Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Reiseliv/ Lokalt


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Bergen Reiselivslag 
Beskrivelse: Bergen Reiselivslag Klikk for mer info ! Bergen ligger i hjertet av dette populære turistområdet. Hardangerfjorden, Sognefjorden og Geirangerfjorden er i en særstilling blant de norske fjordene. Bergen har i alle år vært innfallsporten til disse verdensberømte attraksjoner. Velkomme til Bergen - Inngangen til fjordriket.
Lagt til: 24-Nov-2003 Treff: 2146
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen Turlag   Populær
Beskrivelse: Bergen Turlag Klikk for mer info ! er Vestlandets største frilufts organisasjon med ca 16.000 medlemmer . Organisasjonen ble grunnlagt i 1890, den gang under navnet Turistforeningen for Bergen BY og Stift. Bergen Turlag er tilknyttet Den Norske Turistforening (DNT). Foreningens formål er å tilrettelegge for et aktivt, enkelt og naturvennlig friluftsliv.
Lagt til: 24-Nov-2003 Treff: 5508 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Bremanger 
Beskrivelse: I Bremanger får du oppleve det meste av dei karakteristiske trekka av Sogn og Fjordane. Her kan du besøke levande fiskevær, fiske i sjø og ferskvatn, bestige Nord- Europas høgaste sjøklippe, gå på breen, klatre i fjella, få sightseeing på fjorden eller i skjergarden.
Lagt til: 25-Feb-2007 Treff: 1807
Gi karakter til dette webstedet

 Breoppleving 
Beskrivelse: Breoppleving gjev deg muligheten til å være med ein breførar over Vestre Memurubre og Hellstugubreen. Dette er ein bretur med lange tradisjonar gjennom den sentrale delen av Jotunheimen.
Lagt til: 01-May-2005 Treff: 1830
Gi karakter til dette webstedet

 Den Norske Turistforening 
Beskrivelse: Den Norske Turistforening Klikk for mer info ! er Norges største friluftslivsorganisasjon, 43 medlems foreninger og 16 lokallag. Foreningen ble startet i 1868 og har idag ca. 188.000 medlemmer spredt over hele landet. Foreningens formål  er å fremme et  enkelt, aktivt, naturvennlig og sikkert friluftsliv i skog og fjell.
Lagt til: 24-Nov-2003 Treff: 2262
Gi karakter til dette webstedet

 Discover Norway 
Beskrivelse: Bergen is the charming and historic city between the seven mountains on the west coast of Norway. You will be amazed by the cosy atmosphere generated by the narrow streets and the old wooden houses. Bergen is also the perfect starting point when exploring the fjords.
Lagt til: 25-Feb-2007 Treff: 1670
Gi karakter til dette webstedet

 Fjord Norge 
Beskrivelse: Fjordene har hatt enorm betydning for nordmenn opp gjennom tidene. De har tjent som livsnerve for dem som slo seg ned i det karrige fjellandskapet rundt, og som i stedet for å bygge veier til hvert hus og bygd, brukte lett tilgjengelige og farbare fjorder.
Lagt til: 25-Feb-2007 Treff: 1364
Gi karakter til dette webstedet

 Fjord Tours AS 
Beskrivelse: Med våre "Opplevelsesturer" vil vi garantert finne en tur som passer for deg. Enten du planlegger en lenger ferie eller du bare har en dag eller to til rådighet. Vi tilbyr flotte dagsturer og rundturer hvor du får kombinere en avslappende togreise med båt- og/eller busstur i vakkert kyst- og fjell - landskap.
Lagt til: 24-Nov-2003 Treff: 2600
Gi karakter til dette webstedet

 Fjords.com 
Beskrivelse: Velkommen til fjords.com, innfallsporten til fjordene på Vestlandet. Dette er startsiden med all informasjon du trenger for å utforske og planlegge dine turer til de fire vestlandsfylkene Møre & Romsdal, Sogn & Fjordane, Hordaland og Rogaland.
Lagt til: 25-Feb-2007 Treff: 1742
Gi karakter til dette webstedet

 Geiranger 
Beskrivelse: Geiranger Klikk for mer info ! er selve underet blant Fjord-Norges naturperler. Majestetiske, snødekte fjelltopper, vakre og ville fosser, grønn frodighet og den dypblå fjorden, - ja det er som et eventyr. Bli med på fjordsightseeing og opplev det hele. Eller følg veiene som klatrer bratt gjennom mange hårnåls svinger opp til Dalsnibba, Flydalsjuvet og Ørnesvingen.
Lagt til: 24-Nov-2003 Treff: 2611
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.100 Sekunder