Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
Ustaoset Resort
Vilt og vakkert 1000 meter over hverdagen!

Ustaoset Resort

Ustaoset Resort
 PB 64
 3581 Geilo

Telefon: 32 09 31 61          E-post: post@ustaoset.no


Om oss:

Ustaoset Resort ligger midt mellom Oslo og Bergen, ca 10 minutter med bil fra Geilo (RV7), like under det fantastiske Hallingskarvet. Her kan du spenne på deg skiene rett utenfor døren og legge i vei i ren og uberørt natur.

Julebord:

Julebordsesongen nærmer seg. Se våre fantastiske tilbud. Last ned pristilbud (PDF-fil).

Vakre Usaoset

 Kurs og konferanse:

Høsten 2009 sto den nye konferanseavdelingen klar. Her har vi plass til opp til 120 personer, eventuelt kan salen deles i to for grupper fra 15 til 40 personer. For mindre grupper eller ledersamlinger anbefaler vi et av våre mindre lokaler. Selvfølgelig har dere fri tilgang til det dere trenger av nytt og moderne teknisk utstyr.

Her kan du overnatte i: Leilighet m/ 1 soverom, leilighet m/ 2 soverom, leilighet m/ 2 soverom + stor hems, eller leilighet med 2 soverom + ekstra stor hems.

Kurs og konferanser

Catering:

Vi har nå gleden av å kunne tilby catering. Vi kan komme til dere på hytten, hjemme eller til et utearrangement. Med eller uten kokk, dere bestemmer! Vi leverer både på Ustaoset og Geilo.
Vi har også råvarepakken der du får levert alt du trenger for å imponere dine venner, kollegaer eller kjæreste med din matlaging.

Catering

Bryllup:

På Ustaoset Resort ligger alt til rette for en minnerik feiring. Bryllup eller 40-årslag - lite eller stort - vi tilrettelegger for dere.

Hos oss finner dere flotte lokaler og fantastiske omgivelser. God mat og drikke, og flotte overnattingsmuligheter.

Bryllup og feiringer

Restaurant Usta holder til i flotte lokaler inne i Ustaoset Resort, og kan betjene opp til 80 personer. Vi er alle som jobber her lidenskapelig opptatt av god mat og drikke og er glad i å kunne vise det fram til deg som gjest.

Restaurant Usta

Aktiviteter:

Ustaoset Resort ligger ved inngangen til hardangervidda. Dette gjør gjør det til ett perfekt utgangspunkt for alle som liker fri natur og aktiviteter. Dersom man ønsker mer tilrettelagte sysler ligger Geilo kun 10 kilometer unna med alle sine tilbud.

Aktiviteter


Ustaoset Resort
 
 


Search: Ustaoset Resort, Usta Restaurant, Fantastisk natur, Kurs og konferanser, Bryllup og minnerike feiringer, Julebord
Copyright © by itBergen.no™ All Right Reserved.

Publisert den: 2011-08-07 (7534 lesninger)

[ Tilbake ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.085 Sekunder