Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Hobby og fritid/ Dyreparker


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Amadeusparken 
Beskrivelse: Amadeusparken Klikk for mer info ! er Stanges egen dyrepark. Det er ikke bare Kristiansand som kan by på eksotiske dyr i rette omgivelser.
  Lagt til: 24-Nov-2003
  Treff: 1989 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Kristiansand Dyrepark 
Beskrivelse: Kristiansand Dyrepark Klikk for mer info ! ble åpnet i 1964. Nåværende leder Einar Moseid kom til parken i 1965 og har opparbeidet den til å bli Norges største og mest kjente dyrepark. Gjennombruddet kom med TV serien om sjimpansen Julius.
  Lagt til: 24-Nov-2003
  Treff: 1944 Karakter: 4 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Langedrag 
Beskrivelse: Langedrag Klikk for mer info !  Langedrag naturpark/fjellgård/leirskole ligger 1000 m.o.h. Byggingen av gården startet i 1978 for å virkeliggjøre drømmen til Eva og Edvin Thorson med familie om et fristed for dyr, fugler og mennesker. I spesielt naturskjønne omgivelser ligger Langedragshusene som et Soria Moria slott med utsikt over fjorder og fjell mellom Hallingdal og Numedal
  Lagt til: 24-Nov-2003
  Treff: 2013 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Namsskogan Familiepark 
Beskrivelse: Namsskogan Familiepark Klikk for mer info ! er både en innholdsrik opplevelsespark samt en dyrepark med nordiske dyr. Dyrene lever i sine naturlige omgivelser – i store innhegninger – hvor dyrene trives og ikke viser noen tegn til stress. Parken har et rikholdig aktivitetstilbud, dvs aktiviteter som passer for alle aldre – sommer og vinter.
  Lagt til: 24-Nov-2003
  Treff: 1836
Gi karakter til dette webstedet

 Polarzoo 
Beskrivelse: Polarzoo Klikk for mer info ! er landets nordligste dyrepark og satser utelukkende på "norske" dyr, dersom man regner moskusen som norsk. Rein, fjellrev, gaupe, ulv, grevling, jerv, brunbjørn, elg og hjort finnes i parken.
  Lagt til: 24-Nov-2003
  Treff: 1780
Gi karakter til dette webstedet

 Vassfaret Bjørnepark 
Beskrivelse: Vassfaret Bjørnepark. Klikk for mer info ! Vassfaret er en skog- og fjelldal mellom Hallingdal og Valdres. Den er ca. 30 km lang med store vatn og elver, bekker, bratte dalsider med snaufjell og setre, samt levninger etter 12 gårder og plasser og etter fløtningsanlegg.
  Lagt til: 24-Nov-2003
  Treff: 1701
Gi karakter til dette webstedet

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.094 Sekunder