Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
Showline, Bergens nye linjerederi med MS Showboat og MS Showtime.
Blåturer - Firmaturer - Konfirmasjoner - Bryllup - Dansecruise - Representasjon - Kick Off.

Showboat


SHOWBOAT AS

Øvre Strand 4
5300 Kleppestø


Daglig leder: Vidar Gjervik


Telefon: 913 53 333      E-mail: mail@showboat.no       


Bergens nye linjerederi, SHOWLINE presenterer seg på fjorden med sine fartøy MS Showtime og MS Showboat.

MS Showtime og MS Showboat

Ypperlig til firmaturer med ansatte eller kundetur med presentasjon av deres firma.. La dine kunder huske opplevelsen du ga dem. Konferanse med sosial og opplevelsesrik profil.  Frisk sjøluft kombinert med god mat og drikke hvor samlet opplevelse på sjøen bygger relasjoner. Ta kontakt for tilbud.
Konseptet SHOWLINE blir drevet av Showboat AS, et ISO sertifisert selskap med ISM Doc for drift av passasjerfartøy, opprettet i Bergen 2002. Begge fartøy er sertifikert etter nasjonale og internasjonale krav (IMO)

MS Showboat

"SHOWBOAT" Gøyeste båten i By`n !! !!
Velkommen til våre hjemmesider. Vi har her gleden av å presentere vårt fartøy MS SHOWBOAT samt litt av det vi kan tilby om bord. For mange større firmaer i Oslo har "SHOWBOAT" år etter år vært ensbetydende med sommer – sol - dans og kos. Den har i mange år vært den mest populære båten som har gått flest blåturer pr. sesong i Oslofjorden. Det er derfor med stolthet og glede vi kan tilby ”SHOWBOAT” til Bergens publikum.
Hyggelig om bord

MS SHOWBOAT er perfekt til produktpresentasjoner, firma fester, blåtur, kjendis fester, danse cruise, 40 og 50- års selskaper, bryllup, konfirmasjon, julebord, "kick off ’s" og nyttårs party. Vårt spesialfelt vil imidlertid være firmaturer og representasjon, hvor vi legger stor vekt på bevertning ombord. En bedrifts tur på fjorden med god mat og drikke, hvor den vakre vestlandsnatur fungerer som ramme , er en opplevelse som styrker samholdet i bedriften. Frisk sjøluft og synet av Bergen fra et båtdekk er noe deres gjester vil minnes. Vi har første hånds erfaring med at denne kombinasjonen gir god stemning.

Showboat

Det er blitt sagt at "SHOWBOAT" ligner på en sjarmerende "Donald Duck" båt fra utsiden, men bare vent til dere kommer ombord! Her kan dere nyte godt av båtens uslåelige komfort: Maritim salong med skutemalerier, god danseplass , flott bar og musikk etter deres smak. Utedekk med egen bar og et kjempemusikkanlegg , god plass til alle og stor toalett kapasitet. Vårt personale gir deg god service med både sjel og sjarm. Ta kontakt og be om eget tilbud basert på deres ønske. Vi bistår gjerne med planlegging og tilrettelegging for at dere skal få et vellykket , minneverdig arrangement.

For kontakt, vennligst klikk deg videre inn på vår Booking side !


Search: Showboat, byens gøyeste båt, firmafester, blåturer, julebord, jubileer, bryllup, konfirmasjoner, konferanser, kjendis fester, danse cruise, 40 og 50- års selskaper, "kick off ’s" og nyttårs party.
Copyright © by itBergen.no™ All Right Reserved.

Publisert den: 2006-01-02 (41306 lesninger)

[ Tilbake ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.076 Sekunder