Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Hobby og fritid/ Ferieparker


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Atlanterhavsparken 
Beskrivelse: På Tueneset i Ålesund er et annerledes akvarium, enestående i Norge og i Europa. Store landskapsakvarier er bygd inn i kystnaturen, like ut mot det åpne havet, ca. 3 km vest for Ålesund sentrum. Nettsidene er gode med blant annet bilder, linker, priser og mye annet.
  Lagt til: 24-Nov-2003
  Treff: 1358
Gi karakter til dette webstedet

 Bø Sommarland 
Beskrivelse: Bø Sommerland. Klikk for mer info ! Midt i vakre Telemark finner du Norges største vannland - den ideelle parken for barn og voksne som vil bruke fritiden til å ha det gøy sammen. Her kan store og små boltre seg i vann og på land. Med morsomme aktiviteter og utfordringer for alle - uansett alder - er det umulig å kjede seg!
  Lagt til: 24-Nov-2003
  Treff: 1464
Gi karakter til dette webstedet

 Familieparken Telemark 
Beskrivelse: Familieparken Telemark Klikk for mer info ! Telemark Lekeland i Skien er en annerledes fornøyelsespark for barn opp til 12 år. Med "annerledes" mener vi at det er satset sterkt på å unngå voldsomme og voldelige aktiviteter som samfunnet ellers er fullt av. Her kan barna ha det gøy på den gammeldags måten, uten skyting og voksenaction, uten spilleautomater og kjøpepress.
  Lagt til: 24-Nov-2003
  Treff: 1607
Gi karakter til dette webstedet

 Hardanger Feriepark 
Beskrivelse: Hardanger Feriepark Klikk for mer info ! Et vakkert område i Kinsarvik med aktiviteter for store og små. Her kan man oppleve naturen i stille og rolige omgivelser. For barna er det både radiostyrte biler, Krasj-båter, lekeapparat, mini-zoo, robåter og mye annet.
  Lagt til: 24-Nov-2003
  Treff: 1789
Gi karakter til dette webstedet

 Hulder og Trollparken 
Beskrivelse: Denne morsomme familieparken ligger på yttersiden av Senja og er et populært område for store og små. Ta med barna og opplev "ekte" troll i sin rette element. Les mer på deres nettsider.
  Lagt til: 24-Nov-2003
  Treff: 1687 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Hunderfossen familiepark 
Beskrivelse: Hunderfossen familiepark Klikk for mer info ! Parkens beliggenhet rett ved Gudbrandsdalens begynnelse 13 kilometer nord for Lillehammer og den mektige naturen omkring, gir et riktig miljø for troll, kongsgårder og eventyrfigurer.
  Lagt til: 24-Nov-2003
  Treff: 1377
Gi karakter til dette webstedet

 Kongeparken 
Beskrivelse: Kongeparken er blant Norges 5 største fornøyelsesparker. er et eldorado for hele familien med en rekke nye og spennende attraksjoner for store og små. Du finner program og beliggenhet på hjemmesidene deres.
  Lagt til: 24-Nov-2003
  Treff: 1513
Gi karakter til dette webstedet

 Tusenfryd 
Beskrivelse: Tusenfryd Klikk for mer info ! La oss gi deg noe helt annerledes! En Drømmedag på TusenFryd etter ditt eget ønske. Tenk stort - lei BadeFryd eller kanskje hele parken! Dagen er din!
  Lagt til: 24-Nov-2003
  Treff: 1432
Gi karakter til dette webstedet

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.116 Sekunder