Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Reiseliv/ Sykkelferie


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Kart over sykkelveier i Nederland 
Beskrivelse: Sykkelgale nederlendere har nå fått sin egen ruteplanlegger. 70 frivillige har hjulpet det nederlandske sykkelforbundet med å bygge en dør-til-dør tjeneste for syklister på tur. Tjenesten finnes foreløpig bare i Utrecht-provinsen midt i landet, men forbundet ønsker å utvide den til hele Nederland.
Lagt til: 09-Aug-2006 Treff: 1747
Gi karakter til dette webstedet

 Numedalsruta 
Beskrivelse: Sommeren 2000 kom et nytt tilbud i sykkel-Norge! Numedalsruta er en 280 km lang sykkelrute fra Geilo via Kongsberg til Larvik. Ruta følger Numedalslågen, Norges nest lengste elv, store deler av strekningen. Fra Geilo til Larvik har ruta et fall på 1000 meter, og den går hovedsakelig langs lite trafikkerte veger i et vakkert og variert landskap.
Lagt til: 09-Aug-2006 Treff: 1736
Gi karakter til dette webstedet

 OPPLEV FJORD OG FJELL FRA SYKKELSETET. 
Beskrivelse: Osterfjord-området kan du leggja opp til ein rundtur kombinert med båt eller tog. Kjem du frå Rallarvegen til Voss, kan do sykla over Hamlagø til Stanghelle eller om Evanger gjennom fosselandskapet i Eksingedalen. Du kan ta deg ein dagstur på ein av dei mange anleggsvegane i området.
Lagt til: 25-Nov-2003 Treff: 2266
Gi karakter til dette webstedet

 Rallarvegen 
Beskrivelse: Rallarvegen over Hardangervidda, langs Bergensbanen fra Haugastøl til Myrdal/Flåm, blir årlig benyttet av ca 20.000 syklister. Veien er en severdighet i seg selv og bringer deg gjennom et fantastisk høyfjells- område.
Lagt til: 25-Nov-2003 Treff: 2386
Gi karakter til dette webstedet

 Sykkelferie i Norge 
Beskrivelse: Harde tråkk og myke senger – vind i håret og vin på bordet – aktiv dag og rolig kveld – så langt du vil, så tungt du vil, så behagelig du vil. Det er ikke bakkene som tar pusten fra deg, men naturen.
Lagt til: 25-Nov-2003 Treff: 1758
Gi karakter til dette webstedet

 Sykkelferier i Utlandet 
Beskrivelse: Dette er en webside som inneholder skildringer av sykkel turer i utlandet. Siden har også nyttig informasjon dersom du selv planlegger å dra på sykkelferie. I tillegg finner du her linker til tilsvarende sykkelsider.
Lagt til: 25-Nov-2003 Treff: 2302
Gi karakter til dette webstedet

 Syklistenes Landsforening 
Beskrivelse: Vi arbeider for din sikkerhet, din helse og din fremkommelighet. Det gjør vi ved å informere og påvirke politikere, vegmyndigheter og andre som arbeider med trafikk og samferdsel.
Lagt til: 25-Nov-2003 Treff: 1784
Gi karakter til dette webstedet

 Sørnorske Hjulgleder 
Beskrivelse: Castor Forlag har produsert syv omfattende guider for det sørlige Norge. Hver guide inneholder: Nordsjøruta Øst, Nordsjøruta Vest, Kanal,høyfjell og fjord, Setesdal og Hardanger, Rallarveg og Hallingdal, Numedal, Telemark og Ryfylke.
Lagt til: 09-Aug-2006 Treff: 1862
Gi karakter til dette webstedet

 The North Sea Cycle Route 
Beskrivelse: 6000 kilometer med spennende utfordringer ligger og venter. Opplev en overflod av storbyer og landsbyer, strender og gårder, lavland og heier, småveier og kyst stier – alt uten fare for å gå deg vill – bare fortsett lenge nok og du kommer jo tilbake til utgangspunktet.
Lagt til: 25-Nov-2003 Treff: 1755
Gi karakter til dette webstedet

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.125 Sekunder