Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Hobby og fritid/ Sykling


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 OPPLEV FJORD OG FJELL FRA SYKKELSETET 
Beskrivelse: Osterfjord-området kan du leggja opp til ein rundtur kombinert med båt eller tog. Kjem du frå Rallarvegen til Voss, kan do sykla over Hamlagø til Stanghelle eller om Evanger gjennom fosselandskapet i Eksingedalen. Du kan ta deg ein dagstur på ein av dei mange anleggsvegane i området.
  Lagt til: 24-Nov-2003
  Treff: 1612
Gi karakter til dette webstedet

 Rallarvegen 
Beskrivelse: over Hardangervidda, langs Bergensbanen fra Haugastøl til Myrdal/Flåm, blir årlig benyttet av ca 20.000 syklister. Veien er en severdighet i seg selv og bringer deg gjennom et fantastisk høyfjells-område. Og det mest forlokkende for mange - du starter sykkelturen på over 1000 meters høyde og ender på null. Langs Rallarvegen er det flere overnattings- og serveringstilbud for deg som ikke har med telt, mat og primus.
  Lagt til: 24-Nov-2003
  Treff: 1743
Gi karakter til dette webstedet

 Sykkelferie i Norge 
Beskrivelse: Sykkelferie i Norge. Harde tråkk og myke senger – vind i håret og vin på bordet – aktiv dag og rolig kveld – så langt du vil, så tungt du vil, så behagelig du vil. Det er ikke bakkene som tar pusten fra deg, men naturen. Sykling i skogen, på høyfjellet, gjennom dalen, langs fjorden – du stopper når det er noe du vil se nærmere på og nyter friheten og naturen. Dette er sykkelferie i Norge på sitt beste.
  Lagt til: 24-Nov-2003
  Treff: 1481
Gi karakter til dette webstedet

 Sykkelferier 
Beskrivelse: Dette er en helt ny side som inneholder skildringer av sykkel turer i Norge og i utlandet. Siden har også nyttig informasjon dersom du selv planlegger å dra på sykkelferie. I tillegg finner du her linker til tilsvarende sykkelsider.
  Lagt til: 24-Nov-2003
  Treff: 1522
Gi karakter til dette webstedet

 Syklistenes Landsforening 
Beskrivelse: Vi arbeider for din sikkerhet, din helse og din fremkommelighet. Det gjør vi ved å informere og påvirke politikere, vegmyndigheter og andre som arbeider med trafikk og samferdsel. Under menyen Tur & Ferie (oppe) finner du mange forslag til turer. Du finner også: Nyhetsbrev sykkelturisme .
  Lagt til: 24-Nov-2003
  Treff: 1572
Gi karakter til dette webstedet

 The North Sea Cycle Route 
Beskrivelse: The North Sea Cycle Route: 6000 kilometer med spennende utfordringer ligger og venter. Opplev en overflod av storbyer og landsbyer, strender og gårder, lavland og heier, småveier og kyst stier – alt uten fare for å gå deg vill – bare fortsett lenge nok og du kommer jo tilbake til utgangspunktet.
  Lagt til: 24-Nov-2003
  Treff: 1560
Gi karakter til dette webstedet

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.099 Sekunder