 25-Jan-2006 Treff: 3045
Gi karakter til dette webstedet

 ARENA 
Beskrivelse: ARENA Klikk for mer info ! skal være en drivende kraft for utvikling og salg av utstyr, teknologi og tjenester til akvakulturnæringen, som møter fremtidens krav til sikre og rasjonelle arbeidsplasser i industrielt oppdrett.
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 1795
Gi karakter til dette webstedet

 AS Aalesundfisk 
Beskrivelse: A/S Aalesundfisk er et samarbeid mellom 15 firma. De er engasjert i fangst, mottak, produksjon, salg og distribusjon. Dette fordrer topp kvalitet på produktene fra fangst til lagring. Aalesundfisk sitt hovedkontor ligger i Ålesund, hvor markedsføring og distribusjon blir koordinert. Gruppen har i dag ca. 200 ansatte
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 3902
Gi karakter til dette webstedet

 AS Austevoll Fiskeindustri   Populær
Beskrivelse: Klikk for mer info ! Vi ble etablert i 1972 og startet produksjon i 1975.  AS Austevoll Fiskeindustri er i dag en av Norges største og mest  morderne produksjonsanlegg, med store lagrings- og innfrysningskapasiteter.
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 6380 Karakter: 8 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 AS Austevoll Fiskeindustri   Populær
Beskrivelse: Vi ble etablert i 1972 og startet produksjon i 1975. AS Austevoll Fiskeindustri er i dag en av Norges største og mest morderne produksjonsanlegg, med store lagrings- og innfrysningskapasiteter. På weben til Austevoll Fiskeindustri legges ofte ut ledige stillinger.
Lagt til: 09-Jun-2004 Treff: 6565 Karakter: 8 (4 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 AS Fiskevegn 
Beskrivelse: A.S Fiskevegn Klikk for mer info ! er ein leiande skandinavisk produsent av fiber, tauverk og fiskereiskapar. Bedrifta ligg på Flatraket i Selje kommune, med det berykta Stad-havet som næraste nabo. Vi veit kor viktig det er å ha tauverk som held og reiskapar som toler harde påkjenningar. Mange av våre tilsette har lang erfaring frå arbeid om bord i fiskebåtar, både i inn- og utland.
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 1568
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5 6 7 8 9   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.135 Sekunder