Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Offentlig/ Kommuner i Norge


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Badeplasser med kart 
Beskrivelse: Her finner du en oversikt med kart over badeplasser.
  Lagt til: 20-Jun-2006
  Treff: 1577
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen byfogdembete 
Beskrivelse: English:Bergen City Recorder's Office (Court of Enforcement & Notary Public) Bergen byfogdembete behandler skifte- og tvangssaker og er tinglysingsmyndighet for Bergen kommune. I tillegg hører namsmannen for gamle Bergen kommune (før -72) administrativt under Bergen byfogdembete. Skifte- og tvangssakene omfatter blant annet konkurs- og akkordbegjæringer, dødsboskifter og felleseieskifter, gjeldsordningssaker og tvangsfullbyrdelser. Prøving av ekteskaps- og partnerskapsvilkår, vielser samt notarialforretninger er også en del av embetets arbeid.
  Lagt til: 04-Oct-2004
  Treff: 2059
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen i middelalderen 
Beskrivelse: Bergen i middelalderen Klikk for mer info ! Her kan du lese om Bergen, eller  by og land i middelalderen.(UiB).
  Lagt til: 11-Nov-2003
  Treff: 1976
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen Kommune 
Beskrivelse: Bergen Kommunes Klikk for mer info ! vevtjenester er ett ledd i kommunens informasjontilbud til publikum. På disse sidene vil du etter hvert finne informasjon om alle kommunens avdelinger og tjenester.
  Lagt til: 11-Nov-2003
  Treff: 3647
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen Kommune ledige stillinger 
Beskrivelse: Bergen kommune dekker et vidt spekter av tjenester og oppgaver. De største tjenesteområdene er innenfor oppvekst og helse og omsorg. Men også innenfor områder som byutvikling, kultur og næring er kommunen en sentral aktør med stor innvirkning på lokalsamfunnet. Fornyelse og omstilling preger kommunesektoren. Dette gjør kommunen til en spennende arbeidsplass i utvikling! Bergen kommune har ordnede forhold for sine ansatte, med blant annet tjenestepensjonsordning og mål om å fremme likestilling mellom kjønnene.
  Lagt til: 17-Sep-2004
  Treff: 1884
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen likningskontor 
Beskrivelse: (English:Bergen Tax Assessment Office) Fra likningskontoret kan du få: -Nytt skattekort -Svar på spørsmål om selvangivelsen din -Informasjon om skatt og skatteregler som har betydning for deg -Kopi av egen fødselsattest eller fødselsnummerbekreftelse -Bostedsattest Skriv til likningskontoret: -Hvis du vil klage på likningen din -Når du skal velge navn på barn første gang -Når du vil endre navn -Når du har flyttet og skal melde adresseforandring (for personer) -Hvis du vil klage eller endre på arbeidsgiveravgiften (for næringsdrivende)
  Lagt til: 04-Oct-2004
  Treff: 2457
Gi karakter til dette webstedet

 Bergensiana 
Beskrivelse: Bergensiana Klikk for mer info ! Om Bergen, elektronisk publiserte dokumenter ved UiB (Universitetet iBergen).
  Lagt til: 11-Nov-2003
  Treff: 1884
Gi karakter til dette webstedet

 Bergenskartet 
Beskrivelse: Velkommen til det digitale kartet over Bergens historiske bygg og steder. Kartet gir en oversikt over eksisterende og tidligere bygg i Bergen  som er knyttet til det offentlige rom.
  Lagt til: 11-Nov-2003
  Treff: 2204 Karakter: 10 (3 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Digitalarkivet 
Beskrivelse: Digitalarkivet Klikk for mer info ! fra Universitetet i Bergen. Riksarkivaren Norges nasjonalarkiv.
  Lagt til: 11-Nov-2003
  Treff: 1698
Gi karakter til dette webstedet

 Fosterhjemstjenesten Bergen 
Beskrivelse: I følge "Retningslinjer for fosterhjem" av 15 juli 2004 har statlig regional barnevernmyndighet ansvaret for: A) rekruttering og formidling av fosterhjem. B) nødvendig opplæring og generell veiledning av fosterhjemmene. C) eventuell refusjon av den kommunale barnevernstjenestens merutgifter ved forsterkning av fosterhjem.
  Lagt til: 23-Apr-2007
  Treff: 1346
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.108 Sekunder